Stephane Marin, Pastry Chef la renumitul Hotel Byblos din Saint Tropez, invitat pentru consultanta la Howard Johnson Grand Plaza Bucharest
In luna noiembrie a acestui an, Stephane Marin este invitat la Howard Johnson Grand Plaza Bucharest pentru a acorda consultanta echipei conduse de Executive Chef Henrik Sebok C.M.C. in vederea introducerii unor noi sortimente de prajituri si torturi.
Stephane Marin, in varsta de 33 ani, are o experienta de 10 ani in cofetarie si patiserie de 5 stele, el lucrand inca din 2002 la hotelul Byblos Palace 5*, hotel in cadrul caruia functioneaza si restaurantul Spoon coordonat de renumitul Alain Ducasse. Stephane a mai avut colaborari si cu alte hoteluri de 4 si 5* cum ar fi Eden Rock 4* din Saint Barthelemy, Chewton Glen 5* din Marea Britanie, Le Chalet d’Adrien 5* din Elvetia, Chalet de Pierre din Courchevel.
Stephane Marin aduce la Howard Johnson Grand Plaza cele mai noi tendinte in materie de creatie si design de produse de cofetarie, tendinte ce se vor regasi in noua linie de produse din cofetaria Centro Pastry Shop si din meniurile servite in Grand Plaza Forum, centrul de conferinte si banchete ce functioneaza in cadrul hotelului din anul 2004. Aceasta noua linie de produse va fi prezentata oaspetilor la sfarsitul acestui an, in perioada Sarbatorilor de Craciun.