Cifrele confirma: GastroPan 2014 va fi expozitia de panificatie, cofetarie si alimentatie a anului!
Editia a sasea a celui mai important eveniment autohton ce prezinta solutii si tehnologii pentru sectoarele de panificatie, cofetarie, gelaterie, ciocolaterie, cafea si alimentatie publica se va desfasura la Brasov Business Park, in perioada 4-6 aprilie 2014. La GastroPan vor expune cei mai mari furnizori de pe piata autohtona si europeana, iar programele dinamice organizate vor atrage zeci de mii de vizitatori.
Peste 120 de furnizori renumiti din 23 de tari vor expune in aprilie la Brasov, pe o suprafata 6.000 mp, cea mai variata gama de echipamente, ingrediente, ustensile, solutii si tehnologii pentru afacerile de profil. Cei peste 20.000 de vizitatori sunt asteptati la GastroPan cu zeci de programe demonstrative si cu 8 concursuri la carte se intrec 200 de specialisti pentru premii precum Painea, Tortul sau Inghetata Anului 2014.
* 6.000 mp spatiu de desfasurare
* peste 120 de expozanti din 23 de tari
* peste 20.000 vizitatori specialisti asteptati
* peste 200 de concurenti la cele 8 Concursuri GastroPan
Toate noutatile din piata, concentrate intr-un eveniment complet
Ofertele expuse la GastroPan Brasov abordeaza nise cu potential, precum inghetata artizanala, alimentele functionale, gustarile rapide sau deserturile inovatoare de cofetarie: briose, cheescakes, mini-tarte, macarons etc. Cei mai multi expozanti vor prezenta utilaje si echipamente eficiente care va pot ajuta sa diversificati sortimentele, sa reduceti costurile si sa optimizati productia. Nu vor lipsi insa nici ustensilele, ingredientele si tehnologiile pentru productia artizanala.
Solutiile prezentate se adreseaza afacerilor de toate tipurile, de la mici covrigarii si patiserii pana la mari laboratoare de cofetarie sau linii industriale pentru productia painii, a fursecurilor ori a pastelor, de la servirea stradala a inghetatei artizanale si pana la serviciile complete si complexe ale celor mai mari bucatarii profesionale, restaurante sau hoteluri.
Program bogat in demonstratii, concursuri si seminarii
Din programul expozitiei GastroPan nu vor lipsi demonstratiile sustinute de renumiti maestrii brutari, cofetari si bucatari, cele opt categorii de concurs avand ca scop promovarea meseriilor de brutar, cofetar si bucatar, sau Simpozionul anual al Asociatiei Specialistilor din Morarit si Panificatie (ASMP), cu tema „Traditiile de Pasti in industria de morarit si panificatie”.
La Zona Demo GastroPan vizitatorii vor experimenta metode inedite de decorare a torturilor, tehnica sculpturii in legume si fructe, arta modelarii pieselor din Isomalt tras, suflat sau turnat, a confectionarii florilor, figurinelor si decoratiilor din zahar sau ideile pentru obtinerea pralinelor din ciocolata artizanale.
Detalii si taloane de acces la eveniment gasiti pe www.gastropan.ro.
(Comunicat GastroPan)