Restograf Restograf
  • PRIN ORAȘ
    • UNDE IEȘIM
    • CE MÂNCĂM
    • NOUTĂȚI
    • RECENZII
  • INTERVIURI
    • MEET THE CHEF
    • REPERE
  • FOOD & DRINKS
    • BĂUTURI
    • DINE IN
    • REȚETE
    • SHOPPING
    • TIPS & TRICKS
  • DESTINAȚII
    • ÎN ȚARĂ
    • ÎN LUME
  • E-SHOP
  • PRIN ORAȘ
    • UNDE IEȘIM
    • CE MÂNCĂM
    • NOUTĂȚI
    • RECENZII
  • INTERVIURI
    • MEET THE CHEF
    • REPERE
  • FOOD & DRINKS
    • BĂUTURI
    • DINE IN
    • REȚETE
    • SHOPPING
    • TIPS & TRICKS
  • DESTINAȚII
    • ÎN ȚARĂ
    • ÎN LUME
  • E-SHOP
Restograf Restograf
Rezerva o masa
Conectare
Inregistrare
  • Ai un restaurant?
    • Promoveaza-te
    • Business Blog
    • Consultant virtual
  • PRIN ORAȘ
    • UNDE IEȘIM
    • CE MÂNCĂM
    • NOUTĂȚI
    • RECENZII
  • INTERVIURI
    • MEET THE CHEF
    • REPERE
  • FOOD & DRINKS
    • BĂUTURI
    • DINE IN
    • REȚETE
    • SHOPPING
    • TIPS & TRICKS
  • DESTINAȚII
    • ÎN ȚARĂ
    • ÎN LUME
  • E-SHOP
Restograf Restograf
  • Conectare
  • Inregistrare
|
București
  • Bihor
  • Brașov
  • București
  • București/Ilfov
  • Călărași
  • Cluj
  • Constanța
  • Mehedinți
  • Prahova
  • Sibiu
Rezervă o masă
  • Toate restaurantele
  • American
  • Argentinian
  • Arăbesc
  • Asiatic
  • Bakery
  • Balcanic
  • Bar
  • Barbecue
  • Beach Bar
  • Belgian
  • Berărie
  • Bio
  • Bistro
  • Boardgames
  • Brasserie
  • Brazilian
  • Burger
  • Cafenea
  • Ceainărie
  • Cheese bar
  • Chinezesc
  • Cigar Club
  • Club
  • Cocktail Bar
  • Cofetărie
  • Columbian
  • Concept Dining
  • Coreean
  • Craft Beer
  • Dessert
  • Englezesc
  • European
  • Evenimente
  • Fine dining
  • Franțuzesc
  • Fusion
  • Gastrobar
  • Gelaterie
  • Gentleman's Club
  • German
  • Gluten Free
  • Gourmet
  • Grecesc
  • Grill
  • Grădină
  • Indian
  • Interbelic
  • Internațional
  • Iranian
  • Irlandez
  • Italian
  • Japonez
  • Karaoke-bar
  • Kosher
  • Libanez
  • Loc de joaca
  • Mediteranean
  • Mexican
  • Modern cuisine
  • Muzica live
  • Oriental
  • Oyster Bar
  • Pasta Bar
  • Peruan
  • Pescăresc
  • Pizzerie
  • Portughez
  • Pub
  • Raw Vegan
  • Românesc
  • Rusesc
  • Sky Bar
  • Social Club
  • Spaniol
  • Specialty Coffee
  • Sports Bar
  • Steakhouse
  • Sushi
  • Sârbesc
  • Teatru
  • Terasă
  • Texan
  • Thailandez
  • Tradițional
  • Turcesc
  • Unguresc
  • Urban
  • Vegan
  • Vegetarian
  • Vietnamez
  • Wine Bar
  • Ţigănesc
Acasa > PRIN ORAȘ > NOUTĂȚI > BOSCO – Gourmet Nest: o nouă destinație pentru escapade gastronomice
  • NOUTĂȚI

BOSCO – Gourmet Nest: o nouă destinație pentru escapade gastronomice

  • Autor : Restograf
  • Data publicare : 7 august, 2024
  • Data modificare : 7 august, 2024
Total
0
Shares
0
0
0
Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0

Cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul ospitalității ca arhitect, designer de interior și consultant, antreprenorul Victor Grosu intră în segmentul operațional odată cu deschiderea restaurantului BOSCO – Gourmet Nest. Amplasat în zona de nord a Bucureștiului, localul are în spate o echipă de top, cu experiență internațională, și o investiție totală de 2 milioane de euro.

