Restograf Restograf
  • Locuri Cool
    • Hot Events
    • Hot Plates
    • Hot Spots
  • Spotlight
    • Noutati
    • Tendințe
  • Insider
    • Meet The Chef
    • Repere
  • De bun gust
    • Food Smart
    • Rețete
    • Tips & Tricks
  • Chin-Chin
    • Vin & Bere
    • Cocktails & Spirits
    • Re-Fresh
    • Hot Drinks
  • Food Trip
    • Pe la ei
    • Pe la noi
  • @Acasă
    • De Citit
    • Dine In
    • Fun
    • În Bucătărie
    • Shopping
  • Locuri Cool
    • Hot Events
    • Hot Plates
    • Hot Spots
  • Spotlight
    • Noutati
    • Tendințe
  • Insider
    • Meet The Chef
    • Repere
  • De bun gust
    • Food Smart
    • Rețete
    • Tips & Tricks
  • Chin-Chin
    • Vin & Bere
    • Cocktails & Spirits
    • Re-Fresh
    • Hot Drinks
  • Food Trip
    • Pe la ei
    • Pe la noi
  • @Acasă
    • De Citit
    • Dine In
    • Fun
    • În Bucătărie
    • Shopping

Restograf Restograf

București
  • Bihor
  • Brașov
  • București
  • București/Ilfov
  • Cluj
  • Constanța
  • Călărași
  • Mehedinți
  • Prahova
  • Sibiu
Restaurante
  • Toate restaurantele
  • American
  • Argentinian
  • Arăbesc
  • Asiatic
  • Bakery
  • Balcanic
  • Bar
  • Barbecue
  • Beach Bar
  • Belgian
  • Berărie
  • Bio
  • Bistro
  • Boardgames
  • Brasserie
  • Brazilian
  • Burger
  • Cafenea
  • Ceainărie
  • Cheese bar
  • Chinezesc
  • Cigar Club
  • Club
  • Cocktail Bar
  • Cofetărie
  • Columbian
  • Concept Dining
  • Coreean
  • Craft Beer
  • Dessert
  • Englezesc
  • European
  • Evenimente
  • Fine dining
  • Franțuzesc
  • Fusion
  • Gastrobar
  • Gelaterie
  • Gentleman's Club
  • German
  • Gluten Free
  • Gourmet
  • Grecesc
  • Grill
  • Grădină
  • Indian
  • Interbelic
  • Internațional
  • Iranian
  • Irlandez
  • Italian
  • Japonez
  • Karaoke-bar
  • Kosher
  • Libanez
  • Mediteranean
  • Mexican
  • Modern cuisine
  • Muzica live
  • Oriental
  • Oyster Bar
  • Pasta Bar
  • Peruan
  • Pescăresc
  • Pizzerie
  • Portughez
  • Pub
  • Raw Vegan
  • Românesc
  • Rusesc
  • Sky Bar
  • Social Club
  • Spaniol
  • Specialty Coffee
  • Sports Bar
  • Steakhouse
  • Sushi
  • Sârbesc
  • Teatru
  • Terasă
  • Texan
  • Thailandez
  • Tradițional
  • Turcesc
  • Unguresc
  • Urban
  • Vegan
  • Vegetarian
  • Vietnamez
  • Wine Bar
  • Ţigănesc
Conectare
Inregistrare
Descoperă. Rezervă. Savurează.
Restograf Restograf
  • Locuri Cool
    • Hot Events
    • Hot Plates
    • Hot Spots
  • Spotlight
    • Noutati
    • Tendințe
  • Insider
    • Meet The Chef
    • Repere
  • De bun gust
    • Food Smart
    • Rețete
    • Tips & Tricks
  • Chin-Chin
    • Vin & Bere
    • Cocktails & Spirits
    • Re-Fresh
    • Hot Drinks
  • Food Trip
    • Pe la ei
    • Pe la noi
  • @Acasă
    • De Citit
    • Dine In
    • Fun
    • În Bucătărie
    • Shopping
Restograf Restograf
  • Conectare
  • Inregistrare
|
București
  • Bihor
  • Brașov
  • București
  • București/Ilfov
  • Cluj
  • Constanța
  • Călărași
  • Mehedinți
  • Prahova
  • Sibiu
Rezervă o masă
  • Toate restaurantele
  • American
  • Argentinian
  • Arăbesc
  • Asiatic
  • Bakery
  • Balcanic
  • Bar
  • Barbecue
  • Beach Bar
  • Belgian
  • Berărie
  • Bio
  • Bistro
  • Boardgames
  • Brasserie
  • Brazilian
  • Burger
  • Cafenea
  • Ceainărie
  • Cheese bar
  • Chinezesc
  • Cigar Club
  • Club
  • Cocktail Bar
  • Cofetărie
  • Columbian
  • Concept Dining
  • Coreean
  • Craft Beer
  • Dessert
  • Englezesc
  • European
  • Evenimente
  • Fine dining
  • Franțuzesc
  • Fusion
  • Gastrobar
  • Gelaterie
  • Gentleman's Club
  • German
  • Gluten Free
  • Gourmet
  • Grecesc
  • Grill
  • Grădină
  • Indian
  • Interbelic
  • Internațional
  • Iranian
  • Irlandez
  • Italian
  • Japonez
  • Karaoke-bar
  • Kosher
  • Libanez
  • Mediteranean
  • Mexican
  • Modern cuisine
  • Muzica live
  • Oriental
  • Oyster Bar
  • Pasta Bar
  • Peruan
  • Pescăresc
  • Pizzerie
  • Portughez
  • Pub
  • Raw Vegan
  • Românesc
  • Rusesc
  • Sky Bar
  • Social Club
  • Spaniol
  • Specialty Coffee
  • Sports Bar
  • Steakhouse
  • Sushi
  • Sârbesc
  • Teatru
  • Terasă
  • Texan
  • Thailandez
  • Tradițional
  • Turcesc
  • Unguresc
  • Urban
  • Vegan
  • Vegetarian
  • Vietnamez
  • Wine Bar
  • Ţigănesc
Acasa > De Bun Gust > Rețete > 5 rețete super gustoase pe care să le încerci de Paște, de la 5 super bucătari
  • Rețete

