Restograf Restograf
  • PRIN ORAȘ
    • UNDE IEȘIM
    • CE MÂNCĂM
    • NOUTĂȚI
    • RECENZII
  • INTERVIURI
    • MEET THE CHEF
    • REPERE
  • FOOD & DRINKS
    • BĂUTURI
    • DINE IN
    • REȚETE
    • SHOPPING
    • TIPS & TRICKS
  • DESTINAȚII
    • ÎN ȚARĂ
    • ÎN LUME
  • E-SHOP
  • PRIN ORAȘ
    • UNDE IEȘIM
    • CE MÂNCĂM
    • NOUTĂȚI
    • RECENZII
  • INTERVIURI
    • MEET THE CHEF
    • REPERE
  • FOOD & DRINKS
    • BĂUTURI
    • DINE IN
    • REȚETE
    • SHOPPING
    • TIPS & TRICKS
  • DESTINAȚII
    • ÎN ȚARĂ
    • ÎN LUME
  • E-SHOP
Restograf Restograf
Rezerva o masa
Conectare
Inregistrare
  • Ai un restaurant?
    • Promoveaza-te
    • Business Blog
    • Consultant virtual
  • PRIN ORAȘ
    • UNDE IEȘIM
    • CE MÂNCĂM
    • NOUTĂȚI
    • RECENZII
  • INTERVIURI
    • MEET THE CHEF
    • REPERE
  • FOOD & DRINKS
    • BĂUTURI
    • DINE IN
    • REȚETE
    • SHOPPING
    • TIPS & TRICKS
  • DESTINAȚII
    • ÎN ȚARĂ
    • ÎN LUME
  • E-SHOP
Restograf Restograf
  • Conectare
  • Inregistrare
|
București
  • Bihor
  • Brașov
  • București
  • București/Ilfov
  • Călărași
  • Cluj
  • Constanța
  • Mehedinți
  • Prahova
  • Sibiu
Rezervă o masă
  • Toate restaurantele
  • American
  • Argentinian
  • Arăbesc
  • Asiatic
  • Bakery
  • Balcanic
  • Bar
  • Barbecue
  • Beach Bar
  • Belgian
  • Berărie
  • Bio
  • Bistro
  • Boardgames
  • Brasserie
  • Brazilian
  • Burger
  • Cafenea
  • Ceainărie
  • Cheese bar
  • Chinezesc
  • Cigar Club
  • Club
  • Cocktail Bar
  • Cofetărie
  • Columbian
  • Concept Dining
  • Coreean
  • Craft Beer
  • Dessert
  • Englezesc
  • European
  • Evenimente
  • Fine dining
  • Franțuzesc
  • Fusion
  • Gastrobar
  • Gelaterie
  • Gentleman's Club
  • German
  • Gluten Free
  • Gourmet
  • Grecesc
  • Grill
  • Grădină
  • Indian
  • Interbelic
  • Internațional
  • Iranian
  • Irlandez
  • Italian
  • Japonez
  • Karaoke-bar
  • Kosher
  • Libanez
  • Loc de joaca
  • Mediteranean
  • Mexican
  • Modern cuisine
  • Muzica live
  • Oriental
  • Oyster Bar
  • Pasta Bar
  • Peruan
  • Pescăresc
  • Pizzerie
  • Portughez
  • Pub
  • Raw Vegan
  • Românesc
  • Rusesc
  • Sky Bar
  • Social Club
  • Spaniol
  • Specialty Coffee
  • Sports Bar
  • Steakhouse
  • Sushi
  • Sârbesc
  • Teatru
  • Terasă
  • Texan
  • Thailandez
  • Tradițional
  • Turcesc
  • Unguresc
  • Urban
  • Vegan
  • Vegetarian
  • Vietnamez
  • Wine Bar
  • Ţigănesc
  • REȚETE

Retetele preferate ale lui Andie

  • Autor : Restograf
  • Data publicare : 11 august, 2015
  • Data modificare : 12 iunie, 2024
Total
0
Shares
0
0
0
Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0

Andie e o bloggerita culinara tare draga noua. Am descusut-o ca sa aflam mai multe despre mancarea vegetariana si acest stil de viata. Tot de la ea am aflat apoi care sunt restaurantele din Bucuresti in care ii face placere sa iasa si unde gaseste mancare buna.

Acum am mai avut o curiozitate pe care i-am adresat-o lui Andie: care sunt retetele ei preferate.

Paine Mandi

mandi-bread
Paine Mandi. sursa foto

Pe locul 1, painea Mandi – pentru ca e cu maia, cu seminte, faina de secara si e foarte gustoasa si sanatoasa. O ador, as putea sa o fac pe repeat pana la sfarsitul vietii!

Reteta si modul de preparare paine Mandi.

Cartofi noi cu salsa de avocado si usturoi 

new-potatoes-with-avocado
Cartofi noi cu salsa de avocado si usturoi. sursa foto

Locul 2, cartofii noi cu salsa de avocado si usturoi. Titlul zice tot: cartof, avocado, usturoi. Plantele mele preferate, stropite cu o gramada de dragoste. Toti care au mancat si au supravietuit se jura ca e unul din cele mai bune lucruri gustate vreodata.

