Restograf Restograf
  • PRIN ORAȘ
    • UNDE IEȘIM
    • CE MÂNCĂM
    • NOUTĂȚI
    • RECENZII
  • INTERVIURI
    • MEET THE CHEF
    • REPERE
  • FOOD & DRINKS
    • BĂUTURI
    • DINE IN
    • REȚETE
    • SHOPPING
    • TIPS & TRICKS
  • DESTINAȚII
    • ÎN ȚARĂ
    • ÎN LUME
  • E-SHOP
  • PRIN ORAȘ
    • UNDE IEȘIM
    • CE MÂNCĂM
    • NOUTĂȚI
    • RECENZII
  • INTERVIURI
    • MEET THE CHEF
    • REPERE
  • FOOD & DRINKS
    • BĂUTURI
    • DINE IN
    • REȚETE
    • SHOPPING
    • TIPS & TRICKS
  • DESTINAȚII
    • ÎN ȚARĂ
    • ÎN LUME
  • E-SHOP
Restograf Restograf
Rezerva o masa
Conectare
Inregistrare
  • Ai un restaurant?
    • Promoveaza-te
    • Business Blog
    • Consultant virtual
  • PRIN ORAȘ
    • UNDE IEȘIM
    • CE MÂNCĂM
    • NOUTĂȚI
    • RECENZII
  • INTERVIURI
    • MEET THE CHEF
    • REPERE
  • FOOD & DRINKS
    • BĂUTURI
    • DINE IN
    • REȚETE
    • SHOPPING
    • TIPS & TRICKS
  • DESTINAȚII
    • ÎN ȚARĂ
    • ÎN LUME
  • E-SHOP
Restograf Restograf
  • Conectare
  • Inregistrare
|
București
  • Bihor
  • Brașov
  • București
  • București/Ilfov
  • Călărași
  • Cluj
  • Constanța
  • Mehedinți
  • Prahova
  • Sibiu
Rezervă o masă
  • Toate restaurantele
  • American
  • Argentinian
  • Arăbesc
  • Asiatic
  • Bakery
  • Balcanic
  • Bar
  • Barbecue
  • Beach Bar
  • Belgian
  • Berărie
  • Bio
  • Bistro
  • Boardgames
  • Brasserie
  • Brazilian
  • Burger
  • Cafenea
  • Ceainărie
  • Cheese bar
  • Chinezesc
  • Cigar Club
  • Club
  • Cocktail Bar
  • Cofetărie
  • Columbian
  • Concept Dining
  • Coreean
  • Craft Beer
  • Dessert
  • Englezesc
  • European
  • Evenimente
  • Fine dining
  • Franțuzesc
  • Fusion
  • Gastrobar
  • Gelaterie
  • Gentleman's Club
  • German
  • Gluten Free
  • Gourmet
  • Grecesc
  • Grill
  • Grădină
  • Indian
  • Interbelic
  • Internațional
  • Iranian
  • Irlandez
  • Italian
  • Japonez
  • Karaoke-bar
  • Kosher
  • Libanez
  • Loc de joaca
  • Mediteranean
  • Mexican
  • Modern cuisine
  • Muzica live
  • Oriental
  • Oyster Bar
  • Pasta Bar
  • Peruan
  • Pescăresc
  • Pizzerie
  • Portughez
  • Pub
  • Raw Vegan
  • Românesc
  • Rusesc
  • Sky Bar
  • Social Club
  • Spaniol
  • Specialty Coffee
  • Sports Bar
  • Steakhouse
  • Sushi
  • Sârbesc
  • Teatru
  • Terasă
  • Texan
  • Thailandez
  • Tradițional
  • Turcesc
  • Unguresc
  • Urban
  • Vegan
  • Vegetarian
  • Vietnamez
  • Wine Bar
  • Ţigănesc
  • NOUTĂȚI

Coaste by Chef Bontea la 14 ani de Hard Rock Cafe

  • Autor : Restograf
  • Data publicare : 21 ianuarie, 2022
  • Data modificare : 7 iunie, 2024
Total
0
Shares
0
0
0
Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0

Hard Rock Cafe București a sărbătorit săptămâna aceasta 14 ani de la deschiderea restaurantului din România. Iar momentul a fost marcat în același stil care i-a făcut faimoși – cu muzică de calitate și mâncare bună. Adică printr-un concert Vița de Vie și prin lansarea unui preparat deosebit, coaste by Chef Bontea.

