Un restaurant specializat in prepararea fructelor de mare s-a gandit sa dea startul unor zile de festin. Astfel, la Octopus (Contemporany Mediteranean Restaurant) puteti degusta preparate din gastronomia fina, fructe de mare si preparate din peste.
Sunteti asteptati intre 28 si 30 Ianuarie la OCTOPUS cu un meniu special ales pentru aceasta ocazie. Cu un pret unic de 75 de lei de persoana, puteti avea o experienta culinara de gastronomie fina compusa din trei feluri (gustare, fel principal si desert ).
Meniu “Zilele Octopus”
Gustare:
DOME OCTOPUS CARPACCIO – caracatita, mix de salate si piure de lamaie
SCALLOPS SAINT JACQUES – Saint Jacques, terci de mamaliga cu lapte, baby spanac sote, clorofila de spanac si caviar de sfecla
SEAFOOD SOUP – Saint Jacques, monkfish, caracatita, creveti rosii, sofran
FOAM OF CAULIFLOWER AND CRISPY CHORIZO – spuma de conopida si chorizo crocant
Fel principal:
SEAFOOD PACCHERRI – creveti rosii, midii verzi, Saint Jacques, calamar, capere, masline, caviar, sepie
MACKEREL FILLETS – file de macrou, piure de ardei rosu, mazare, baby morcovi, emulsie de lamaie, pudra de masline negre
GRILLED OCTOPUS – caracatita, trufe negre, piure de telina cu trufe, edamame, pudra de masline negre, pamant de ulei de masline
RED TUNA FILLET – file de ton rosu, edamame, ghimbir murat, wakame si sos asiatic
Desert:
RASPBERRY CRÈME BRULEE AND ANGEL HAIR – crème brulee de zmeura si “par de inger”
CHOCOLATE TRIO – ciocolată alba, ciocolata neagra, ciocolata cu lapte
*La alegere o gustare, un fel principal si un desert.
Daca vreti un loc la zilele gastronomiei fine, Octopus va recomanda sa faceti o rezervare.
Si, cine vrea la acest eveniment culinar?