Reteta si mod de preparare cartofi noi cu salsa de avocado si usturoi.

Paste cu sos de rosii a la Vito 

Locul 3, pastele cu sos de rosii a la Vito. Pentru ca e, fara discutie, cel mai bun sos de rosii din lume. Si pentru ca paste si carbohidrati, si cu asta am zis tot 🙂

Reteta si mod de preparare paste cu sos de rosii a la Vito.

 

Si am mai avut o curiozitate la final: care e cel mai bun lucru pe care l-ai mancat vreodata la un restaurant, de la noi sau din strainatate? 

Aceasta intrebare chiar nu are raspuns, pentru ca am mancat atat de multe chestii misto la viata mea incat ar fi nedrept sa le cataloghez. Daca insa ma intrebi in ce restaurant as vrea sa ma intorc atunci stiu ce sa-ti raspund: la restaurantul Figueira Rubaiyat din Sao Paulo. Imi aduc aminte ca mancarea a fost ireprosabila, insa cel mai mult mi-a placut sa mananc langa trunchiul smochinului imens, batran de peste o suta de ani. Nu o sa uit niciodata pacea si serenitatea acelei zile, asa ca da, probabil ca aici functioneaza mai mult memoria afectiva 🙂

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Tags
  • andie
  • interviu andie
  • invitat special restograf
  • retete preferate andie
  • retete vegetariene
Citește și
Cele mai bune tipuri de baiț pentru carne de vită la grătar: rețete și trucuri
Citește articolul
  • REȚETE
Cele mai bune tipuri de baiț pentru carne de vită la grătar: rețete și trucuri
Trenduri Virale de pe TikTok: Ce Mănâncă Gen Z în 2025
Citește articolul
  • CE MÂNCĂM
  • REȚETE
Trenduri Virale de pe TikTok: Ce Mănâncă Gen Z în 2025
Drob – Cum se face drobul pentru Paște. Idei de rețete & mod de preparare
Citește articolul
  • REȚETE
Drob – Cum se face drobul pentru Paște. Idei de rețete & mod de preparare
Rețete cu spanac proaspăt – Idei & Recomăndări de restaurante unde servesc spanac
Citește articolul
  • CE MÂNCĂM
  • REȚETE
Rețete cu spanac proaspăt – Idei & Recomăndări de restaurante unde servesc spanac
Aluat de pizza – Cum se face pizza cu blat de casă
Citește articolul
  • REȚETE
Aluat de pizza – Cum se face pizza cu blat de casă
Sarmale – Rețeta de sarmale cu varză murată, explicată pas cu pas
Citește articolul
  • REȚETE
Sarmale – Rețeta de sarmale cu varză murată, explicată pas cu pas
3 rețete de zacuscă, mai deosebite: de ciuperci, de pește și de fasole
Citește articolul
  • REȚETE
3 rețete de zacuscă, mai deosebite: de ciuperci, de pește și de fasole
Cele mai populare sosuri italiene pentru paste
Citește articolul
  • REȚETE
Cele mai populare sosuri italiene pentru paste
Ce poți face cu tortilla? 9 rețete, altele decât tacos
Citește articolul
  • REȚETE
Ce poți face cu tortilla? 9 rețete, altele decât tacos
Caută
Alegerea editorilor
  • Cele mai bune cherhanale de pe litoralul românesc, unde mănânci excelent
    • ÎN ȚARĂ
    • UNDE IEȘIM
    Cele mai bune cherhanale de pe litoralul românesc, unde mănânci excelent

Intră în cont

Ai uitat parola?
Conectare cu Google

Recuperează parola

Introdu adresa de email

Bine ai venit pe Restograf!

SUNT DE ACORD NU SUNT DE ACORD

Acceptarea termenilor și condițiilor este obligatorie pentru crearea contului.

Doar promoții și locuri cool, fără spam!

Abonează-te la newsletterul nostru și profită de ofertele și reducerile exclusive pentru abonați!
Îți vom trimite prin e-mail și/sau sms ultimele noutăți legate de localuri, lansări, evenimente și mai ales promoții.

Ești de acord să îți facem o grămadă de surprize plăcute?

SUNT DE ACORD
Vezi mai multe detalii NU SUNT DE ACORD

Cum ar fi să primești
oferte făcute special pentru tine?

Lasă-ne să îți personalizăm ofertele special pe gustul tău, în funcție de profilul și preferințele tale.
Să fim atenți la ce tipuri de localuri frecventezi, care sunt localurile tale preferate și unde îți place să revii, de fiecare dată, cu plăcere.

Ești de acord să îți oferim mai multă atenție?

SUNT DE ACORD
Vezi mai multe detalii NU SUNT DE ACORD

OK
Despre Noi
  • Despre Restograf
  • Articole
  • Cariere
  • Contact
  • Rezervare restaurant
  • Arhivă articole
Help
  • FAQ
  • Politică Cookies
  • Politica de Anulare
  • Confidențialitate
  • Termeni și Condiții
Business
  • Ai un restaurant?
  • Business Blog
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER
  • A apărut o eroare, te rugăm să încerci mai târziu

    Te-ai înscris la newsletter-ul Restograf!

Copyright © 2023 Restograf

Input your search keywords and press Enter.