Imagine din interiorul restaurantului BOSCO – Gourmet Nest din București, amenajat preponderent din lemn natur

Descoperă o nouă experiență culinară: BOSCO – Gourmet Nest  

Lansat la finalul lunii iulie, restaurantul promite să devină un punct de atracție pe harta gastronomică a Bucureștiului! BOSCO – Gourmet Nest (operat de Gynda Group) se află pe Bd. Nicolae Caranfil 2C și are avantajul unei locații unice, pe malul Lacului Floreasca. Restaurantul are 96 de locuri în interior, o terasă de 60 de locuri, o seră, o bucătărie deschisă și o vinotecă cu control al aerului și umidității, în care se află o colecție impresionantă de vinuri din regiunile viticole celebre ale lumii, selectate de somelierul locației.

Bosco (în limba italiană „pădure”) reprezintă esența localului și aduce un omagiu renumitelor păduri ale României. De altfel, tot conceptul e strâns legat de natură, iar direcțiile-cheie ale proiectului au fost „foarte gustos, cald și verde”. Designul interior, semnat de biroul Grosu Art Studio, valorifică locația și respectă mediul înconjurător prin materiale exclusiv naturale: lemn și travertin, suprafețe ample din sticlă, nuanțe de pământ, măslini la interior, tavan din material argilos, lemn ars la exterior. Lumina naturală inundă spațiul prin pereții vitrați și luminatorul generos, creând o stare confortabilă. La lăsarea serii, scenariile de iluminat arhitectural implementate de specialiștii Design Radar creează o atmosferă specială. Inclusiv vesela este, majoritatea, realizată din argilă 100% organică.

„Am făcut multe piese-unicat pentru proiect: masa centrală tip sharing table din beton turnat, ușa de intrare din lemn masiv, sculptată cu motive ale pădurii, zonele semicirculare de canapea, care oferă intimitate, și diferite surprize pe care oaspeții le vor putea descoperi la fața locului”, explică Victor Grosu, care a coordonat și partea de amenajare interioară.

 
Intrarea restaurantului BOSCO – Gourmet Nest din București, fotografiata di exteriorm searam cu luminile aprinse la interior
Imagine din interiorul restaurantului BOSCO – Gourmet Nest din București, amenajat preponderent din lemn natur
masa cu scaune confortabile, pe terasa restaurantului BOSCO – Gourmet Nest din București, inconjurata de verdeata

Meniul BOSCO – Gourmet Nest: comfort food cu influențe nordice

Andrey Korobyak, Executive Chef-ul, s-a alăturat proiectului încă din faza de concept, în luna iulie 2023. Este din Estonia și Are o experiență impresionantă în restaurante de top din lume: și-a început cariera la Restaurantul „Egoist” din Tallinn, apoi a făcut parte din echipa „La Table du Gourmet”, cu stele Michelin, din Franța, a trecut pe la renumitul „Geranium” din Danemarca, unde și-a perfecționat abilitățile sub îndrumarea unor bucătari de top ca Jean-Luc Brendel și Rasmus Kofoed. Eduard Kisseljov, a făcut și el parte din echipa „Geranium” Danemarca, și s-a alăturat echipei ca Head Chef în 2024, la invitația lui Andrey Korobyak.

Meniul creat de cei doi chefi propune preparate din bucătăria europeană, cu influențe nordice, bazate preponderent pe produse locale, și este un meniu sezonier. Pentru a-l dezvolta, Andrey a avut o perioadă extinsă de documentare și cunoaștere a specificului gastronomic local și a preferințelor oaspeților. A călătorit în diferite zone din România, a luat masa la restaurante de top și s-a familiarizat cu tradițiile românești și produsele oferite de natură în fiecare sezon. 