5 rețete super gustoase pe care să le încerci de Paște, de la 5 super bucătari

  • Autor : Restograf
  • Data publicare : 21 aprilie, 2022
  • Data modificare : 7 martie, 2023
Total
0
Shares
0
0
0
Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0

Zilele acestea toate casele se umplu de arome care de care mai îmbietoare. Se pregătesc sarmalele, fripturile, cozonacii… tot ce e mai bun de pus pe masă. Așa că am zis să-ți dăm și noi câteva rețete super gustoase pentru Paște, toate primite de la renumiți bucătari români.

colaj foto cu 5 preparate, rețete gustoase de Paște de la bucătari români

Rețete gustoase pentru Paște, primite de la chefi cu experiență  

Știm că fiecare are, transmise din generație în generație, „rețetele casei”. Cozonacul bunicii, sarmalele mamei, rețeta de drob a mătușii… și tot așa. Dar dacă anul acesta vrei să încerci ceva nou, atunci cel mai bine ar fi să mergi pe mâna celor mai experimentați dintre noi. Și anume, bucătarii de meserie. Noi am adunat de-a lungul timpului mai multe rețete de la chefi români renumiți și am ales câteva dintre ele special pentru zilele acestea. Și zicem că n-ai cum să dai greș dacă le urmezi indicațiile.

Aperitiv

Pate de ficat, făcut în casă

−  de la Chef Alexandru Dumitru −

Alexandru Dumitru este un Chef pasionat de bucătărie și fascinat de ingredientele pe care le dăruiește pământul românesc. După ce și-a ascuțit cuțitele și cunoștintele culinare în străinătate, alături de mari Chefi cu stele Michelin, Alexandru s-a întors în țară, unde a început o adevărată vânătoare de ingrediente locale – prin piață, la ferme, prin păduri și prin gospodăriile oamenilor. Explorând și experimentând, creează preparatele lui pornind de la aceste ingrediente aparent simple, dar pline de savoare. Poți gusta din preparatele lui la Anika Restaurant.

