Zilele de nastere sunt ocaziile perfecte pentru o reuniune de familie sau revederi cu prieteni dragi. Si pentru ca in majoritatea culturilor reuniunile = festin, ne-am gandit sa va povestim despre ce a scornit echipa de la Chefs Experience pentru cei care aleg sa-si serbeze ziua in restaurantul de pe Floreasca 55.
Ideea a pornit simplu: sa creeze niste platouri apetisante din care sa se infrupte toti invitatii. Asa au aparut aceste meniuri aniversare speciale in cele 2 forme ale lor:
Pachet aniversar Chef’s Choice:
Creveti cu unt, coriandru si usturoi
Antricot de vita cu mousse de telina
Muschiulet de porc cu broccoli
Pui invelit in pancetta cu piure de spanac
Calamari cu piper Cayenne
Mazare/ fasole
Alge Wakame cu susan
Micro plante: Afilla, Salicornia, Nasturtium
Fasole verde
Cartofi copti cu unt si usturoi in coaja
Usturoi confiat
Piure de morcov
+ un pahar de Vin Rose – Avegiano Bove = 75 lei/ persoana
* platoul este gandit cantitativ in functie de numarul de invitati, fiecare pachet avand gramajul corespunzator grupului de persoane pentru care il comandati.
Pachet aniversar Celebration:
Antricot de vita
Muschiulet de porc
Pui învelit în pancetta
Alge Wakame
Piure de morcov
Piure de telina
Cartofi copti în coajă = 49 lei/ persoana
* platoul este gandit cantitativ in functie de numarul de invitati, fiecare pachet avand gramajul corespunzator grupului de persoane pentru care il comandati.
In cateva cuvinte, pentru sarbatoriti e mult mai simplu sa faca cinste de ziua lor iar invitatii nu trebuie sa-si mai bata capul ce sa aleaga din meniu. Totul vine pe o mare placa de ardezie (sau pe mai multe daca sunteti in grup mare) si mancarea se imparte cu cei dragi, asa cum e frumos la ocazii speciale.
Cum arata aceste platouri puteti vedea si in clipul de mai jos:
* platoul din clip este recomandat pentru 3-4 persoane si aceasta este dimensiunea gandita de Chefi pentru atatia invitati.
Pentru detalii si rezervari, sunteti asteptati aici.
Cum vi se par platourile aniversare, v-au facut cu ochiul?