(P) La inceputul acestui an, s-a deschis un nou restaurant in Centrul Vechi, iar zvonurile spun ca este un loc primitor, cu un design foarte interesant, in care cele mai ravnite preparate sunt burgerii si scoicile.
Burger si scoici este un nou concept de restaurant bazat pe cele mai in trend preparate: burgerii, atat de iubiti de noi toti, si delicatele si savuroasele scoici proaspete aduse de la Marea Neagra.
La baza acestui concept, unic pe piata din Romania, sta un gratar special care functioneaza cu lemne si carbuni. Acesta este “centrul de interes” al restaurantului, iar clientii pot urmari live cum li se pregateste comanda. Gratarul are mai multe zone pentru gatit, astfel aici se pregatesc atat Burgerii cat si Scoicile.
Scoicile sunt gatite dupa retetele lui Chef Catalin Scarlatescu, sunt de-a dreptul delicioase si foarte proaspete, fiind aduse direct de la Marea Neagra, iar Burgerii sunt gatiti numai din ingrediente de inalta calitate, precum carnea de vita Black Angus, legume fresh si sosuri speciale. Acestia se gatesc la gratarul special, poreclit de bucatarul Alexandru Negoita, aka “Bobita”, drept gratarul “locomotiva”.
Bucatarul Alexandru Negoita este fost concurent la Chefi la Cutite, a castigat locul I la Festivalul Scoicilor din Constanta si este un tanar pasionat de gatit, ce face parte din “The Team” by Chef Scarlatescu.
Acest brand se adreseaza atat celor care vor sa manance la pranz, deoarece cei de la Burger si Scoici livreaza in zonele Pipera, Dorobanti, Floreasca, Aviatiei, cat si celor care vor sa iasa cu persoana iubita sau cu prietenii, colegii ori familia la restaurantul din Centrul Vechi, de pe Smardan 27.