Ingrediente
  • 500 gr ficat pui (sau de curcan)
  • 2-3 cepe (în funcție de mărime)
  • 1 morcov
  • 2-3 căței de usturoi
  • 1 sfeclă roșie
  • 100 ml vin roșu
  • 200 ml smântână pentru gătit
  • 100 g unt
  • 50 g ulei de măsline
  • 15 g sare
  • 2-3 g piper negru

 

Mod de preparare
  1. Taie ceapa fâșii cât mai subțiri (pentru a accelera procesul de gătire), la fel și morcovul și sfecla.
  2. Pune-le la călit în ulei de măsline, la foc mediu. Adaugă sarea și piperul.
  3. După 15 minute, adaugă usturoiul și ficatul de pui, și călește-le la foc mediu spre mare, timp de 5 minute.
  4. Adaugă vinul roșu și lasă pe foc până când cantitatea de vin s-a redus.
  5. Adaugă smântâna și untul și mai lasă tigaia pe foc mininim 15 minute.
  6. Punem amestecul în blender, în 2-3 tranșe, având grijă să nu umpli cana prea mult (o cană plină afectează cremozitatea pateului). Blendează și pune pateul de ficat într-o caserolă.
  7. Opțional, poți turna unt topit peste pateu, pentru a preveni oxidarea. Se păstrează la frigider.

Fel principal

Rasol de miel brezat în oțet balsamic și vin roșu

− de la Chef Alexandru Iacob −

Alexandru Iacob face parte din generația de chefi tineri și extrem de talentați, care și-a câștigat locul bine meritat în rândul bucătarilor foarte buni din București. Poate ai gustat din preparatele lui pe vremea când îl găseai la restaurant Kane sau Maison des Chefs.

După o călătorie gastronomică în Mexic, a descoperit faptul că poate să îmbine într-un mod surprinzător tacos-ul și produsele locale. Așa că, împreună cu bunul său prieten chef Cristi Dăscăleanu, au decis să deschidă MAT (Masa – Artisanal Taqueria), un restaurant cu specific mexican, unde găsești cel mai bun tacos din București.

Rasol de miel brezat, rețete gustoase de Paște de la bucătari români
Ingrediente (3 porții)
  • 3 bucăți de rasol de miel
  • 4 linguri de ulei de măsline
  • 3 crenguțe de rozmarin
  • 1 pahar sau 150 ml oțet balsamic
  • 2 pahare sau 300 ml de vin roșu 
  • 2 pahare sau 300 ml de apă
  • 1 căpățână de usturoi zdrobită
  • 2 cepe mari tăiate în sferturi
  • 1 morcov tăiat felii
  • Sare și piper după gust
  • 2 linguri de pătrunjel proaspăt tocat

 

Mod de preparare
  1. Preîncălzește cuptorul la 170° C.
  2. Condimentează bucățile de rasol cu sare și piper. 
  3. Stropește-le cu ulei de măsline și masează-le cât să le acoperi uniform cu ulei. 
  4. Pune într-o tigaie uleiul de măsline, rasolul și rozmarinul, și prăjește carnea până se rumenește pe toate părțile. 
  5. Amestecă într-un bol oțetul balsamic, vinul roșu și apa.
  6. Pune într-o tavă bucățile de rasol prăjite, usturoiul, ceapa și morcovul, apoi toarnă peste ele lichidul amestecat înainte.
  7. Acoperă tava cu folie de aluminiu și las-o în cuptorul preîncălzit, timp de 2-3 ore.
  8. Înainte de servire, presară pătrunjelul tocat. 

Pulpă de rață cu sos de portocale și piure cu aromă de trufe

− de la Chef Antonio Passarelli −

Pe Antonio Passarelli îl știi cu siguranță de la emisiunile culinare televizate. Este unul dintre cei mai cunoscuți și respectați chefi din România. A urmat cursuri în cadrul mai multor instituții gastronomice de renume, precum Istitut Etoile (Grup Boscolo) sau Scuola de Cucina Alma, și a lucrat și colaborat cu restaurant faimoase din lume. Inițial, când a venit în România, plănuia să rămână doar 6 luni, dar acum sunt peste 30 de ani de când locuiește la noi. Zilele acestea îl poți urmării la Prima TV, în emisiunea Aventurierii Gustului în care, alături de Dezbrăcatu’ parcurge o aventură culinară naţională – cei doi călătoresc cu un caravan în ţară pentru a descoperi reţete unice şi locuri de poveste. 

