Restograf Restograf
  • PRIN ORAȘ
    • UNDE IEȘIM
    • CE MÂNCĂM
    • NOUTĂȚI
    • RECENZII
  • INTERVIURI
    • MEET THE CHEF
    • REPERE
  • FOOD & DRINKS
    • BĂUTURI
    • DINE IN
    • REȚETE
    • SHOPPING
    • TIPS & TRICKS
  • DESTINAȚII
    • ÎN ȚARĂ
    • ÎN LUME
  • E-SHOP
  • PRIN ORAȘ
    • UNDE IEȘIM
    • CE MÂNCĂM
    • NOUTĂȚI
    • RECENZII
  • INTERVIURI
    • MEET THE CHEF
    • REPERE
  • FOOD & DRINKS
    • BĂUTURI
    • DINE IN
    • REȚETE
    • SHOPPING
    • TIPS & TRICKS
  • DESTINAȚII
    • ÎN ȚARĂ
    • ÎN LUME
  • E-SHOP
Restograf Restograf
Rezerva o masa
Conectare
Inregistrare
  • Ai un restaurant?
    • Promoveaza-te
    • Business Blog
    • Consultant virtual
  • PRIN ORAȘ
    • UNDE IEȘIM
    • CE MÂNCĂM
    • NOUTĂȚI
    • RECENZII
  • INTERVIURI
    • MEET THE CHEF
    • REPERE
  • FOOD & DRINKS
    • BĂUTURI
    • DINE IN
    • REȚETE
    • SHOPPING
    • TIPS & TRICKS
  • DESTINAȚII
    • ÎN ȚARĂ
    • ÎN LUME
  • E-SHOP
Restograf Restograf
  • Conectare
  • Inregistrare
|
București
  • Bihor
  • Brașov
  • București
  • București/Ilfov
  • Călărași
  • Cluj
  • Constanța
  • Mehedinți
  • Prahova
  • Sibiu
Rezervă o masă
  • Toate restaurantele
  • American
  • Argentinian
  • Arăbesc
  • Asiatic
  • Bakery
  • Balcanic
  • Bar
  • Barbecue
  • Beach Bar
  • Belgian
  • Berărie
  • Bio
  • Bistro
  • Boardgames
  • Brasserie
  • Brazilian
  • Burger
  • Cafenea
  • Ceainărie
  • Cheese bar
  • Chinezesc
  • Cigar Club
  • Club
  • Cocktail Bar
  • Cofetărie
  • Columbian
  • Concept Dining
  • Coreean
  • Craft Beer
  • Dessert
  • Englezesc
  • European
  • Evenimente
  • Fine dining
  • Franțuzesc
  • Fusion
  • Gastrobar
  • Gelaterie
  • Gentleman's Club
  • German
  • Gluten Free
  • Gourmet
  • Grecesc
  • Grill
  • Grădină
  • Indian
  • Interbelic
  • Internațional
  • Iranian
  • Irlandez
  • Italian
  • Japonez
  • Karaoke-bar
  • Kosher
  • Libanez
  • Loc de joaca
  • Mediteranean
  • Mexican
  • Modern cuisine
  • Muzica live
  • Oriental
  • Oyster Bar
  • Pasta Bar
  • Peruan
  • Pescăresc
  • Pizzerie
  • Portughez
  • Pub
  • Raw Vegan
  • Românesc
  • Rusesc
  • Sky Bar
  • Social Club
  • Spaniol
  • Specialty Coffee
  • Sports Bar
  • Steakhouse
  • Sushi
  • Sârbesc
  • Teatru
  • Terasă
  • Texan
  • Thailandez
  • Tradițional
  • Turcesc
  • Unguresc
  • Urban
  • Vegan
  • Vegetarian
  • Vietnamez
  • Wine Bar
  • Ţigănesc
Acasa > restaurante > Red Angus Steakhouse

Poze restaurant Red Angus Steakhouse

+ 2 poze

Despre Red Angus Steakhouse

Ideea dezvoltării unui steakhouse în România a apărut în urmă cu mai mulți ani când, aflându-ne într-un steakhouse de lanţ din străinatate, ne-am gândit că “steakhouse-ul” ca şi profil nu este abordat la adevărata lui semnificaţie la noi în ţară.

