Faci parte din lumea ospitalității? Atunci nu trebuie să ratezi cel mai important eveniment din domeniu: cea de-a cincea ediție a FoodService & Hospitality Expo, unde vei putea descoperi o lume plină de posibilități și inovație.

Trei zile. Peste 450 de expozanți. Peste 30.000 de profesioniști în domeniu. 25.000 de metri pătrați. FoodService & Hospitality Expo, cel mai mare eveniment B2B al anului din HoReCa& Retail, revine cu a cincea ediție între 8 și 10 noiembrie, la Hala Laminor.
FoodService & Hospitality Expo, un eveniment major în domeniul ospitalității
Pentru profesioniști, este locul unde businessul se întâlnește cu inovația, unde poți atinge, testa și compara soluții adaptate realităților pieței HoReCa din România. Pe lângă zona expozițională, ai ocazia de a interacționa cu profesioniști din toată țara, participa la sesiuni tematice și explora cele mai noi tendințe din alimentație, echipamente, băuturi, ambalaje, soluții non-food, branding și tehnologie. Într-un singur spațiu, veți găsi idei, parteneri, inspirație și instrumente concrete pentru a-ți dezvolta afacerea.
Producători, distribuitori și furnizori, retaileri, exportatori și importatori, start-up-uri tehnologice, furnizori de soluții și companii de tehnologie, experți și specialiști în industrie… toți îți dau întâlnire în Hala Laminor, la FoodService & Hospitality Expo.
Cea de-a cincea ediție îți aduce o varietate de expozanți din domenii diverse precum: mâncare, băuturi răcoritoare și alcoolice, ingrediente, foodtech, echipamente și soluții software, precum și produse și servicii nealimentare.
Ești pasionat de gastronomie? Atunci pentru tine este ocazia perfectă de a te bucura de trei zile de spectacol culinar și inovație, zeci de show-uri culinare live și o mulțime de noutăți din zona culinară. Poți descoperi cele mai recente tendinte alimentare, produse inovatoare și ai ocazia de a discuta cu chefi cunoscuți, lideri și experți din industrie.
Participă GRATUIT folosind codul de voucher QURATER și asigură-ți locul la acest eveniment esențial pentru profesioniștii din Horeca. Codul este oferit de Qurater, prima platformă SaaS din România care ajută restaurantele să își crească vânzările pe platformele de livrare.


Categorii de produse și servicii:
- Mâncare
- Mâncare organică
- Băuturi răcoritoare și băuturi alcoolice
- Ingrediente
- Foodtech
- Echipamente și soluții software
- Produse și servicii nealimentare (amenajare interioară, produse de curățare, textile, veselă, mobilier etc.)
Te așteptăm la workshopul Restograf de la FoodService & Hospitality Expo!
Fie că ești owner sau manager de restaurant, că activezi în industria HoReCa ori ești specialist în marketing din zona de food, vino să iei parte la o discuție despre High Level Human Marketing in the Age of AI.
Cum păstrezi conexiunea umană într-o eră în care algoritmii par să știe tot despre noi? Ce se întâmplă atunci când tehnologia devine mai rapidă decât empatia și cum putem transforma AI-ul din barieră emoțională în facilitator al autenticității? Un workshop despre redefinirea marketingului de nivel înalt, acolo unde:
- inteligența artificială devine partener strategic, nu înlocuitor al gândirii umane;
- brandurile consacrate își echilibrează încrederea istorică cu relevanța actuală.

Moderator: Radu Calin – Head of Board Restograf, Founder PickTwo, Real Estate Azure
Speakeri:
Anca Giannousis – Head of Communications, Selgros Cash&Carry
Sebastian Cristoiu – Director of Sales & Category Management, Freshful by eMAG
Cosmin Măgureanu – Founder, ialoc.ro 8 noiembrie 2025 | 18:00 – 19:00
Sala de conferință, HoReCa Retail Expo
Descoperă cum arată următorul nivel al comunicării!
Ai o mulțime de evenimente conexe interesante
La ediția 2025 a FoodService & Hospitality Expo, tematicile care modelează viitorul industriei vor fi în centrul atenției. În fiecare zi, zona de conferințe va găzdui paneluri, studii exclusive și prezentări ale invitaților speciali, care vor vorbi despre tendințele ce influențează piața alimentară, comportamentul consumatorilor și deciziile strategice din HoReCa:
- Ce așteptări au consumatorii în 2026?
- Este sustenabilitatea o condiție de bază sau doar un avantaj competitiv?
- Cum reacționează brandurile la presiunea inovației și a eficienței?
Vor fi și o mulțime de evenimente conexe, extrem de interesante:
- Spectacole și demonstrații creative de gătit (carne, pizza, paste, deserturi, fine dining, brunch etc.)
- Cocktail shows
- Workshop-uri – despre design, business know-how, operațiuni în restaurante, direcții în gastronomie și multe altele.
- Concursuri culinare ca Arena Bucătarilor, Pizza Challenge sau The Dessert Journey.
În plus, companiile prezente se „întrec” în tot felul de activări speciale. Spre exemplu, studioul de arhitectură și design Pick Two organizează o tombolă în care poți câștiga un voucher de 5.000 € pentru un proiect de design interior! Iar pentru asta au pus la cale o adevărată „vânătoare”: trebuie să-i găsești prin târg și să scanezi codul QR de pe tricourile lor. Completezi un scurt formular și te înscrii automat în tombolă. Chestia e că trebuie să fii cu ochii în patru, pentru că pot fi oriunde!
Găsești aici lista completă de evenimente și programul pe zile și ore.



Totul e mai simplu cu aplicația FoodService & Hospitality Expo
Horeca Insight a lansat aplicația oficială a târgului, gândită pentru a conecta eficient expozanții și vizitatorii. DESCARCĂ APLICAȚIA și bucură-te de facilități:
- Cumpără biletul de participare
- Vezi profilul companiilor expozante
- Planifică-ți vizita
- Stabilește întâlniri
- Navighează facil prin harta târgului
- Profită de oferte exclusive

* FoodService & Hospitality Expo 2023 este un eveniment organizat de Horeca Insight (platformă de informare și comunicare, cât și organizator de evenimente B2B dedicate industriei Horeca) și Qurater, prima platformă SaaS din România care ajută restaurantele să își crească vânzările pe platformele de livrare.