Nicolae Lica, Executive Chef al JW Marriott Bucuresti, declara pentru “Food & Bar” ca motivul transformarii restaurantului Cupola din incinta hotelului Marriott in JW Steakhouse este cererea crescuta de preparate din carne inregistrata in ultimii ani. Intr-o prima faza au fost introduse in meniul Cupola preparate din carne de vita din Noua Zeelanda si Statele Unite ale Americii. Reactia pozitiva a clientilor a dus la hotararea de a deschide un restaurant steakhouse. JW Steakhouse din cadrul Marriott va fi cel de-al doilea restaurant concept JWSteakhouse din Europa, primul fiind deschis la Londra si va indeplini doua functii – aceea de spatiu pentru micul dejun si de restaurant “a la carte”, in a doua parte a zilei. Meniul cuprinde aproximativ 40 de feluri, structurate in mai multe sectiuni. Pentru categoria principala de steak-uri, Nicolae Lica a ales carnea de vita Black Angus USDA Choice (antricot, vrabioara si muschi).
Inaugurarea oficiala a restaurantului va avea loc pe 6 aprilie, urmand a fi deschis publicului incepand cu 7 aprilie.