Farfurie cu coaste făcute de Chef Bontea, asezate intr-o farfurie alba, cu cartofi prajiti, la 14 ani de Hard Rock Cafe

Cu locații în 75 de țări, cu peste 185 de restaurante, Hard Rock International (HRI) este una dintre cele mai recunoscute branduri la nivel global. În 2008, compania a deschis cel de-al 174-lea restaurant – Hard Rock Cafe București. Care acum, pe 20 ianuarie, a împlinit 14 ani. Și ce ani frumoși! Plini de concerte de tot felul, care adună la un loc formații super tari și oameni frumoși veniți să-i asculte, plini de mâncare în stil american și de băuturi perfecte, care să stingă setea (sau pofta).

Și pentru că momentul trebuia marcat ca atare, la Hard Rock a avut loc un super concert susținut de Vița de Vie și o lansare a unui preparat special, creat de celebrul Chef Sorin Bontea.  Vestea bună e că produsul va fi disponibil în restaurant până la finalul lunii (nu doar în zi aniversară), și că poate fi comandat și pentru livrări, exclusiv prin Tazz (tot până pe 31 ianuarie).

Dar hai să nu te mai ținem în suspans și să-ți spunem că e vorba de niște coaste de porc excelente, glazurate cu sos de stridii, soia, usturoi, miere și sweet chili, frăgezite la cuptor și rumenite apoi pe grătar, servite alături de cartofi dulci prăjiți și salată cu alge, ridiche albă, morcov și castraveți. Yummy, yummy!

coaste de porc cu cartofi prăjiti, by Chef Bontea

Și pentru că drumul ăsta de 14 ani nu l-au făcut singuri, ci alături de voi, oaspeții lor, Marius Băban, director general al Hard Rock Cafe București a ținut să transmită un mesaj drăguț: „Le mulțumim oaspeților noștri pentru momentele frumoase petrecute împreună și le suntem recunoscători pentru fidelitate și apreciere. Ne bucurăm că începem al 14-lea capitol din povestea Hard Rock în România cu un produs nou și incitant. Suntem mândri de colaborarea cu Chef Sorin Bontea și de faptul că, de 2 ani ȋncoace, ajungem ȋn casele voastre, cu ajutorul partenerilor noștri de la Tazz. Mulțumim celor care ne vizitează sau comandă de la noi și sperăm să vă oferim mereu cele mai plăcute surprize”, a spus el.

Gurmanzii vor putea comanda coaste à la Chef Bontea în varianta de porție mare, dar și în varianta de jumătate de porție. Așa că rezervă o masă la Hard Rock Cafe și mergi să le încerci!


Citește și:

