Restograf Restograf
  • PRIN ORAȘ
    • UNDE IEȘIM
    • CE MÂNCĂM
    • NOUTĂȚI
    • RECENZII
  • INTERVIURI
    • MEET THE CHEF
    • REPERE
  • FOOD & DRINKS
    • BĂUTURI
    • DINE IN
    • REȚETE
    • SHOPPING
    • TIPS & TRICKS
  • DESTINAȚII
    • ÎN ȚARĂ
    • ÎN LUME
  • E-SHOP
  • PRIN ORAȘ
    • UNDE IEȘIM
    • CE MÂNCĂM
    • NOUTĂȚI
    • RECENZII
  • INTERVIURI
    • MEET THE CHEF
    • REPERE
  • FOOD & DRINKS
    • BĂUTURI
    • DINE IN
    • REȚETE
    • SHOPPING
    • TIPS & TRICKS
  • DESTINAȚII
    • ÎN ȚARĂ
    • ÎN LUME
  • E-SHOP
Restograf Restograf
Rezerva o masa
Conectare
Inregistrare
  • Ai un restaurant?
    • Promoveaza-te
    • Business Blog
    • Consultant virtual
  • PRIN ORAȘ
    • UNDE IEȘIM
    • CE MÂNCĂM
    • NOUTĂȚI
    • RECENZII
  • INTERVIURI
    • MEET THE CHEF
    • REPERE
  • FOOD & DRINKS
    • BĂUTURI
    • DINE IN
    • REȚETE
    • SHOPPING
    • TIPS & TRICKS
  • DESTINAȚII
    • ÎN ȚARĂ
    • ÎN LUME
  • E-SHOP
Restograf Restograf
  • Conectare
  • Inregistrare
|
București
  • Bihor
  • Brașov
  • București
  • București/Ilfov
  • Călărași
  • Cluj
  • Constanța
  • Mehedinți
  • Prahova
  • Sibiu
Rezervă o masă
  • Toate restaurantele
  • American
  • Argentinian
  • Arăbesc
  • Asiatic
  • Bakery
  • Balcanic
  • Bar
  • Barbecue
  • Beach Bar
  • Belgian
  • Berărie
  • Bio
  • Bistro
  • Boardgames
  • Brasserie
  • Brazilian
  • Burger
  • Cafenea
  • Ceainărie
  • Cheese bar
  • Chinezesc
  • Cigar Club
  • Club
  • Cocktail Bar
  • Cofetărie
  • Columbian
  • Concept Dining
  • Coreean
  • Craft Beer
  • Dessert
  • Englezesc
  • European
  • Evenimente
  • Fine dining
  • Franțuzesc
  • Fusion
  • Gastrobar
  • Gelaterie
  • Gentleman's Club
  • German
  • Gluten Free
  • Gourmet
  • Grecesc
  • Grill
  • Grădină
  • Indian
  • Interbelic
  • Internațional
  • Iranian
  • Irlandez
  • Italian
  • Japonez
  • Karaoke-bar
  • Kosher
  • Libanez
  • Loc de joaca
  • Mediteranean
  • Mexican
  • Modern cuisine
  • Muzica live
  • Oriental
  • Oyster Bar
  • Pasta Bar
  • Peruan
  • Pescăresc
  • Pizzerie
  • Portughez
  • Pub
  • Raw Vegan
  • Românesc
  • Rusesc
  • Sky Bar
  • Social Club
  • Spaniol
  • Specialty Coffee
  • Sports Bar
  • Steakhouse
  • Sushi
  • Sârbesc
  • Teatru
  • Terasă
  • Texan
  • Thailandez
  • Tradițional
  • Turcesc
  • Unguresc
  • Urban
  • Vegan
  • Vegetarian
  • Vietnamez
  • Wine Bar
  • Ţigănesc
  • NOUTĂȚI

Dinner in the Sky – cum e sa iei masa suspendat la 50 de metri deasupra Bucurestiului

  • Autor : Restograf
  • Data publicare : 26 august, 2016
  • Data modificare : 12 iunie, 2024
Total
0
Shares
0
0
0
Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0

Bucurestenii pot lua din nou masa suspendati desupra orasului, pentru ca Dinner In The Sky a revenit in capitala, iar intre 25-28 august, in Piata George Enescu, vor avea loc o serie de evenimente inedite la inaltime.

dinner in the sky 5

Am fost si noi la prezentarea de presa, unde am avut ocazia sa vedem cum este sa iei masa pe o platforma plutitoare, deasupra Bucurestiului.

In primul rand, celor carora le este frica de inaltime le putem spune ca platforma urca atat de incet incat nici nu simtit cand treci de la 0 la 50 de metri, iar centurile de siguranta si scaunele sunt proiectate in asa fel incat sa nu aveti nicio clipa senzatia de nesiguranta.

