Hotelul InterContinental a inaugurat terasa Braseriei Corso, in urma unei investitii minore, avand in ajutor un sponsor care a asigurat mobilierul terasei. Dana Chiriac, Marketing & PR Manager InterContinental, declara pentru “Wall-Street” ca, avand in vedere faptul ca terasa dispune de numai 20 de locuri, deschiderea si functionarea ei nu poate aduce o pondere semnificativa in venituri. In schimb, avantaje precum locatia si preturile rezonabile vor minimiza efectele negative. In meniul terasei intra inghetate si shake-uri, specialitatea casei fiind Corso Shake-ul, pregatit din amestecul de inghetata de capsuni, vanilie si lapte de cocos. In afara de preparatele de vara, se pot servi si pranzul sau cina, terasa fiind o extensie a restaurantului. Un alt eveniment recent din cadrul Hotelului InterContinental este angajarea unui nou chef pentru restaurant. Este vorba despre bucătarului de origine italiană Alfonso Salvaggio, care a ocupat in trecut functiile de Executive Chef la hotelul Courtyard by Marriott din Shanghai, Executive Chef la hotelul Marriott din Ningbo si Executive Sous Chef la hotelul Marriott din Brussels. Alfonso Salvaggio are 36 de ani si este specializat în bucătărie contemporană.
Acasa > Arhivă articole > InterContinental deschide terasa Braseriei Corso
InterContinental deschide terasa Braseriei Corso
- Autor : Restograf
- Data publicare : 18 mai, 2011
- Data modificare : 30 iunie, 2022
Citește și