Ieri a avut loc redeschiderea restaurantului Roberto’s, dupa un proces de renovare care a durat aproximativ patru luni si in urma caruia s-au facut modificari in totalitate, de la piesele de mobiler pana la produsele din meniu. Capacitatea restaurantului este acum de 130 de locuri plus un separeu pentru mese private de pana la 14 persoane. Principalele elemente de amenajare sunt transformarea spatiului de gatit intr-o bucatarie deschisa si instalarea unor pereti mobili care permit modificarea spatiului. Noul Chef este Gabrielle Savini, bucatar de origine italiana care a perfectionat meniul restaurantului, bazandu-se pe crearea unor preparate simple, gustoase, folosind ingrediente proaspete. Accentul cade pe bucataria specifica sudului Italiei, care pastreaza cultura gastronomica traditionala si aroma specifica a preparatelor italienesti. Intreaga investitie, care include renovarea restaurantului si a terasei Roberto’s este estimata la aproximativ 1,8 milioane de euro. Linda Griffin, managerul general al Athenee Palace Hilton a declarat, cu ocazia redeschiderii Roberto’s: “Sunt incantata sa pot prezenta restaurantul Roberto’s comunitatii orasului. Bucataria cu preparate rafinate, decorul elegant si locatia din inima orasului sunt cu siguranta cele mai importante argumente pentru ca Roberto’s sa devina o destinatie de intalnire pentru bucuresteni dar si pentru oaspetii hotelului. ”
Acasa > Arhivă articole > S-a redeschis Roberto’s Athenee Palace Hilton
S-a redeschis Roberto’s Athenee Palace Hilton
- Autor : Restograf
- Data publicare : 12 mai, 2011
- Data modificare : 30 iunie, 2022
Tags
Citește și