London Street Atelier e un mic bistro din Dorobanti, de fapt e un atelier de gatit si un loc pentru degustari. Sub conducerea lui Rachel Sargent, o englezoaica pasionata de gastronomie, la London Street au loc diverse evenimente la care se gateste, se degusta, se invata si de desfata simturile. Urmatorul astfel de eveniment este “Truffles& Fresh Pasta”.
Vineri, pe 20 noiembrie, chef Rachel isi va invata oaspetii cum sa faca 3 tipuri de paste: ravioli, fettucine si papardelle, toate incorporate in niste retete care suna ademenitor de bine:
Aperitiv:
Truffled celeriac soup with pancetta crisp (Supa de telina cu trufe si pancetta – bacon – crocant)
Fel principal:
Truffled Zacusca Ravioli with walnut pesto (Ravioli cu zacusca cu trufe si pesto de alune)
Walnut, porcini, truffle & rucola sauce in black pepper buckwheat fettuccine (Fettucine din hrisca cu alune, porcini, trufe si sos de rucola cu piper negru)
Wild boar ragu with cocoa paparadelle (Papardelle cu porc salbatic si cacao)
Desert:
Chocolate truffle & “magiun de prune” tart (Tarta de ciocolata cu trufe si magiun de prune)
Intreaga degustare va fi insotita de vinurile potrivite. Astfel, noua editie de COOK! EAT! DRINK! are toate componentele pentru o degustare deosebita: paste fresh, trufe si vin.
Pret participare: 150 lei/ persoana.
Inscrierile se fac la: enquiries@thelondonstreetatelier.com