Ingrediente (10 porții)

Pentru pulpa de rață

  • 5 kg pulpă de rață
  • 500 ml vin alb
  • 100 g usturoi
  • 40 ml ulei de măsline
  • 8 g sare
  • 3 g piper
  • 20 g rozmarin
  • 20 g salvie
  • 20 g cimbrișor
  • 80 ml vin alb, pentru sos
  • 60 ml cognac
  • 2 kg portocale
  • 20 g zahăr
  • 300 g unt

Pentru piure de cartofi cu trufe

  • 1,8 kg cartofi
  • 180 g unt
  • 180 ml lapte
  • 180 g trufe (trufe negre de vară)
  • 6 g sare

 

Mod de preparare

Pentru pulpele de rață

  1. Așază carnea într-un vas îngust și mai înalt – peste ea vei turna o marinadă care trebuie să acopere carnea;
  2. Prepară marinada într-un bol, în care pui 500 ml vin alb, uleiul de măsline și apă, peste care adaugi mirodeniile – raportul apă/vin trebuie să fie de 1 l apă la 100 ml vin. Stoarce și portocalele și pune cojile în marinadă (sucul dă-l deoparte și păstrează-l);
  3. Toarnă marinada peste carne și las-o la frigider, peste noapte;
  4. A doua zi, pune pulpele de rață într-un vas rezistent la cuptor, acoperă-le pe jumătate cu marinadă, apoi acoperă vasul. Bagă-le la cuptor, la 72°C și umiditate 40%, și lasă-le să se prepare timp de aproximativ 14 ore. După primele 7 ore, întoarce-le și lasă-le să se prepare în continuare. După cele 14 ore, scoate pulpele din cuptor și din tavă. Păstrează lichidul rămas în urma coacerii!
  5. Încinge cuptorul la 240°C, la modul de coacere fără umiditate și pune pulpele din nou la cuptor, aproximativ 10 minute, până se rumenesc perfect – întâi pune-le cu partea inferioară, apoi întoarce-le să se rumenească și partea exterioară (5 minute, cu 4 minute, aproximativ, pe fiecare parte);
  6. Din lichidul rezultat din coacerea de 14 ore, prepară un sos. Într-o cratiță, pune zeama și adaugă peste ea sucul de portocale, 80 ml de vin alb, cognacul și zahărul. Pune cratița pe foc iute și lasă sosul să fiarbă până se reduce. Ia cratița de pe foc și pune cuburi de unt foarte rece, în așa fel încât sosul să devină cremos. Verifică dacă are suficientă sare – trebui să fie dulce/sărat. Sosul astfel obținut toarnă-l ușor peste pulpele de rață.

Pentru piureul de trufe

  1. Fierbe cartofii în coajă, curăță-i și zdrobește-i bine, până obții o cremă.
  2. Adaugă sare, lapte, unt și feliuțe de trufe tăiate foarte, foarte subțiri.
  3. Lasă vasul acoperit, să se odihnească aproximativ 10 minute înainte de a servi piureul, într-un loc cald – cel mai bine la cuptor, la 70°C, în așa fel încât aroma de trufe să învăluie piureul.

Desert

O rețetă inedită de pască delicioasă

− de la Chef Nico Lontras −

 

Nico Lontras, executive chef la Casa Timiș, este un bucătar cu extrem de multă experiență, foarte respectat în branșă. În 2003 era desemnat Bucătarul Anului în Irlanda, țară pe care a și reprezentat-o în două competiții internaționale, de unde a revenit cu două medalii de aur. A lucrat în Estonia, unde a fondat o asociație de bucătari, apoi în Norvegia, dar a făcut stagii de pregătire și în Islanda și Spania. La revenirea în România, s-a dedicat reinterpretării bucătăriei românești și actualmente este cunoscut pentru această direcție pe care o propune din pasiune și care are la bază credința că gastronomia românească este un tezaur care trebuie păstrat și dezvoltat.