De asemenea, chiar daca afara batea un pic vantul, platforma nu s-a miscat deloc, asa ca senzatiile tari s-au rezumat la privelistile ametitoare cu Bucurestiul vazut de la inaltime.

dinner in the sky 8

Privelistea este foarte frumoasa si in cele 35 de minute de suspendare, recunoastem ca am stat mai mult cu ochii pe peisaje decat la ce se intampla la masa.

dinner in the sky 14

Presa si bloggerii au avut parte doar de un o gustare ce a constat intr-o portie de Dorada in aqua pazza, care merge de minune cu sampania. Insa, cel mai probabil, pentru restul urcarilor, meniul este mai bogat.

Apropo de meniu, acesta este pregatit de Chef Franz Conde, Executive Chef of Athenee Palace Hilton Bucharest si Chef Marco Magri, Executive Chef of Roberto’s Bucharest.

dinner in the sky 2

Totodata, pentru prima oara in Romania, pe platforma Dinner In The Sky se va putea auzi duetul dintre Alexandra Violin si Dorina Vasilashko. Alexandra Violin este ambasadoarea Dinner In The Sky Romania din 2014, iar Dorina Vasilashko, fosta participanta la X Factor Romania, este cunoscuta mai ales sub titulatura “Edith Piaf de Romania”.

Pe Alexandra Violin am avut si noi ocazia de a o asculta live, pentru cateva minute placute.

dinner in the sky 1

Concluzia noastra a fost ca Dinner in the Sky este o experienta foarte interesanta, placuta si foarte safe, dar un pic cam scumpa (preturile le aveti mai jos, in functie de eveniment) si scurta (in afara de Dinner in the Sky, care tine o ora si un pic, celelalte 3 evenimente au o durata de 30 – 40 de minute).

Insa, ce-i drept, toate cele 4 evenimente sunt gandite pentru a fi exclusiviste si nu chiar pentru toate buzunarele.

dinner in the sky 17

Ce mai trebuie sa stiti:

Aceasta editie a Bucharest In The Sky aduce patru concepte diferite: Breakfast In The Sky, Cocktail In The Sky (by Distileriile Alexandrion) Bucurestiul Interbelic si Dinner In The Sky.

Partenerul fine dining al evenimentului Bucharest In The Sky este Athénée Palace Hilton Bucuresti, care asigura si meniurile.

Rezervarile se fac exclusiv pe dinnerinthesky.ro. Avand in vedere ca locurile sunt limitate (22 de locuri/urcare), rezervarile vor fi confirmate in ordinea inscrierilor si plata se face in avans.

Oaspetii Dinner In The Sky vor face “check-in-ul” intr-un lounge de lux si apoi vor fi condusi de stewardese catre poarta de imbarcare.

Preturile Dinner In The Sky sunt:
Breakfast In The Sky – 400lei/persoana
Cocktail In The Sky – 150 lei/persoana
Bucureștiul Interbelic – 450 lei/persoana
Dinner In The Sky – 750 lei/persoana

Programul Bucharest In The Sky este urmatorul:

Joi, 25 august 2016
Ora 13:30 – sosirea oaspetilor din presa, impreuna cu personalitatile invitate. Deschiderea oficiala a evenimentului de catre Primarul General al Bucurestiului, Gabriela Firea
Ora 14.00 – 15.00 – Ridicare pentru oficialitati, invitati si presa
Ora 15.00 – 16.00 – Ridicare pentru presa si bloggeri
Ora 16:00 – 16:30 – Cocktail in the Sky by Distileriile Alexandrion
Ora 17.00 – 17.45 – Bucurestiul Interbelic: La bordul Dinner In The Sky va urca un invitat special, care le va prezenta oaspetilor istoria Palatului Regal, a Ateneului si a altor cladiri reprezentative din zona, intr-o de lectie de istorie itineranta, asezonata cu un vin de buna calitate si muzica de fundal a Bucurestiului de altadata. Prezent in cadrul zborului va fi si somelierul Sergiu Nedelea, care va imbina simturile pline de altitudine cu o frumoasa poveste a Bucurestiului monden din perioada interbelica. Tabloul de altadata va fi completat auditiv prin melodii vechi, celebre, interpretate in duet de catre Alexandra Violin (la vioara) si Dorina Vasilashko (voce).
Ora 19.00 – 20:15 – Dinner In The Sky: 3 Course meniu, degustare de vinuri cu Sergiu Nedelea si alte surprize culinare: o cina gourmet altfel. Alexandra Violin te va invita sa degusti desertul in acompaniamentul viorii sale emotionante.
Ora 21.30 – 22.45 – Dinner In The Sky
Vineri 26 august 2016
Ora 15.00 – 15.30 – Cocktail in the Sky
Ora 16:00 – 16:30 – Cocktail In The Sky
Ora 17:00 – 17.45 – Bucurestiul Interbelic
Ora 19.00 – 20.15 – Dinner In The Sky
Ora 21.30 – 22.45 – Dinner In The Sky
Sambata 27 august 2016
Ora 10:30 – 11:15 – Breakfast In The Sky
Ora 15.00 – 15.30 – Cocktail In The Sky
Ora 16:00 – 16:30 – Cocktail In The Sky
Ora 17.00 – 17.45 – Bucurestiul Interbelic
Ora 19.00 – 20:15 – Dinner In The Sky
Ora 21.30 – 22.45 – Dinner In The Sky

