Am gasit SeaFood Shaorma pe Facebook, dar mult timp am crezut ca nu e adevarat, ca e o farsa in care vor pica oameni si despre care se va scrie si se va vorbi mult timp dupa. Adica, serios, nu e asa usor sa crezi ca chiar va exista acel rulou de carne de shaorma doar ca, in loc de vita sau pui, va fi din caracatita si alte fructe de mare. Asa ca i-am contactat pe cei de la SeaFood Shaorma si le-am pus cateva intrebari care sa ne ajute sa intelegem mai bine conceptul unui nou tip de shaorma, cea cu fructe de mare:
Restograf: De unde a aparut conceptul de seafood shaorma, a cui e ideea si de unde a fost inspirata? Care e echipa din spatele proiectului?
SeaFood Shaorma: Conceptul a aparut din dorinta de a face cunoscut gustul fructelor de mare in randul tuturor claselor sociale. Am ales conceptul de Shaorma deoarece este singurul produs ce s-a raspandit cu rapididate la nivel global. A fost creat si conceput in colaborare cu un laborator de inventii culinare din Italia.
Restograf: Ce contine mai exact o seafood shaorma? Va fi de mai multe tipuri? De care?
SeaFood Shaorma: Vor fi promovate 3 tipuri de produse:
a)shaorma ce contine tentacule de caracatita
b)shaorma ce poate fi preparata dintr-un mixt de caracatita, calamar si sepie
c)shaorma din peste spada
Shaorma va avea si legume si sosuri speciale pentru fructe de mare.
Restograf: Poza asta e reala? Aia chiar e o rola de carne de shaorma facuta din caracatita? 🙂
SeaFood Shaorma: Intr-adevar, poza este reala si asteptam cu nerabdare sa o degustati. Cu siguranta veti fi surprinsi placut.
Restograf: Veti avea si spatiu pentru clienti sau e un concept de shaorma to go?
SeaFood Shaorma: Vrem sa franchisam conceptul de shaorma cu fructe de mare, iar acest prim spatiu l-am creat ca si clona pentru toate celelalte. Cu siguranta se va putea servi chiar si in incinta localului, alaturi de alte delicatese si bauturi fine.
Restograf: De unde aduceti fructele de mare pentru shaorma in forma respectiva?
SeaFood Shaorma: Fructele de mare sunt importate din Spania si Chile.
Restograf: Care credeti ca va fi reactia romanilor legat de acest nou concept, la ce reactii va asteptati?
SeaFood Shaorma: Reactiile deja au inceput sa apara, in conditiile in care produsul nostru nici nu a fost degustat inca si dupa cum bine stim, generalizand, suntem un popor ce reactionam imediat la ”nou”, acestea fiind spuse, parerile au fost impartite, ceea ce pe noi ne bucura si ne ambitioneaza.
Lansam un produs exclusivist in Romania si ne dorim sa il promovam si sa il vindem in masa, contextul fiind unul incurajator, avand in vedere faptul ca aproximativ 60% din populatia Romaniei nu a avut ocazia de a gusta fructele de mare, asa ca suntem convinsi ca cifrele vor tine cu noi.
Restograf: Credeti ca asa veti apropia mai mult publicul roman de fructele de mare?
SeaFood Shaorma: Vom veni pe piata cu un pret competitiv, acesta nefiind mai mare pentru o portie de shaorma cu fructe de mare comparativ cu clasicile branduri de shaorma din Romania!!!
Deschiderea SeaFood Shaorma va avea loc pe 5 decembrie, localul fiind situat la adresa Mihai Bravu, nr. 209. Cine va fi pe acolo sa incerce noul tip de shaorma?