Trofeul “Competitia bucatarilor METRO Chef 2011” si medalia de aur a revenit restaurantului La Cantine de Nicolai. Reprezentantii castigatorului, Petrut Buzdugan si Danut Panait au intrat in posesia premiului, care consta in doua burse de doua saptamani pentru programul “Authentique French Cuisine” la Institutul Paul Bocuse. Premiul doi a revenit restaurantului Belvedere din Brasov si consta in doua programe a cate sase module de scolarizare in Centrul de Pregatire in Gastronomie in 2012. Cel de al treilea clasat este restaurantul Marco Polo din Cluj, care primeste doua programe a cate trei module de scolarizare in Centrul de Pregatire in Gastronomie.
Competitia METRO Chef 2011 s-a desfasurat in sapte orase din Romania si a avut in componenta juriului personalitati marcante din domeniu: Patrick Guibet si Constantin Eremia, Executive Chef, respectiv Executive Sous Chef la Centrul de Pregatire in Gatronomie METRO Cash and Carry Romania; Gabriela Berechet, Presedinte al Federatiei Bucatarilor din Romania; Horia Mihnea Varlan, Maestru Bucatar; Samuel Letorrillec, Executive Chef restaurant Loft si El Capitan si Antonio Pisanniello, Maestru Bucatar.