Restograf Restograf
  • PRIN ORAȘ
    • UNDE IEȘIM
    • CE MÂNCĂM
    • NOUTĂȚI
    • RECENZII
  • INTERVIURI
    • MEET THE CHEF
    • REPERE
  • FOOD & DRINKS
    • BĂUTURI
    • DINE IN
    • REȚETE
    • SHOPPING
    • TIPS & TRICKS
  • DESTINAȚII
    • ÎN ȚARĂ
    • ÎN LUME
  • E-SHOP
  • PRIN ORAȘ
    • UNDE IEȘIM
    • CE MÂNCĂM
    • NOUTĂȚI
    • RECENZII
  • INTERVIURI
    • MEET THE CHEF
    • REPERE
  • FOOD & DRINKS
    • BĂUTURI
    • DINE IN
    • REȚETE
    • SHOPPING
    • TIPS & TRICKS
  • DESTINAȚII
    • ÎN ȚARĂ
    • ÎN LUME
  • E-SHOP
Restograf Restograf
București
  • Bihor
  • Brașov
  • București
  • București/Ilfov
  • Călărași
  • Cluj
  • Constanța
  • Mehedinți
  • Prahova
  • Sibiu
Restaurante
  • Toate restaurantele
  • Argentinian
  • Arăbesc
  • Asiatic
  • Bakery
  • Balcanic
  • Bar
  • Barbecue
  • Beach Bar
  • Belgian
  • Berărie
  • Bio
  • Bistro
  • Boardgames
  • Brasserie
  • Brazilian
  • Burger
  • Cafenea
  • Ceainărie
  • Cheese bar
  • Chinezesc
  • Club
  • Cocktail Bar
  • Cofetărie
  • Columbian
  • Coreean
  • Dessert
  • Englezesc
  • European
  • Evenimente
  • Fine dining
  • Franțuzesc
  • Fusion
  • Gastrobar
  • Gelaterie
  • German
  • Grecesc
  • Grill
  • Grădină
  • Indian
  • Interbelic
  • Internațional
  • Iranian
  • Irlandez
  • Italian
  • Japonez
  • Karaoke-bar
  • Libanez
  • Mediteranean
  • Mexican
  • Modern cuisine
  • Oriental
  • Oyster Bar
  • Pasta Bar
  • Peruan
  • Pescăresc
  • Pizzerie
  • Portughez
  • Pub
  • Românesc
  • Rusesc
  • Sky Bar
  • Social Club
  • Spaniol
  • Specialty Coffee
  • Sports Bar
  • Steakhouse
  • Sushi
  • Sârbesc
  • Teatru
  • Terasă
  • Texan
  • Thailandez
  • Tradițional
  • Turcesc
  • Unguresc
  • Urban
  • Vegan
  • Vegetarian
  • Vietnamez
  • Wine Bar
  • Ţigănesc
Conectare
Inregistrare
  • Ai un restaurant?
    • Promoveaza-te
    • Business Blog
    • Consultant virtual
  • PRIN ORAȘ
    • UNDE IEȘIM
    • CE MÂNCĂM
    • NOUTĂȚI
    • RECENZII
  • INTERVIURI
    • MEET THE CHEF
    • REPERE
  • FOOD & DRINKS
    • BĂUTURI
    • DINE IN
    • REȚETE
    • SHOPPING
    • TIPS & TRICKS
  • DESTINAȚII
    • ÎN ȚARĂ
    • ÎN LUME
  • E-SHOP
Restograf Restograf
  • Conectare
  • Inregistrare
|
București
  • Bihor
  • Brașov
  • București
  • București/Ilfov
  • Călărași
  • Cluj
  • Constanța
  • Mehedinți
  • Prahova
  • Sibiu
Rezervă o masă
  • Toate restaurantele
  • American
  • Argentinian
  • Arăbesc
  • Asiatic
  • Bakery
  • Balcanic
  • Bar
  • Barbecue
  • Beach Bar
  • Belgian
  • Berărie
  • Bio
  • Bistro
  • Boardgames
  • Brasserie
  • Brazilian
  • Burger
  • Cafenea
  • Ceainărie
  • Cheese bar
  • Chinezesc
  • Cigar Club
  • Club
  • Cocktail Bar
  • Cofetărie
  • Columbian
  • Concept Dining
  • Coreean
  • Craft Beer
  • Dessert
  • Englezesc
  • European
  • Evenimente
  • Fine dining
  • Franțuzesc
  • Fusion
  • Gastrobar
  • Gelaterie
  • Gentleman's Club
  • German
  • Gluten Free
  • Gourmet
  • Grecesc
  • Grill
  • Grădină
  • Indian
  • Interbelic
  • Internațional
  • Iranian
  • Irlandez
  • Italian
  • Japonez
  • Karaoke-bar
  • Kosher
  • Libanez
  • Loc de joaca
  • Mediteranean
  • Mexican
  • Modern cuisine
  • Muzica live
  • Oriental
  • Oyster Bar
  • Pasta Bar
  • Peruan
  • Pescăresc
  • Pizzerie
  • Portughez
  • Pub
  • Raw Vegan
  • Românesc
  • Rusesc
  • Sky Bar
  • Social Club
  • Spaniol
  • Specialty Coffee
  • Sports Bar
  • Steakhouse
  • Sushi
  • Sârbesc
  • Teatru
  • Terasă
  • Texan
  • Thailandez
  • Tradițional
  • Turcesc
  • Unguresc
  • Urban
  • Vegan
  • Vegetarian
  • Vietnamez
  • Wine Bar
  • Ţigănesc
Acasa > Arhivă articole > Clubul Snagov – inceputul progresului, dupa trei ani de studiu si reflectie
  • Arhivă articole