Rețetă de Pască bună, de la chef Nicol Lontras
Ingrediente
  • 600 g brânză de vaci
  • 6 ouă – separate gălbenușurile de albușuri
  • 200 g zahăr pentru pască
  • 100 g zahăr pentru stafide
  • 150 g stafide
  • 150 g portocale confiate
  • 1 pahar de vin alb cu șofran
  • Praf de copt, amidon, zahăr vanilat Bourbon, puțină lămâie
  • Pentru decor: căpșuni, mentă și fructe liofilizate

 

Mod de prepare

  1. Într-un bol, amestecă brânza de vaci, gălbenușurile și zahărul vanilat Bourbon, până devine cremă.
  2. Bate albușurile de ou cu câteva picături de zeamă de lămâie.
  3. Din zahăr cu apă, faci un sirop. Siropul fierbinte se adaugă la albușuri când sunt bătute, pentru a stabiliza albușurile.
  4. Adaugă în crema de brânză amidonul și praful de copt, omogenizează, apoi adaugă treptat albușul de ou, pentru a se incorpora cu crema de brânză. Când totul s-a amestecat bine, adaugă într-o tavă tapetată cu unt și făină și bagă la cuptor, la 160 de grade, timp de 45 de minute, o oră.
  5. Pune la fiert stafidele, împreună cu vinul, șofran și zahăr, pentru a se hidrata și a se forma un sos, un sirop cu șofran.
  6. Pentru un plating ușor, taie o felie de pască peste care adaugă stafidele cu vin alb și șofran. Pentru prospețime, adaugă căpșuni și puțin sos pe farfurie.

Cozonac simplu, ca pe vremuri

− de la István Deák −

István Deák este chef-ul care stă în spatele rețetelor de la restaurante precum NOR, Stadio sau Cișmigiu Bistro. S-a născut într-un sat de lângă Brașov, ajuns la Conservator în Cluj, apoi a renunțat la muzică și și-a urmat pasiunea, aceea de a găti. În scurt timp a ajuns să conducă cele mai renumite bucătării din Cluj, inclusiv în industria hotelieră, și a parcurs numeroase cursuri de specializare în toate domeniile gastronomiei, inclusiv în lumea deserturilor franțuzești. Poate tocmai de aceea, nu dă greș cu niciunul din preparatele sale, fie că e vorba de un aperitiv inedit, un preparat genial din carne sau… un cozonac!

Cozonac simplu, fără rahat și cacao, de la chef István Deak
Ingrediente
  • 2 kg făină 000
  • 60 g drojdie
  • 700 ml lapte călduț
  • 520 g zahăr
  • 8 ouă, la temperatura camerei
  • 220 g unt topit
  • 180 ml ulei de sâmburi de struguri
  • 4 păstăi de vanilie (miezul)
  • 10 g sare
  • Pentru ungere: gălbenușul de la 2 ouă și 100 ml lapte

 

Mod de preparare

  1. Înainte de a te apuca de treabă, încălzește laptele cât să fie călduț și cerne făina. Nu uita că ouăle se folosesc la temperatura camerei!
  2. Sfărâmă drojdia într-un castron și amestec-o cu o lingură de zahăr (din cantitatea din rețetă), 100 ml de lapte călduț și o linguriță de făină. Amestecă bine și lasă totul la fermentat, 15 minute, la un loc călduros.
  3. Pentru aluat, pune într-un bol mare ouăle întregi, zahărul rămas și semințele de vanilie. Amestecă ingredientele cu mixerul, la viteză medie, adăugând și zahărul. Mixează aproximativ 6 minute, până obții o spumă albă și lucioasă.
  4. Adaugă drojdia crescută și făina și frământă 10 minute.
  5. Apoi începe să încorporezi grăsimile: toarnă treptat din unt și ulei, în 5-6 tranșe, până obții un aluat fin (durează aproximativ 20 de minute).
  6. În cuptorul oprit, introdu bolul cu aluat și lasă-l la dospit aproximativ 40 de minute.
  7. Răstoarnă aluatul pe o suprafață ușor uleioasă și întinde-l cu sucitorul, la grosimea de 2 cm. Apoi împăturește aluatul în trei.
  8. Împarte aluatul în 8 bucăți de 500 g fiecare și formează biluțe din ele. Acoperă-le și lasă-le pe masă timp de 10 minute. Întinde-le fâșii lungi, în formă de sul, lungi cât forma de chec în care le vei coace.
  9. Pentru un cozonac, împletește două suluri, nu foarte strânse, și așază-le în forma de chec. Urmează a doua dospire, timp de o oră și 30 de minute.
  10. După ce au stat la dospit, unge cozonacii cu gălbenușurile amestecate cu lapte și bagă-i în cuptorul preîncălzit la 180 de grade, timp de 30 de minute.
  11. Când s-au copt, scoate cozonacii din forme și lasă-i la răcit pe un grilaj.

