McDonald’s a deschis de curand un nou restaurant in Hong Kong, ce a fost botezat restaurantul McDonald’s “din Viitor” (Next).
Spre deosebire de celelalte unitati McDonald’s, in meniul de aici se regasesc preparate din sparanghel si quinoa, dar si alte feluri de “mancare healthy”.
De asemenea, si designul este foarte diferit de cel din restul restaurantelor McDonald’s. Totul arata mult mai minimalist-futurist si stilat, uniformele personalului de aici sunt si ele unice, iar fiecare masa este dotata cu o priza pentru incarcarea telefoanelor sau laptopurilor, dar si cu un panou de pe care se poate comanda mancarea dorita.
Miscarea a fost facuta pentru a face fata concurentei burger-bar-urilor “hipsteresti”, care, in ultima vreme (nu doar in Hong Kong), au convertit o mare parte din publicul tinta al restaurantelor McDonald’s.
Din acest motiv, pana si bucataria din Mc-ul Viitorului este la vedere, pentru ca intregul proces de preparare a burgerilor sa fie cat se poate de transparent.
Dar sa revenim la meniu. In acesta sunt prezentate o multitudine de salate, gofre cu fructe de padure, cafele artizanale, preparate din quinoa si sparanghel, plus o multime de wrap-uri healthy.
Este din ce in ce mai evident ca pentru a se bucura de acelasi succes ca pana acum, McDonald’s trebuie sa se reorienteze si sa adopte (sau macar sa mimeze) un stil de viata (marketing) mai healthy.
Probabil ca in curand vom vedea schimbari si in meniurile restaurantelor McDonald’s din Bucuresti. De fapt, in luna decembrie, in meniul Mc-ului de la Unirii au aparut pentru scurt timp si cateva supe crema.
Citeste si:
Cum arata cel mai luxos restaurant McDonald’s din Europa
Zeita de la McDonald’s, cea mai frumoasa angajata a lantului de restaurante
McDonald’s lanseaza primul burger bio, cu carne fara antibiotice