Hotel Epoque, cel mai nou boutique hotel de lux din Bucuresti, isi inaugureaza astazi restaurantul alaturi de Guy Martin, celebrul chef francez distins cu 2 stele Michelin si semnatarul meniului Bistro Epoque.
Guy Martin, renumitul chef distins cu 2 stele Michelin si proprietar al primului restaurant de lux din Paris, Le Grand Vefour, semneaza de acum creatiile culinare ale Bistro Epoque, propunand clientilor Epoque revelatia unei bucatarii generoase si spontane.
Implicarea lui Guy Martin in proiectul Bistro Epoque presupune crearea meniurilor si selectarea furnizorilor de materii prime care sa corespunda exigentelor, numirea unui chef rezident format de Guy Martin la Paris care sa implementeze acest meniu, consultanta permanenta privind amenajarea si organizarea restaurantului, precum si vizite frecvente la Epoque pentru revizuirea periodica a meniurilor si supervizarea operatiunilor. Meniul Epoque este de inspiratie franceza, insa deschis influentelor gastronomice din intreaga lume, oferind o selectie extrem de diversificata si foarte actuala. Meniul Epoque se reinnoieste in fiecare anotimp.
„La Bistro Epoque vom incerca sa gatim cele mai bune mancaruri din Romania. Vom oferi clientilor o bucatarie spontana, bazata pe ingrediente proaspete, plina de vitalitate, bogata in legume, o bucatarie de sezon, vesela si inspirata. Experienta bucatariei Epoque este una generoasa, o expresie si o creatie a fericirii. A gati insemna pentru mine a darui, iar eu cred ca trebuie sa dai tot ce ai mai bun in fiecare zi si cu fiecare reteta pe care o pregatesti. Singura adevarata responsabilitate este clientul si fericirea pe care i-o oferi.” spune Guy Martin despre experienta Bistro Epoque.
“Odata cu inaugurarea Bistroului, Epoque prezinta clientilor sai o experienta de luxe completa, mizand pe atributele sale definitorii: individualitate si rafinament. Epoque ofera cea mai buna locatie din Bucuresti, retrasa, dar totusi chiar in inima capitalei, un concept unic de cazare, exclusiv de tip apartament, ce asigura deplin confort al spatiului personal, un SPA cu facilitati deosebite de relaxare si bistro-ul de haute cuisine care, sub bagheta lui Guy Martin, detine deja reteta magicului in gastronomie.” spune Antoni Kuhnen, General Manager Hotel Epoque.
“Inca din stadiul de concept, am vrut ca Epoque sa reprezinte un spatiu unic in Bucuresti, o stare privilegiata. Investim mult timp si resurse pentru excelenta atat in serviciile oferite cat si in crearea unei atmosfere autentice, inimitabile. Colaborarea cu Guy Martin, un artist culinar cu o experienta si mai ales cu o personalitate extraordinara este in spiritul acestei filosofii a excelentei, caci componenta gourmet nu poate lipsi dintr-o experienta de cinci stele. Mai mult, valorile Epoque se regasesc in arta chef-lui Guy Martin: libertate si inspiratie, bun gust si generozitate, ingrediente pe care dl. Guy Martin le numeste <ale fericirii>”, a declarat Alex Oproiu, General Manager D&M Real Estate, dezvoltatorul proiectului.
Bistro Epoque se adreseaza atat clientilor Hotel Epoque, cat si tuturor iubitorilor de haute gastronomie din Bucuresti si calatorilor de business sau de leisure pasionati de experiente gourmet care, aflati in Bucuresti, isi doresc sa exploreze o bucatarie sofisticata si surprinzatoare.
Bistro Epoque si Epoque wintergarden pot fi rezervate pentru petreceri private, toate evenimentele speciale desfasurate la Epoque avand un meniu dedicat.
———————
Trend Hospitality Consulting & Management detine managementul Hotel Epoque. Trend Hospitality Consulting & Management este cea mai importanta companie de management si consultanta in industria ospitalitatii din Romania. Trend Hospitality este lider de piata, furnizand servicii complete de consultanta si management pentru hoteluri si proiecte de Food & Beverage si SPA & Wellness. Trend Hospitality este dezvoltator strategic pentru marcile Wyndham Hotel Group in Romania, Bulgaria si Republica Moldova, avand exclusivitate pentru Romania privind dezvoltarea sau transformarea proprietatilor hoteliere sub urmatoarele marci ale Wyndham Hotel Group: Wyndham Hotels & Resorts, Ramada Worldwide, Ramada Encore, Days Inn, Super8.Adela Catalina Bulic
Senior Consultant
Presage │ Public Relations & Public Affairs