 

Spor la gătit și Paște fericit! 😊🐰


Citește și:

  • 23 de accesorii și piese esențiale pentru a-ți aranja frumos masa de Paște
  • Restaurante de la care poți comanda tot ce trebuie pentru masa de Paște
  • Cum eviți excesele alimentare la masa de Paște
Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Tags
  • alexandru dumitru
  • alexandru iacob
  • anika restaurant
  • antonio passarelli
  • bucatari romani
  • Casa Timis
  • chefi romani
  • cozonac
  • masa de Paște
  • MAT
  • pate de casa
  • preparate de Paste
  • pulpa de rata cu sos de portocale
  • rasol de miel
  • reteta pasca
  • reteta pulpa de rata
  • retete de Paste
  • retete gustoase
Citește și
Seducătoare & delicioase: 5 rețete afrodiziace
Citește articolul
  • Rețete
Seducătoare & delicioase: 5 rețete afrodiziace
Rețete vegetariene pentru masa de Crăciun (și locuri de unde poți comanda preparate)
Citește articolul
  • Dine In
  • Rețete
Rețete vegetariene pentru masa de Crăciun (și locuri de unde poți comanda preparate)
Un pic poveste și 3 rețete clasice de Halloween, ușor de făcut
Citește articolul
  • Fun
  • Rețete
Un pic poveste și 3 rețete clasice de Halloween, ușor de făcut
7 cocktailuri faimoase și povestea lor (+ rețetele, desigur)
Citește articolul
  • Cocktails & Spirits
  • Fun
  • Rețete
7 cocktailuri faimoase și povestea lor (+ rețetele, desigur)
Pește, porc sau fructe de mare? 3 rețete chef-isticate, extrem de ușor de făcut
Citește articolul
  • Rețete
Pește, porc sau fructe de mare? 3 rețete chef-isticate, extrem de ușor de făcut
Au-gust de fructe. Deserturi ușoare, de vară
Citește articolul
  • În Bucătărie
  • Rețete
Au-gust de fructe. Deserturi ușoare, de vară
A început sezonul socatei!
Citește articolul
  • Hot Spots
  • Re-Fresh
  • Rețete
A început sezonul socatei!
Top 10 cele mai virale rețete de pe TikTok din 2021
Citește articolul
  • Fun
  • Rețete
Top 10 cele mai virale rețete de pe TikTok din 2021
Ai făcut meniul pentru Sărbători, dar biscuiți pentru Moș Crăciun ai trecut pe listă?
Citește articolul
  • În Bucătărie
  • Rețete
Ai făcut meniul pentru Sărbători, dar biscuiți pentru Moș Crăciun ai trecut pe listă?
Caută
Postări recente
  • Ghid de călătorie: ce e musai de văzut și ce e obligatoriu de mâncat la Istanbul
    Ghid de călătorie: ce e musai de văzut și ce e obligatoriu de mâncat la Istanbul
    • Data publicare : 21 martie, 2023
    • Data modificare : 21 martie, 2023
  • Umami. Ce este al cincilea gust și de ce a intrat în lumina reflectoarelor lumii?
    Umami. Ce este al cincilea gust și de ce a intrat în lumina reflectoarelor lumii?
    • Data publicare : 21 martie, 2023
    • Data modificare : 21 martie, 2023
  • Poke House – un colț de California cu aromă hawaiiană
    Poke House – un colț de California cu aromă hawaiiană
    • Data publicare : 20 martie, 2023
    • Data modificare : 20 martie, 2023
  • To sushi or not to sushi: restaurante japoneze în București
    To sushi or not to sushi: restaurante japoneze în București
    • Data publicare : 20 martie, 2023
    • Data modificare : 20 martie, 2023
  • Fascinata poveste despre berea Guinness, băutura națională a Irlandei
    Fascinata poveste despre berea Guinness, băutura națională a Irlandei
    • Data publicare : 17 martie, 2023
    • Data modificare : 17 martie, 2023
Urmărește-ne pe Instagram!
restograf.ro
Pregătește-te emoțional pentru cea mai bogată în creveți fajita pe care ai mâncat-o vreodată! 😍🍲 Vine sfârâind toată la masă, în culori vibrante și cu un gust de senzație! 😋
🇮🇪 Irlanda e renumită pentru o mulțime de lucruri minunate. Dar puține sunt mai emblematice decât un pint de Guinness 🖤🍻, servit cu acel guler bogat de spumă! 😍
Te-ai săturat de aceeași veșnică dilemă pe care o aveți când se apropie pauza de masă? 🤔 Ce zici de un joc? 🧩
Dacă primăvara asta te-a scos din hibernare 🌿🌞 și ai un chef nebun să ieși zilnic prin oraș, avem noi o sugestie: Stadio Unirii.
Mămăligă à la Joseph 😲❤️. Joseph Hadad.
De la restaurante care servesc mâncăruri tradiționale românești 🇷🇴, până la cele cu bucătărie internațională de înaltă calitate ✨, hai să dăm o tură culinară prin Oradea și să vedem câteva localuri excelente!
Follow
Alegerea editorilor
  • 10+ restaurante din Oradea care să-ți încânte și privirea, și papilele gustative
    • Pe la noi
    10+ restaurante din Oradea care să-ți încânte și privirea, și papilele gustative
  • Unde mâncăm la restaurant în Poiana Brașov?
    • Hot Spots
    • Pe la noi
    Unde mâncăm la restaurant în Poiana Brașov?
  • Chef Florin Dumitrescu: „Echilibrul în farfurie nu poate fi obținut fără echilibrul din familie”
    • Meet The Chef
    Chef Florin Dumitrescu: „Echilibrul în farfurie nu poate fi obținut fără echilibrul din familie”
  • Ce alimente e bine să mănânci după ce ai fost la alergare
    • Food Smart
    Ce alimente e bine să mănânci după ce ai fost la alergare
  • 15 dintre cele mai bune restaurante de la Roma
    • Pe la ei
    15 dintre cele mai bune restaurante de la Roma

