In perioada 22 decembrie 2011- 24 ianuarie 2012, Electrolux a derulat concursul “Cina la Cube Milano”, dedicat exclusiv bloggerilor de food din Romania. Premiul consta intr-o excursie la Milano si o cina la restaurantul Cube. Blogurile castigatoare au fost “Retete de Suflet”, “Dulcegarii Culinare”, “Taste Bazar”, “Kiss the Cook” si “Bucatar sub Acoperire”. Cei cinci castigatori au avut ocazia sa se bucure de atmosfera eleganta a restaurantului Cube by Electrolux si de privelistea uimitoare a Pietei Domului de la Milano. In plus, au degustat preparatele haute cusine pregatite de Andrea Canton-detinator al unei stele Michelin si chef al restaurantului La Primula din Pordenone. Castigatorii s-au intors cu povesti uimitoare despre “orasul modei si design-ului italian”, dar si cu trucuri invatate de la cei mai buni bucatari din lume. Reprezentanta blogului “Bucatar sub Acoperire”, Lavinia Stejereanu, a declarat ca “Ma bucur enorm ca am avut curajul de a ma inscrie in competitia Electrolux, pentru ca aceste trei zile au fost absolut minunate. Experienta culinara de la restaurantul Cube din Milano depaseste orice imaginatie, chiar si pentru un pasionat de gatit.”
Acasa > Arhivă articole > Experienta haute cuisine pentru castigatorii competitiei “Cina la Cube Milano”
Experienta haute cuisine pentru castigatorii competitiei “Cina la Cube Milano”
- Autor : Restograf
- Data publicare : 22 februarie, 2012
- Data modificare : 30 iunie, 2022
Citește și