In ultima vreme, decorul unui restaurant a capatat un loc mult mai important pe lista prioritatilor proprietarilor. Am vazut acest curent si in Bucuresti unde restaurantele au inceput sa-si spuna povestea prin design-ul ales.
Astfel, atunci cand am dat peste niste imagini cu accesorii vechi de bucatarie folosite pe post de obiecte de decor interior, ne-am gandit cat de bine ar arata acestea si in anumite restaurante din Bucuresti. Mai exact:
Razatoare vechi pe post de surse de iluminat. Ar arata perfect intr-un restaurant italian unde parmezanul e topping de baza.
Dopuri de vin pe post de mini ghivece pentru plante de interior. Cat de bine ar arata acestea intr-un wine bar din Bucuresti?
Facalete pe post de cuier. Hainele ar fi mult mai fericite agatate-n acest cuier dintr-un restaurant la care sa gasiti placinte delicioase.
Polonicuri vechi pe post de suport pentru lumanari. Ar merge de minune intr-un restaurant international mic, un loc intim si romantic unde supa e obligatorie.
Strecuratoare vechi pe post de surse de iluminat. Ar fi decoratiunile perfecte pentru peretii unui restaurant italian traditional, o mica trattorie cu muzica italieneasca veche.
Furculite jucause pe post de cuier. Ar fi elementele decorative perfecte pentru un restaurant frantuzesc in care vintage-ul e intotdeauna la moda.
O cafetiera pe post de terariu decorativ. Daca tot avem atatea cafenele care folosesc espressor, air press si alte ustensile moderne, aceasta cafetiera ar arata perfect intr-un loc in care cafeaua este elixirul clientilor.
Tocatorul vechi poate fi reutilizat, devenind suportul inedit pentru tableta pe care clientii pot vedea meniul sau pot sta pe Facebook si Instagram. Decor perfect pentru un restaurant urban, e clar.
Voua ce accesorii vechi de bucatarie v-ar placea sa mai vedeti in restaurantele din Bucuresti?