In oras va avea loc un nou eveniment culinar, de data asta unul semnat de o firma de livrari mancare. Data e setata pentru 15 octombrie, locul e stabilit, au ales si chef-ul care va gati live la eveniment. Mai multe detalii aflam de pe pagina evenimentului:
Don Catering va invita sa descoperiti gustul unei pauze adevarate
Acum ca pasarile migratoare au plecat peste 9 mari si 9 tari, e momentul sa pornesti si tu in excursie cu Don Catering.
In curand va fi suficient un singur gest pentru a le oferi colegilor de serviciu, partenerilor sau prietenilor atat o masa delicioasa, cat si o vacanta concentrata. Don Catering livreaza bunatati inspirate din cultura gastronomica a popoarelor care au influentat meniul traditional romanesc, iar prima expeditie culinara va avea loc pe 15 Octombrie la Miele Center, aflat la parterul Turnului Sudic al cladirii City Gate din Piata Presei Libere, nr. 3-5.
Responsabil de traseul nutritional prin cele 4 zari va fi Chef Johnny Susala, care va transforma bucatariile moderne din Miele CENTER in baloane cu aer cald, ski jet-uri particulare si cursiere elegante pentru turistii culinari. Invitatii sai vor degusta cateva dintre felurile de mancare ce compun meniurile calatoare Don Catering si vor descoperi povestea proiectului care aduce schimbarea in Valea Dragului, ajutand grupurile defavorizate din comuna sa isi construiasca un stil de viata sustenabil si inclusiv.
Don Catering este o structura a economiei sociale dezvoltata de APTC in cadrul proiectului „INCLUZIV – o sansa pentru grupurile vulnerabile”, POSDRU/173/6.1/S/147841, ce urmareste integrarea si mentinerea pe piata muncii a femeilor aflate in situatii de risc, a victimelor violentei in familie si a persoanelor de etnie roma, grupuri supuse excluziunii sociale.
Don Catering livreaza portii zilnice de relaxare si de mancaruri savuroase. Te invitam la un drum presarat cu proteine si antioxidanti prin bucatariile lumii care au inspirat traditia culinara romaneasca. Cu Don Catering, o zi revigoranta de concediu pentru excursionistii gastronomici inseamna o zi linistita acasa pentru oamenii din Valea Dragului.
APTC a fost infiintata in luna iunie a anului 2014 avand ca scop promovarea traditiilor locale si a valorilor nationale prin readucerea la viata a retetelor traditionale vechi. Prin proiectele sale, asociatia doreste sa creeze legaturi directe intre mediul rural din Valea Dragului, Giurgiu, si Bucuresti, pentru a stimula activitatea economica la nivelul comunei si, implicit, dezvoltarea durabila a acesteia.