Restograf Restograf
  • PRIN ORAȘ
    • UNDE IEȘIM
    • CE MÂNCĂM
    • NOUTĂȚI
    • RECENZII
  • INTERVIURI
    • MEET THE CHEF
    • REPERE
  • FOOD & DRINKS
    • BĂUTURI
    • DINE IN
    • REȚETE
    • SHOPPING
    • TIPS & TRICKS
  • DESTINAȚII
    • ÎN ȚARĂ
    • ÎN LUME
  • E-SHOP
  • PRIN ORAȘ
    • UNDE IEȘIM
    • CE MÂNCĂM
    • NOUTĂȚI
    • RECENZII
  • INTERVIURI
    • MEET THE CHEF
    • REPERE
  • FOOD & DRINKS
    • BĂUTURI
    • DINE IN
    • REȚETE
    • SHOPPING
    • TIPS & TRICKS
  • DESTINAȚII
    • ÎN ȚARĂ
    • ÎN LUME
  • E-SHOP
Restograf Restograf
Rezerva o masa
Conectare
Inregistrare
  • Ai un restaurant?
    • Promoveaza-te
    • Business Blog
    • Consultant virtual
  • PRIN ORAȘ
    • UNDE IEȘIM
    • CE MÂNCĂM
    • NOUTĂȚI
    • RECENZII
  • INTERVIURI
    • MEET THE CHEF
    • REPERE
  • FOOD & DRINKS
    • BĂUTURI
    • DINE IN
    • REȚETE
    • SHOPPING
    • TIPS & TRICKS
  • DESTINAȚII
    • ÎN ȚARĂ
    • ÎN LUME
  • E-SHOP
Restograf Restograf
  • Conectare
  • Inregistrare
|
București
  • Bihor
  • Brașov
  • București
  • București/Ilfov
  • Călărași
  • Cluj
  • Constanța
  • Mehedinți
  • Prahova
  • Sibiu
Rezervă o masă
  • Toate restaurantele
  • American
  • Argentinian
  • Arăbesc
  • Asiatic
  • Bakery
  • Balcanic
  • Bar
  • Barbecue
  • Beach Bar
  • Belgian
  • Berărie
  • Bio
  • Bistro
  • Boardgames
  • Brasserie
  • Brazilian
  • Burger
  • Cafenea
  • Ceainărie
  • Cheese bar
  • Chinezesc
  • Cigar Club
  • Club
  • Cocktail Bar
  • Cofetărie
  • Columbian
  • Concept Dining
  • Coreean
  • Craft Beer
  • Dessert
  • Englezesc
  • European
  • Evenimente
  • Fine dining
  • Franțuzesc
  • Fusion
  • Gastrobar
  • Gelaterie
  • Gentleman's Club
  • German
  • Gluten Free
  • Gourmet
  • Grecesc
  • Grill
  • Grădină
  • Indian
  • Interbelic
  • Internațional
  • Iranian
  • Irlandez
  • Italian
  • Japonez
  • Karaoke-bar
  • Kosher
  • Libanez
  • Loc de joaca
  • Mediteranean
  • Mexican
  • Modern cuisine
  • Muzica live
  • Oriental
  • Oyster Bar
  • Pasta Bar
  • Peruan
  • Pescăresc
  • Pizzerie
  • Portughez
  • Pub
  • Raw Vegan
  • Românesc
  • Rusesc
  • Sky Bar
  • Social Club
  • Spaniol
  • Specialty Coffee
  • Sports Bar
  • Steakhouse
  • Sushi
  • Sârbesc
  • Teatru
  • Terasă
  • Texan
  • Thailandez
  • Tradițional
  • Turcesc
  • Unguresc
  • Urban
  • Vegan
  • Vegetarian
  • Vietnamez
  • Wine Bar
  • Ţigănesc
  • REȚETE

Retetele preferate ale lui Aylin

  • Autor : Restograf
  • Data publicare : 10 august, 2015
  • Data modificare : 12 iunie, 2024
Total
0
Shares
0
0
0
Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0

Continuam sa aflam raspunsul la cele cateva curiozitati culinare cu invitatul nostru special, artista Aylin. Despre Aylin cititi mai multe aici si in acest articol descoperiti si care sunt restaurantele ei preferate.

