Sub deviza “Gustul se educa pe tot parcursul vietii”, mai multi bucatari s-au deplasat in scolile din Bucuresti pentru a se intalni cu elevii din clasele primare si gimnaziu, invatandu-i cum sa manance sanatos si echilibrat, vorbindu-le despre meseria lor si despre gust. La proiectul Saptamana Gustului au participat Daniel Dobre, Project Manager, Patick Pettenuzzo, Chef Bucatar Consultant si Associate Manager Saptamana Gustului, Krishna Bokat, Chef Bucatar Creative Experience, Costel Dumitru, Executive Chef Scandia Food Bistro, Florin Dumitrescu, Chef Bucatar Restaurant Market8, Ionut Susala, Chef Bucatar ANTCB, Catalin Parvu, Chef Bucatar Scandia Food Bistro, Georgiana Micu, Bucatar Negresco, George Rognard, Chef la Negresco si Catalin Corneanu, Sous Chef.
Maratonul Lectiilor Gustului este un eveniment sustinut de Ministerul Educatiei, Tineretului, Cercetarii si Sportului; Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Inspectoratul Scolar Bucuresti, Apa Nova si Asociatia Bucatarilor si Cofetarilor din Romania. Evenimentul s-a desfasurat in intervalul 17-23 octomobrie, dar si dupa, prin diverse evenimente si va continua si in 2012.