Hard Rock Cafe Bucuresti se aliniaza trend-ului culinar si introduce in meniul sau cateva produse perfecte pentru vegetarieni. De unde a aparut aceasta decizie si ce va contine mai exact meniul vegetarian Hard Rock Cafe aflam din comunicatul de mai jos:
Hard Rock Cafe Bucuresti sarbatoreste luna dedicata vegetarianismului, incluzand in bine-cunoscutul sau meniu, pentru un interval limitat de timp, o serie de preparate fara carne. Noul meniu va deveni disponibil pe 1 octombrie, cand se serbeaza Ziua Mondiala a Vegetarienilor si va cuprinde o selectie de burgeri, wrap-uri, salate si sucuri naturale.
Hard Rock Cafe Bucuresti a adaugat produse noi in meniul sau tipic american, punand la dispozitia clientilor o varietate de preparate, adecvate inclusiv pentru vegani. Printre noile optiuni se numara Quinoa Burger, Black Bean Burger si Tofu & Ginger Salad.
“Cererea pentru produse vegetariene s-a marit odata cu interesul crescut al clientilor pentru o alimentatie bazata, in mai mare parte, pe produse de origine vegetala,” a spus Antonio Bautista, Senior Vice President of Franchise Operations la Hard Rock International. “Hard Rock Cafe s-a inspirat din bucataria internationala, dar si din cea cu specific local, pentru a crea preparate pe care vegetarienii si iubitorii de carne sa le indrageasca in egala masura.”
Noile preparate vor satisface cele mai exigente gusturi, conferind diversitate si adaugand produselor din bucataria americana noi arome si forme de prezentare.
Meniul vegetarian va include:
– Kefta Burger – Burger gatit in casa, din cartofi, ciuperci Shitakes si Portabella, fulgi de ovaz, acompaniat de humus picant, salata rucola si rosii.
– Quinoa Burger – Burger gatit in casa, din quinoa, ceapa rosie, ciuperci Portabella, oua, branza Cheddar, nuci picante, fulgi de ovaz, sos de soia si pesmet Panko, acompaniat de humus, salata rucola, rosie si inele de ceapa la gratar.
– Tofu & Ginger Salad – Mix de salata, tofu, ridiche alba Daikon, morcovi, hrean, sparanghel si ghimbir murat, asortate cu vinegreta pe baza de otet din vin de orez.
– Roasted Root Vegetable & Kale Salad – Mix de kale si legume radacinoase (sfecla, morcovi si nap), nuci picante, tofu, ceapa verde, asezonate cu vinegreta pe baza de otet de mere.
– Roasted Beetroot Salad – Frunze de spanac si sfecla coapta, impreuna cu branza feta si nuci picante, peste care adaugam sos cu miere si otet balsamic.
– Roasted Squash & Walnut Pesto Wrap – Tortilla umpluta cu dovleac copt, ceapa rosie, mix de salata, sos balsamic si pesto picant din nuci.
– Black Bean Wrap – Tortilla umpluta cu boabe de fasole neagra, tofu la gratar, orez brun, ceapa rosie, ardei gras, porumb, rosii, ardei jalapeno, usturoi, miere si crema de tofu cu lime si usturoi.
Meniul de bar vine in completarea ofertei de produse vegetariene cu o selectie de bauturi hranitoare, precum suc de sfecla, portocale si ghimbir sau suc de pere, castraveti si kale.
Noul meniu Hard Rock Cafe celebreaza luna dedicata vegetarianismului, ce isi propune sa scoata in evidenta beneficiile unei diete fara carne. Ceea ce a inceput ca Ziua Mondiala a Vegetarienilor, s-a transformat intr-o sarbatoare de o luna intreaga, plina de evenimente educationale si festive.
Meniul vegetarian include produse din bucataria americana clasica, intr-o noua interpretare, pastrand insa neschimbate ingredientele proaspete si stilul original al restaurantului. Clientii sunt asteptati in luna octombrie pentru a degusta noile preparate.