Mai jos, Aylin ne-a povestit care sunt retetele ei preferate:

ARG_1995

Tagliatele cu sos rosu

1. Fac niste tagliatele cu sos rosu mai bun decat la orice restaurant. 🙂
Secretul sta in ingredientele de buna calitate si proaspete pe cat se poate. Pastele le fierb pana mi se pare ca-s gata… what? My kitchen, my rules.
Pentru sos: toc jumate de ceapa rosie marunt si o pun la calit la foc mic. Cand se inmoaie adaug cativa catei de usturoi maruntiti. Apoi pun in jur de 250 de ml de sos de rosii, cateva linguri de pesto rosu, o lingura de pasta de ardei – toate facute in casa. Nu de mine. De mama sau soacra-mea. 🙂 Ideea e ca fiecare din aceste sosuri adauga gust sosului. La sfarsit sare, piper si condiment pentru sos de paste un pic iute – am eu ceva din Borough Market luat special. Cand e gata pun pastele peste si mai amestec cateva minute. In farfurie, peste portia de paste pun un pic de unt si niste parmezan sau orice branza care se topeste si o am in frigider. Nu e cel mai sanatos dar e super gustos! Se poate si fara unt si branza. 🙂

Nuci caramelizate

2. De la asistentul lui chef Haddad am invatat sa caramelizez nuci de orice fel. Sotul meu ma iubeste un pic mai mult pentru asta. Se fac destul de simplu dar e nevoie de rabdare. Hai sa va dau reteta exacta, pentru ca la Haddad fiecare gram e important:

Alune de padure-160 gr
Zahar-75 gr
Apa-15 ml
Pune apa cu zaharul la foc, lasa sa fiarba pana devine un sirop mai gros (o sa iti dai seama ca usor usor incepe sa faca bule multe). Arunci alunele de padure si amesteci pana se prinde tot zaharul de alune, le iei de pe foc si le rastorni intr-un bol sau o farfurie. Pune alta oala la foc si baga alunele de padure dar fara zaharul care nu s-a prins de alune si la foc mic amesteci continuu pana se caramelizeaza (sa ai rabdare:)) Aici e nevoie de muuuulta rabdare. Practic zaharul care s-a lipit de alune incepe sa se caramelizeze la un moment dat. Don’t give up.
Le rastorni pe o tava, pe ceva ce nu poate fi topit usor (o tava din tabla sau sticla) si cu ajutorul unei linguri le desparti usor (Atentie sa nu te atingi cu mana de ele)
Asta poti face cu nuci, alune pecan, caju, etc. Pofta buna!!!

Green Apple

3. Pentru perioada asta as mai scrie reteta pentru un cocktail racoritor. Ma gandesc la green apple:

Aai nevoie de:

– 1 lime, 2 lingurite de zahar brun, suc de mere, gheata pisata
– tai lime-ul in 8, pui feliile in pahar si deasupra zaharul. Pisezi cu un pisalog sau pistilul de la mojar. Pui gheata pisata si completezi cu suc de mere.

Aylin2

Pe langa retetele preferate ale lui Aylin, am vrut sa stim si: care e cel mai bun lucru pe care l-ai mancat oriunde in lumea asta, cel mai bun preparat de care sa-ti aduci aminte cu pofta.

Simplu. Toro sashimi de ton la un restaurant obisnuit din Tokio si sashimi din carne de cal intr-un orasel al carui nume nu mi-l amintesc, tot in Japonia. Yummy! Imi amintesc de ele acum cu atat mai mult cu cat n-am voie in perioada asta. Ah, si caracatita de la Cantina Verde. Best in the world! Am mai zis?

