Zilele de nastere sunt ocaziile perfecte pentru o reuniune de familie sau revederi cu prieteni dragi. Si pentru ca in majoritatea culturilor reuniunile = festin, ne-am gandit sa va povestim despre ce a scornit echipa de la Chefs Experience pentru cei care aleg sa-si serbeze ziua in restaurantul de pe Floreasca 55.
Ideea a pornit simplu: sa creeze niste platouri apetisante din care sa se infrupte toti invitatii. Asa au aparut aceste meniuri aniversare speciale in cele 2 forme ale lor:
Pachet aniversar Chef’s Choice:
Antricot de vita cu mousse de telina
Muschiulet de porc cu broccoli
Pui invelit in pancetta cu piure de spanac
Calamari cu piper Cayenne
Mazare/ fasole
Alge Wakame cu susan
Micro plante: Afilla, Salicornia, Nasturtium
Fasole verde
Cartofi copti cu unt si usturoi in coaja
Usturoi confiat
Piure de morcov
+ un pahar de Vin Rose – Avegiano Bove = 75 lei/ persoana
* platoul este gandit cantitativ in functie de numarul de invitati, fiecare pachet avand gramajul corespunzator grupului de persoane pentru care il comandati.
Pachet aniversar Celebration:
Muschiulet de porc
Pui învelit în pancetta
Alge Wakame
Piure de morcov
Piure de telina
Cartofi copti în coajă = 49 lei/ persoana
* platoul este gandit cantitativ in functie de numarul de invitati, fiecare pachet avand gramajul corespunzator grupului de persoane pentru care il comandati.
In cateva cuvinte, pentru sarbatoriti e mult mai simplu sa faca cinste de ziua lor iar invitatii nu trebuie sa-si mai bata capul ce sa aleaga din meniu. Totul vine pe o mare placa de ardezie (sau pe mai multe daca sunteti in grup mare) si mancarea se imparte cu cei dragi, asa cum e frumos la ocazii speciale.
Cum arata aceste platouri puteti vedea si in clipul de mai jos:
* platoul din clip este recomandat pentru 3-4 persoane si aceasta este dimensiunea gandita de Chefi pentru atatia invitati.
Pentru detalii si rezervari, sunteti asteptati aici.
Cum vi se par platourile aniversare, v-au facut cu ochiul?