Joi, 2 iunie, ora 18:30, va avea loc redeschiderea restaurantului Balkan Bistro in cadrul Grand Hotel Continental. Inchis pentru o perioada de patru luni, Balkan Bistro revine cu un meniu nou, pregatit de chef-ul Cristi Oprea. Contactati telefonic, reprezentantii food&beverage ai hotelului ne-au declarat ca motivul pricipal al acestei schimbari a fost concentrarea unor preparate diversificate intr-un meniu mai scurt. Interiorul a ramas acelasi, culorile dominante fiind rosu si negru, specifice pentru toate tarile din Balcani. Meniul contine preparate din bucataria traditionala a tarilor care fac parte din aceasta regiune geografica: Albania, Bulgaria, Grecia, Romania, Turcia, Serbia. Numele felurilor de mancare sunt redate in limba lor originala: Imam Bayildi, Meze Konstantinos, Halloumi mepiperi prasino, Karides Guvec, Anatolian Kebab a la Bayram, Pasticada, SisKebab, Yaourti me meli, Kadayif.
Grand Hotel Continental mai gazduieste restaurantul Concerto, bazat pe conceptul de “nouvelle cousine”, un bar cu specific englezesc si o cafenea.