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Tags
  • aylin
  • interviu aylin
  • invitat special restograf
  • retete aylin
  • retete preferate aylin
  • sugestii retete
Citește și
Cele mai bune tipuri de baiț pentru carne de vită la grătar: rețete și trucuri
Citește articolul
  • REȚETE
Cele mai bune tipuri de baiț pentru carne de vită la grătar: rețete și trucuri
Trenduri Virale de pe TikTok: Ce Mănâncă Gen Z în 2025
Citește articolul
  • CE MÂNCĂM
  • REȚETE
Trenduri Virale de pe TikTok: Ce Mănâncă Gen Z în 2025
Drob – Cum se face drobul pentru Paște. Idei de rețete & mod de preparare
Citește articolul
  • REȚETE
Drob – Cum se face drobul pentru Paște. Idei de rețete & mod de preparare
Rețete cu spanac proaspăt – Idei & Recomăndări de restaurante unde servesc spanac
Citește articolul
  • CE MÂNCĂM
  • REȚETE
Rețete cu spanac proaspăt – Idei & Recomăndări de restaurante unde servesc spanac
Aluat de pizza – Cum se face pizza cu blat de casă
Citește articolul
  • REȚETE
Aluat de pizza – Cum se face pizza cu blat de casă
Sarmale – Rețeta de sarmale cu varză murată, explicată pas cu pas
Citește articolul
  • REȚETE
Sarmale – Rețeta de sarmale cu varză murată, explicată pas cu pas
3 rețete de zacuscă, mai deosebite: de ciuperci, de pește și de fasole
Citește articolul
  • REȚETE
3 rețete de zacuscă, mai deosebite: de ciuperci, de pește și de fasole
Cele mai populare sosuri italiene pentru paste
Citește articolul
  • REȚETE
Cele mai populare sosuri italiene pentru paste
Ce poți face cu tortilla? 9 rețete, altele decât tacos
Citește articolul
  • REȚETE
Ce poți face cu tortilla? 9 rețete, altele decât tacos
Caută
Alegerea editorilor
  • Cele mai bune cherhanale de pe litoralul românesc, unde mănânci excelent
    • ÎN ȚARĂ
    • UNDE IEȘIM
    Cele mai bune cherhanale de pe litoralul românesc, unde mănânci excelent

Intră în cont

Ai uitat parola?
Conectare cu Google

Recuperează parola

Introdu adresa de email

Bine ai venit pe Restograf!

SUNT DE ACORD NU SUNT DE ACORD

Acceptarea termenilor și condițiilor este obligatorie pentru crearea contului.

Doar promoții și locuri cool, fără spam!

Abonează-te la newsletterul nostru și profită de ofertele și reducerile exclusive pentru abonați!
Îți vom trimite prin e-mail și/sau sms ultimele noutăți legate de localuri, lansări, evenimente și mai ales promoții.

Ești de acord să îți facem o grămadă de surprize plăcute?

SUNT DE ACORD
Vezi mai multe detalii NU SUNT DE ACORD

Cum ar fi să primești
oferte făcute special pentru tine?

Lasă-ne să îți personalizăm ofertele special pe gustul tău, în funcție de profilul și preferințele tale.
Să fim atenți la ce tipuri de localuri frecventezi, care sunt localurile tale preferate și unde îți place să revii, de fiecare dată, cu plăcere.

Ești de acord să îți oferim mai multă atenție?

SUNT DE ACORD
Vezi mai multe detalii NU SUNT DE ACORD

OK
Despre Noi
  • Despre Restograf
  • Articole
  • Cariere
  • Contact
  • Rezervare restaurant
  • Arhivă articole
Help
  • FAQ
  • Politică Cookies
  • Politica de Anulare
  • Confidențialitate
  • Termeni și Condiții
Business
  • Ai un restaurant?
  • Business Blog
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER
  • A apărut o eroare, te rugăm să încerci mai târziu

    Te-ai înscris la newsletter-ul Restograf!

Copyright © 2023 Restograf

Input your search keywords and press Enter.