Vineri, 13 mai si sambata, 14 mai, Zahanaua Zexe organizeaza un eveniment gastronomic inspirat din lumea primelor trufandale ale primaverii, dupa retete inspirate din cartile de bucate ale lui Bacalbasa si Sevatos. Meniul acestui eveniment incepe cu Salata de Untisor cu Bentite de Rata Afumata si Sos de Vinegreta, Placinta de Ceapa Verde cu Sos de Iaurt, continuand cu Vitel la Tava si garnitura de Sparanghel si Spanac cu Sos de Boabe de Mustar si terminand cu Tarta de Capsuni cu Glazura din Capsuni si Lichior de Portocale. Organizatorii isi invita clientii la acest eveniment, menit sa satisfaca nevoia de proaspat dupa o iarna plina de zacusti, muraturi si fripturi grele.
Acasa > Arhivă articole > Noptile Trufandalelor de Primavara, la Zahanaua Zexe
Noptile Trufandalelor de Primavara, la Zahanaua Zexe
- Autor : Restograf
- Data publicare : 12 mai, 2011
- Data modificare : 30 iunie, 2022
Citește și