Hotel Epoque, cel mai nou boutique hotel de lux din Bucuresti, si-a inaugurat astazi restaurantul alaturi de Guy Martin, celebrul chef francez distins cu 3 stele Michelin si semnatarul meniului Bistro Epoque. Antoni Kuhnen, General Manager Hotel Epoque, subliniaza intentiile conducerii in ceea ce priveste urmarile acestui eveniment : “Odata cu inaugurarea Bistroului, Epoque prezinta clientilor sai o experienta de luxe completa, mizand pe atributele sale definitorii, individualitate si rafinament. Epoque ofera cea mai buna locatie din Bucuresti, retrasa, dar totusi chiar in inima capitalei, un concept unic de cazare, exclusiv de tip apartament, ce asigura deplin confort al spatiului personal, un SPA cu facilitati deosebite de relaxare si bistro-ul de haute cuisine care, sub bagheta lui Guy Martin, detine deja reteta magicului in gastronomie.”
Guy Martin, renumitul chef distins cu 3 stele Michelin si proprietar al primului restaurant de lux din Paris, Le Grand Vefour, semneaza de acum creatiile culinare ale Bistro Epoque, propunand clientilor Epoque revelatia unei bucatarii generoase si spontane. Meniul Epoque este de inspiratie franceza, insa deschis influentelor gastronomice din intreaga lume, oferind o selectie extrem de diversificata si foarte actuala. Meniul Epoque se reinnoieste in fiecare anotimp.
Bistro Epoque si Epoque wintergarden pot fi rezervate pentru petreceri private, toate evenimentele speciale desfasurate la Epoque avand un meniu dedicat.