Duminica 28 august 2016
Ora 10:30 – 11:15 – Breakfast In The Sky
Ora 15.00 – 15.30 – Cocktail In The Sky
Ora 16:00 – 16:30 – Cocktail In The Sky
Ora 17.00 – 17.45 – Bucurestiul Interbelic
Ora 19.00 – 20:15 – Dinner In The Sky
Ora 21.30 – 22.45 – Dinner In The Sky

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Tags
  • bucharest in the sky
  • cina la inaltime
  • Dinner in the sky
  • preturi dinnert in the sky 2016
  • program dinner in the sky 2016
Citește și
Se deschide Gust Obor, food hall-ul din Piața Obor
Citește articolul
  • NOUTĂȚI
Se deschide Gust Obor, food hall-ul din Piața Obor
S-a lansat jocul românesc „Te-am pârlit”, de jucat la 49 din 49 de reuniuni cu prietenii
Citește articolul
  • DINE IN
  • NOUTĂȚI
S-a lansat jocul românesc „Te-am pârlit”, de jucat la 49 din 49 de reuniuni cu prietenii
FoodService & Hospitality Expo (2025): cel mai mare târg de Retail și Horeca
Citește articolul
  • NOUTĂȚI
FoodService & Hospitality Expo (2025): cel mai mare târg de Retail și Horeca
Oktoberfest la București (2025): bere bună și energie bavareză la Verde Stop Arena
Citește articolul
  • NOUTĂȚI
Oktoberfest la București (2025): bere bună și energie bavareză la Verde Stop Arena
Festivalul Vinului Moldovenesc (2025): 50 de crame au adus la București vinuri premiate
Citește articolul
  • NOUTĂȚI
Festivalul Vinului Moldovenesc (2025): 50 de crame au adus la București vinuri premiate
Super parteneriat Restograf și ialoc: (aproape) tot ce ai nevoie pentru o ieșire în oraș
Citește articolul
  • NOUTĂȚI
Super parteneriat Restograf și ialoc: (aproape) tot ce ai nevoie pentru o ieșire în oraș
Nibiru, noua stațiune care se construiește pe litoral 
Citește articolul
  • NOUTĂȚI
Nibiru, noua stațiune care se construiește pe litoral 
Serialul cu temă culinară Ursul, câștigător de premii Emmy, revine pe streaming cu sezonul 4
Citește articolul
  • NOUTĂȚI
Serialul cu temă culinară Ursul, câștigător de premii Emmy, revine pe streaming cu sezonul 4
GRILLFEST BBQ Arena: trei zile de răsfăț culinar și voie bună la cel mai mare festival de grill din Europa
Citește articolul
  • NOUTĂȚI
GRILLFEST BBQ Arena: trei zile de răsfăț culinar și voie bună la cel mai mare festival de grill din Europa
Caută
Alegerea editorilor
  • Cele mai bune cherhanale de pe litoralul românesc, unde mănânci excelent
    • ÎN ȚARĂ
    • UNDE IEȘIM
    Cele mai bune cherhanale de pe litoralul românesc, unde mănânci excelent

Intră în cont

Ai uitat parola?
Conectare cu Google

Recuperează parola

Introdu adresa de email

Bine ai venit pe Restograf!

SUNT DE ACORD NU SUNT DE ACORD

Acceptarea termenilor și condițiilor este obligatorie pentru crearea contului.

Doar promoții și locuri cool, fără spam!

Abonează-te la newsletterul nostru și profită de ofertele și reducerile exclusive pentru abonați!
Îți vom trimite prin e-mail și/sau sms ultimele noutăți legate de localuri, lansări, evenimente și mai ales promoții.

Ești de acord să îți facem o grămadă de surprize plăcute?

SUNT DE ACORD
Vezi mai multe detalii NU SUNT DE ACORD

Cum ar fi să primești
oferte făcute special pentru tine?

Lasă-ne să îți personalizăm ofertele special pe gustul tău, în funcție de profilul și preferințele tale.
Să fim atenți la ce tipuri de localuri frecventezi, care sunt localurile tale preferate și unde îți place să revii, de fiecare dată, cu plăcere.

Ești de acord să îți oferim mai multă atenție?

SUNT DE ACORD
Vezi mai multe detalii NU SUNT DE ACORD

OK
Despre Noi
  • Despre Restograf
  • Articole
  • Cariere
  • Contact
  • Rezervare restaurant
  • Arhivă articole
Help
  • FAQ
  • Politică Cookies
  • Politica de Anulare
  • Confidențialitate
  • Termeni și Condiții
Business
  • Ai un restaurant?
  • Business Blog
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER
  • A apărut o eroare, te rugăm să încerci mai târziu

    Te-ai înscris la newsletter-ul Restograf!

Copyright © 2023 Restograf

Input your search keywords and press Enter.