Pe langa faptul ca sprijina evolutia profesionala din domeniu, concursurile GastroPan au capacitatea de a impune anual produse inovatoare pe piata, impulsionand competitivitatea din sector si promovand afacerile din domeniul panificatiei, cofetariei si alimentatiei publice.
Performanta concurentilor va fi recompensata de organizatori cu zeci de cupe, diplome si medalii, in timp ce companiile pe care le reprezinta vor beneficia de mediatizare gratuita atat in presa de specialitate, cat si prin canalele mass media prezente la eveniment.
Sectiunile si categoriile si de concurs la care va puteti inscrie:
La sectiunea PANIFICAŢIE-PATISERIE se vor intrece JOI, 19 martie, brutari si patisieri din toate colturile tarii. Aceasta sectiune va premia cele mai gustoase produse de patiserie obtinute din aluat dospit, piesele artistice impresionante obtinute din aluat de panificatie, alaturi de cele mai inovatoare sortimente de paine. Vezi regulamentul acestei sectiuni.
Sectiunea COFETĂRIE se va desfasura tot JOI, 19 martie, urmand sa se intreaca torturile cele mai gustoase realizate de cofetari din toata tara, alaturi de piese artistice din pasta de zahar si adevarate opere de arta obtinute din isomalt (zahar) tras, turnat si suflat. Vezi regulamentul acestei sectiuni.
La sectiunea GASTRONOMIE se vor intrece bucatarii VINERI, 20 martie, in realizarea si montarea celor mai deosebite platouri culinare, in timp ce la o alta categorie vor concura pasionatii sculpturii culinare, care vor realiza piese artistice din legume si fructe. Vezi regulamentul acestei sectiuni.
***
Pentru a afla detalii concrete despre Concursuri, dar si despre solutiile pe care le puteti experimenta la standurile GastroPan, accesati pagina www.gastropan.ro. Pe site-ul expozitiei mai puteti urmari galerii foto de la editiile anterioare. Informatii actualizate despre eveniment gasiti si pe pagina de Facebook GastroPan.
DESPRE GASTROPAN
GASTROPAN este cel mai mare eveniment autohton dedicat pietei de panificatie, cofetarie si HoReCa, expunand pe o platforma unica solutii si tehnologii pentru industria de profil, deserturi si produse alimentare inovatoare, sculpturi culinare impresionante si piese artistice din zahar, aluat, fructe si legume. La concursurile organizate in cadrul expozitiei se intrec cei mai talentati brutari, cofetari si bucatari, pentru premii precum Painea si Tortul Anului 2015.
Contact ORGANIZATORI: 0266-219.392 | 0732-575.556
(comunicat de presa)