Andrey Korobyak, Executive Chef-ul, si Eduard Kisseljov, head chef Bosco
Andrey Korobyak, Executive Chef-ul Bosco
preparate de fine dining
preparate de fine dining
Smorrebrod herring

„Conceptul de bucătărie nordică este acum foarte popular, este ușor de înțeles, deoarece se bazează mult pe produse din natură. Am ales această abordare fiindcă natura stă la baza a tot ce înseamnă BOSCO – Gourmet Nest: locația înconjurată de multă verdeață, interiorul cu elemente naturale. Pentru aprovizionare, ne bazăm pe produse locale cât de mult putem, și dorim să dezvoltăm cât mai multe relații cu ferme și producători autohtoni.”, explică Andrey.

Executive Chef-ul speră ca oaspeții să fie deschiși la nou și să se bucure de experiența pregătită. „Sunt extrem de mulțumit de versiunea finală a meniului pe care l-am creat, este diferit de ceea ce se găsește pe piața locală, sper să fie pe placul oaspeților, totul este gustos. Abia aștept să văd ce reacții vor fi, sunt preparate gândite să invite la descoperirea de noi savori. Toate au descrieri simple, astfel încât publicul să aibă un indiciu despre fiecare în parte, despre gustul la care să se aștepte, dar doar încercându-le vor putea înțelege despre ce este vorba. Am ales și câteva preparate din Estonia, țara mea natală,” completează Andrey Korobyak.

Imagine din interiorul restaurantului BOSCO – Gourmet Nest din București, amenajat preponderent din lemn natur

Un proiect marca Gynda Gourmet

După mai bine de 20 de ani de activitate în segmentul ospitalității ca arhitect, designer de interior și consultant, antreprenorul Victor Grosu a decis să facă tranziția către zona operațională. A fondat brandul Gynda Gourmet odată cu dezvoltarea restaurantului BOSCO – Gourmet Nest, proiect demarat în vara anului 2023. Co-fondatorul companiei, Serghei Grigor, este un antreprenor și expert HoReCa ce a gestionat, în cei peste 20 de ani de activitate, investiții de peste 28 de milioane de euro. CEO-ul Gynda Group, Radu Vona, are 19 ani de experiență în industrie, ca antreprenor și consultant, și vine cu o perspectivă unică în ecosistemul ospitalității.

Grupul de management operațional Gynda Gourmet acoperă toate fazele dezvoltării și administrării unei afaceri HoReCa de succes: identificare locație; concept și plan de business; identitate de brand; creare și dezvoltare meniu food&beverage; arhitectură și design interior; management operațional (bucătărie, front-of-house, purchasing, resurse umane, financiar); marketing și comunicare; lansare ș.a.m.d.

„Am fondat Gynda Gourmet din dorința de a crea restaurante care să ofere garanția unor experiențe culinare memorabile. Ne propunem ca locațiile în care ne implicăm să înglobeze toate componentele (gastronomie, servicii, design interior, atmosferă, poveste) într-un concept unitar, controlat de noi de la A la Z. De aceea, motto-ul pe care l-am ales este Behind the Truly Memorable Hospitality Experiences”, explică Victor Grosu.

În prezent, grupul are în dezvoltare proiecte din România cu specific comfort food, asiatic, latino-american, o franciză bio și un food court. Valoarea estimată totală a investițiilor în proiectele în curs de desfășurare este de 20 de milioane de euro.

masa cu scaune confortabile, pe terasa restaurantului BOSCO – Gourmet Nest din București, inconjurata de verdeata
Imagine din interiorul restaurantului BOSCO – Gourmet Nest din București, amenajat preponderent din lemn natur

Restaurantul BOSCO – Gourmet Nest este deschis începând cu 26 iulie, de marți până duminică, între 17:00-23:00. Din 1 septembrie 2024, restaurantul va fi deschis între 12:00-23:00.