Intră în cont

Ai uitat parola?
Conectare cu Google

Recuperează parola

Introdu adresa de email

Bine ai venit pe Restograf!

SUNT DE ACORD NU SUNT DE ACORD

Acceptarea termenilor și condițiilor este obligatorie pentru crearea contului.

Doar promoții și locuri cool, fără spam!

Abonează-te la newsletterul nostru și profită de ofertele și reducerile exclusive pentru abonați!
Îți vom trimite prin e-mail și/sau sms ultimele noutăți legate de localuri, lansări, evenimente și mai ales promoții.

Ești de acord să îți facem o grămadă de surprize plăcute?

SUNT DE ACORD
Vezi mai multe detalii NU SUNT DE ACORD

Cum ar fi să primești
oferte făcute special pentru tine?

Lasă-ne să îți personalizăm ofertele special pe gustul tău, în funcție de profilul și preferințele tale.
Să fim atenți la ce tipuri de localuri frecventezi, care sunt localurile tale preferate și unde îți place să revii, de fiecare dată, cu plăcere.

Ești de acord să îți oferim mai multă atenție?

SUNT DE ACORD
Vezi mai multe detalii NU SUNT DE ACORD

OK
Despre Noi
  • Despre Restograf
  • Articole
  • Cariere
  • Contact
  • Rezervare restaurant
  • Arhivă articole
Help
  • FAQ
  • Politică Cookies
  • Politica de Anulare
  • Confidențialitate
  • Termeni și Condiții
Business
  • Ai un restaurant?
  • Business Blog
Descarcă APP
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

A apărut o eroare, te rugăm să încerci mai târziu

Te-ai înscris la newsletter-ul Restograf!

Copyright © 2022 Restograf

Input your search keywords and press Enter.

Folosim cookie-uri pentru a mentine si imbunatati experienta de navigare.
DetaliiAccepta
Manage consent

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Întotdeauna activate
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDuratăDescriere
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
SALVEAZĂ ȘI ACCEPTĂ