Deoarece proprietarul restaurantului este un om de afaceri de success, a preferat să nu se grabească să iasă pe piaţă cu un restaurant în care să servească fripturi şi altele, şi sa învetţ cultura “steakhouse-ului” American adevărat. Drept urmare aproape 2 ani de zile am umblat prin toată lumea – Spania – Germania – America – Olanda – Franţa pentru a cunoaşte diferite steakhouse-uri, pentru a identifica elemente pe care le consideram valoroase pe piaţa din România, să vedem ce forme poate cuprinde un restaurant cu acest profil.
Când lucrurile au inceput sa prindă contur, am apelat la serviciile unor profesionişti in domeniul „steakhouse”. Baza acestui concept este materia primă, carnea de vită. Pentru a ne asigura că alegem calitate superioară, am colaborat cu un Britanic experimentat în această nişă timp de 16 ani. El a creat meniul, a decis asupra furnizorilor de materie primă, a desenat bucătăria, a selectat echipamentele, şi a creat fluxurile – totul pentru ca procesul din bucătărie să opereze la eficienţa maximă. Cu el am dezvoltat şi meniul. Carnea din meniu a fost aleasă după zeci de kilograme de carne adusă din întreaga lume pentru teste. Am decis asupra celei din Statele Unite pentru segmentul high, şi Noua Zeelandă şi Europa pentru cel mediu. Modul în care aceste specii sunt crescute şi hrănite garantează frăgezimea şi suculenţa fripturilor pe care le punem la dispoziţia clientului Red Angus Steakhouse.
De asemene îi oferim şi posibilitatea de a alege gramajul în funcţie de apetitul său. Meniul il menţinem scurt, bazat pe friptura de vită, şi doar cateva produse noi, de exemplu cel mai comandat aperitiv este roasted marrow bones, şi cea mai comandată salată – Goat cheese salad. La felul principal, pe lângă fripturi avem câte un singur tip de altă carne: cotlete de miel, coaste de porc, pui Cajun, somon şi o combinaţie extraordinară, tipic americii de nord – Waterloo Surf and Turf.
Vinurile, şi mai ales cele rosii, completează experienţa unui client Red Angus Steakhouse, oferta pusă la dispoziţie este de vinuri rosii de pe 3 continente, lăsând la alegerea fiecărui client dacă doreşte o sticlă sau un pahar. În afara meniului standard, avem grijă şi de cei mici – avem un meniul special creat pentru ei cu jocuri care să îi ţină ceva timp ocupaţi la masa şi cu preparate sănătoase.
Pe lângă cunoaşterea acumulată de-a lungul timpului alocat cercetărilor, documentărilor, şi a experientei aduse înăuntru de aceşti consultanţi străini, Red Angus Steakhouse se diferenţiază prin consecvenţa calităţii şi a service-ului. Conceptul pe care ne bazăm urmareşte dezvoltarea lui Red Angus Steakhouse într-un brand şi un lanţ de restaurante, atât în Bucureşti cât şi în următoarele oraşe principale ale României.
Pentru a garanta implementarea unui concept de success am recrutat în pozitia de CEO, o persoană cu experienţa de 30 de ani în steakhouse, originar din Africa de Sud, dar care a lucrat în astfel de restaurante din întreaga lume. El este cel care se asigură că mâncarea adusă în faţa clientului trece de fiecare dată prin acelaşi proces pentru a asigura calitatea ei constantă, că personalul este instruit suficient de bine pentru a ştii ce fel de friptură să recomande fiecărui client în parte în funcţie de gustul acestuia, cel care pune bazele conceptului pentru extindere.
Personalul de la Red Angus Steakhouse a fost ales din sute de CV-uri, recrutaţi fiind cei cu background in vase de croaziere, în hoteluri internaţionale şi în restaurante din străinătate.
Ca şi locaţie – capacitatea este de 126 de locuri, putându-se organiza petreceri de până la 150 de persoane. Vis a vis este chiar Curtea Veche, luminând pe timp de seară ruinele, unde se organizează diferite târguri, etc. Locurile de la fereastră pe care se văd toate acestea sunt primele pe care le dăm de fiecare dată. Este un local liniştit şi primitor.
Majoritatea clienţilor noştri sunt străini care lucrează la companii multinaţionale în Bucureşti, bănci, turişti, ambasadori şi oameni de afaceri care au călătorit mult şi ştiu ce să aştepte de la un restaurant cu specific Steakhouse.
După 12 ani de activitate în Centrul Vechi, Piața Amzei a devenit noua noastră casă unde te invităm să creăm împreună amintiri frumoase! Odată cu noua locație am pregătit și noi preparate speciale, pentru care abia asteptăm să primim feedback-ul vostru!

Piaţa Amzei / Ultracentral

Str. Piața Amzei 10-22

Steakhouse

Vezi meniu

http://www.redangus.ro/

Visa, Mastercard, American Express

Parcare publică

L - D 10:00 - 22:00

Rating și review-uri

1 2 »

Piaţa Amzei / Ultracentral

Str. Piața Amzei 10-22

Steakhouse

http://www.redangus.ro/

Visa, Mastercard, American Express

Parcare publică

L - D 10:00 - 22:00

Meniu

X

Intră în cont

Ai uitat parola?
Conectare cu Google

Recuperează parola

Introdu adresa de email

Bine ai venit pe Restograf!

SUNT DE ACORD NU SUNT DE ACORD

Acceptarea termenilor și condițiilor este obligatorie pentru crearea contului.

Doar promoții și locuri cool, fără spam!

Abonează-te la newsletterul nostru și profită de ofertele și reducerile exclusive pentru abonați!
Îți vom trimite prin e-mail și/sau sms ultimele noutăți legate de localuri, lansări, evenimente și mai ales promoții.

Ești de acord să îți facem o grămadă de surprize plăcute?

SUNT DE ACORD
Vezi mai multe detalii NU SUNT DE ACORD

Cum ar fi să primești
oferte făcute special pentru tine?

Lasă-ne să îți personalizăm ofertele special pe gustul tău, în funcție de profilul și preferințele tale.
Să fim atenți la ce tipuri de localuri frecventezi, care sunt localurile tale preferate și unde îți place să revii, de fiecare dată, cu plăcere.

Ești de acord să îți oferim mai multă atenție?

SUNT DE ACORD
Vezi mai multe detalii NU SUNT DE ACORD

OK
Despre Noi
  • Despre Restograf
  • Articole
  • Cariere
  • Contact
  • Rezervare restaurant
  • Arhivă articole
Help
  • FAQ
  • Politică Cookies
  • Politica de Anulare
  • Confidențialitate
  • Termeni și Condiții
Business
  • Ai un restaurant?
  • Business Blog
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER
  • A apărut o eroare, te rugăm să încerci mai târziu

    Te-ai înscris la newsletter-ul Restograf!

Copyright © 2023 Restograf

Input your search keywords and press Enter.