  • Ai acceptat provocarea Veganuary? Atunci trebuie să încerci aceste super preparate vegane de la restaurantele din oraș!
  • Cele mai bune restaurante din Sinaia la care să te oprești după o zi pe pârtie
  • Top 10 cele mai virale rețete de pe TikTok din 2021
Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Tags
  • aniversare Hard Rock
  • Chef Bontea
  • coaste de porc
  • Hard Rock Café
  • Sorin Bontea
  • Tazz
  • Vita de Vie
Citește și
Se deschide Gust Obor, food hall-ul din Piața Obor
Citește articolul
  • NOUTĂȚI
Se deschide Gust Obor, food hall-ul din Piața Obor
S-a lansat jocul românesc „Te-am pârlit”, de jucat la 49 din 49 de reuniuni cu prietenii
Citește articolul
  • DINE IN
  • NOUTĂȚI
S-a lansat jocul românesc „Te-am pârlit”, de jucat la 49 din 49 de reuniuni cu prietenii
FoodService & Hospitality Expo (2025): cel mai mare târg de Retail și Horeca
Citește articolul
  • NOUTĂȚI
FoodService & Hospitality Expo (2025): cel mai mare târg de Retail și Horeca
Oktoberfest la București (2025): bere bună și energie bavareză la Verde Stop Arena
Citește articolul
  • NOUTĂȚI
Oktoberfest la București (2025): bere bună și energie bavareză la Verde Stop Arena
Festivalul Vinului Moldovenesc (2025): 50 de crame au adus la București vinuri premiate
Citește articolul
  • NOUTĂȚI
Festivalul Vinului Moldovenesc (2025): 50 de crame au adus la București vinuri premiate
Super parteneriat Restograf și ialoc: (aproape) tot ce ai nevoie pentru o ieșire în oraș
Citește articolul
  • NOUTĂȚI
Super parteneriat Restograf și ialoc: (aproape) tot ce ai nevoie pentru o ieșire în oraș
Nibiru, noua stațiune care se construiește pe litoral 
Citește articolul
  • NOUTĂȚI
Nibiru, noua stațiune care se construiește pe litoral 
Serialul cu temă culinară Ursul, câștigător de premii Emmy, revine pe streaming cu sezonul 4
Citește articolul
  • NOUTĂȚI
Serialul cu temă culinară Ursul, câștigător de premii Emmy, revine pe streaming cu sezonul 4
GRILLFEST BBQ Arena: trei zile de răsfăț culinar și voie bună la cel mai mare festival de grill din Europa
Citește articolul
  • NOUTĂȚI
GRILLFEST BBQ Arena: trei zile de răsfăț culinar și voie bună la cel mai mare festival de grill din Europa
Caută
Alegerea editorilor
  • Cele mai bune cherhanale de pe litoralul românesc, unde mănânci excelent
    • ÎN ȚARĂ
    • UNDE IEȘIM
    Cele mai bune cherhanale de pe litoralul românesc, unde mănânci excelent

Intră în cont

Ai uitat parola?
Conectare cu Google

Recuperează parola

Introdu adresa de email

Bine ai venit pe Restograf!

SUNT DE ACORD NU SUNT DE ACORD

Acceptarea termenilor și condițiilor este obligatorie pentru crearea contului.

Doar promoții și locuri cool, fără spam!

Abonează-te la newsletterul nostru și profită de ofertele și reducerile exclusive pentru abonați!
Îți vom trimite prin e-mail și/sau sms ultimele noutăți legate de localuri, lansări, evenimente și mai ales promoții.

Ești de acord să îți facem o grămadă de surprize plăcute?

SUNT DE ACORD
Vezi mai multe detalii NU SUNT DE ACORD

Cum ar fi să primești
oferte făcute special pentru tine?

Lasă-ne să îți personalizăm ofertele special pe gustul tău, în funcție de profilul și preferințele tale.
Să fim atenți la ce tipuri de localuri frecventezi, care sunt localurile tale preferate și unde îți place să revii, de fiecare dată, cu plăcere.

Ești de acord să îți oferim mai multă atenție?

SUNT DE ACORD
Vezi mai multe detalii NU SUNT DE ACORD

OK
Despre Noi
  • Despre Restograf
  • Articole
  • Cariere
  • Contact
  • Rezervare restaurant
  • Arhivă articole
Help
  • FAQ
  • Politică Cookies
  • Politica de Anulare
  • Confidențialitate
  • Termeni și Condiții
Business
  • Ai un restaurant?
  • Business Blog
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER
  • A apărut o eroare, te rugăm să încerci mai târziu

    Te-ai înscris la newsletter-ul Restograf!

Copyright © 2023 Restograf

Input your search keywords and press Enter.