Adresă: Str. Nicolae Caramfil 2C, Parcul Bordei, București

E-mail: nest@boscobucharest.com

Rezervări: +40 755 332 222

Site: https://boscobucharest.com/

Vezi meniul

Instagram: https://www.instagram.com/boscobucharest/

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Tags
  • Bosco Courmet Nest
  • Gynda Gourmet
  • restaurante noi
  • restaurante noi bucuresti
  • Victor Grosu
Citește și
Se deschide Gust Obor, food hall-ul din Piața Obor
Citește articolul
  • NOUTĂȚI
Se deschide Gust Obor, food hall-ul din Piața Obor
S-a lansat jocul românesc „Te-am pârlit”, de jucat la 49 din 49 de reuniuni cu prietenii
Citește articolul
  • DINE IN
  • NOUTĂȚI
S-a lansat jocul românesc „Te-am pârlit”, de jucat la 49 din 49 de reuniuni cu prietenii
FoodService & Hospitality Expo (2025): cel mai mare târg de Retail și Horeca
Citește articolul
  • NOUTĂȚI
FoodService & Hospitality Expo (2025): cel mai mare târg de Retail și Horeca
Oktoberfest la București (2025): bere bună și energie bavareză la Verde Stop Arena
Citește articolul
  • NOUTĂȚI
Oktoberfest la București (2025): bere bună și energie bavareză la Verde Stop Arena
Festivalul Vinului Moldovenesc (2025): 50 de crame au adus la București vinuri premiate
Citește articolul
  • NOUTĂȚI
Festivalul Vinului Moldovenesc (2025): 50 de crame au adus la București vinuri premiate
Super parteneriat Restograf și ialoc: (aproape) tot ce ai nevoie pentru o ieșire în oraș
Citește articolul
  • NOUTĂȚI
Super parteneriat Restograf și ialoc: (aproape) tot ce ai nevoie pentru o ieșire în oraș
Nibiru, noua stațiune care se construiește pe litoral 
Citește articolul
  • NOUTĂȚI
Nibiru, noua stațiune care se construiește pe litoral 
Serialul cu temă culinară Ursul, câștigător de premii Emmy, revine pe streaming cu sezonul 4
Citește articolul
  • NOUTĂȚI
Serialul cu temă culinară Ursul, câștigător de premii Emmy, revine pe streaming cu sezonul 4
GRILLFEST BBQ Arena: trei zile de răsfăț culinar și voie bună la cel mai mare festival de grill din Europa
Citește articolul
  • NOUTĂȚI
GRILLFEST BBQ Arena: trei zile de răsfăț culinar și voie bună la cel mai mare festival de grill din Europa
Caută
Alegerea editorilor
  • Cele mai bune cherhanale de pe litoralul românesc, unde mănânci excelent
    • ÎN ȚARĂ
    • UNDE IEȘIM
    Cele mai bune cherhanale de pe litoralul românesc, unde mănânci excelent

Intră în cont

Ai uitat parola?
Conectare cu Google

Recuperează parola

Introdu adresa de email

Bine ai venit pe Restograf!

SUNT DE ACORD NU SUNT DE ACORD

Acceptarea termenilor și condițiilor este obligatorie pentru crearea contului.

Doar promoții și locuri cool, fără spam!

Abonează-te la newsletterul nostru și profită de ofertele și reducerile exclusive pentru abonați!
Îți vom trimite prin e-mail și/sau sms ultimele noutăți legate de localuri, lansări, evenimente și mai ales promoții.

Ești de acord să îți facem o grămadă de surprize plăcute?

SUNT DE ACORD
Vezi mai multe detalii NU SUNT DE ACORD

Cum ar fi să primești
oferte făcute special pentru tine?

Lasă-ne să îți personalizăm ofertele special pe gustul tău, în funcție de profilul și preferințele tale.
Să fim atenți la ce tipuri de localuri frecventezi, care sunt localurile tale preferate și unde îți place să revii, de fiecare dată, cu plăcere.

Ești de acord să îți oferim mai multă atenție?

SUNT DE ACORD
Vezi mai multe detalii NU SUNT DE ACORD

OK
Despre Noi
  • Despre Restograf
  • Articole
  • Cariere
  • Contact
  • Rezervare restaurant
  • Arhivă articole
Help
  • FAQ
  • Politică Cookies
  • Politica de Anulare
  • Confidențialitate
  • Termeni și Condiții
Business
  • Ai un restaurant?
  • Business Blog
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER
  • A apărut o eroare, te rugăm să încerci mai târziu

    Te-ai înscris la newsletter-ul Restograf!

Copyright © 2023 Restograf

Input your search keywords and press Enter.