Clubul Snagov – inceputul progresului, dupa trei ani de studiu si reflectie

  • Autor : Restograf
  • Data publicare : 6 septembrie, 2014
  • Data modificare : 30 iunie, 2022
Total
0
Shares
0
0
0
Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0

Delicatese la Restaurant Club SnagovAm revenit la restaurantul Clubului Snagov dupa exact trei ani. Complexul si ambianta sunt la fel, restaurantul are acum in fata un ponton acoperit, chiar pe lac, adica, foarte mare si bine amenajat. Au facut o schimbare in meniu, l-au facut mai “international” si au restrans sectiunea cu bucatarie romaneasca, din care nu au renuntat la carnaciorii ieftini si fara carne, taiati sa faca floricica la capat, in buna traditie a tuturor restaurantelor comuniste, si la tot felul de alte mancaruri care nu ar mai avea ce sa caute in meniul unui restaurant cu pretentii mari, asa cum e Clubul Snagov. Pe langa “gustarea calda” si altele asemenea, au mai multe feluri din bucataria italiana, unele facute chiar bine si bune la gust. Se vede ca fac eforturi consistente sa depaseasca statutul de restaurant provincial pe care il aveau pana cu ceva timp in urma, si cred ca sunt pe drumul cel bun.

Mesele sunt frumos aranjate, impecabil de curate, suficient de indepartate unele de altele incat sa nu te deranjeze nimeni si nimic. Cat e cald afara toata lumea sta pe terasa imensa, in trepte, pe trei niveluri, foarte bine amenajata. In partea de sus se sta sub niste copaci mari, cateva trepta mai jos e o alta terasa pe mal cu multe plante si spatiu verde, iar pe lac e pontonul despre care ziceam, pe care se poate sta cand nu e rezervat pentru evenimente.

Serviciul a fost bun la Snagov Club, cu un chelner plin de bunavointa si de energie. Nu le-am pus nota maxima aici doar pentru ca sunt foarte lenti la Snagov Club, ne-au tinut nepermis de mult tintuiti in scaune, cu ochii pe lac si cu farfuriile goale. Si nu cred ca din cauza celor de la bucatarie, ci, banuiesc eu, din cauza stupidului obicei pe care il au cei mai multi chelneri din Bucuresti de a da comanda la bucatarie pentru al doilea fel doar in momentul in care ti-au luat farfuriile de la primul din fata.

Preturile sunt destul de neregulate la Snagov Club, foarte rezonabile la cateva feluri si foarte mari la altele, mai ales ca la cele cu mancare mai buna portiile sunt mici si nu au nici amuze bouche. Noi am luat o supa crema de ciuperci, bunicica; apoi, nelipsita gustare calda cu carnaciorii cu floricica, ficatei inveliti in sunca, ciupercuta, evident, si cascavalul pane de la magazin, care nu a fost, totusi, atat de proasta ca la alte restaurante; un fel vegetarian, cu vinete, fara gust, apoi “gustarea amiralului” cu ceva delicatese minuscule (somon, oua de prepelita, un jeleu de ceva, o rulada), destul de buna, aceasta, si un pui cu smantana si mamaliga, la recomandarea chelnerului, banal si fara gust, de asemenea. Si nici salata cu piept de rata nu a fost buna, facuta la repezeala si fara nicio urma de imaginatie. Am platit 250 de lei pe toate acestea. Daca am fi luat si o sticla cu vin bun si desert, am fi lasat vreo 400 de lei pentru doua persoane care nu si-ar fi amintit pana seara ce au mancat la pranz la Snagov Club daca nu s-ar fi uitat pe notite.

Clubul Snagov e unul dintre cele mai frumoase locuri ale jurului Bucurestiului, fara indoiala, cu un complex de agrement bine amenajat, cu un mic hotel, piscina, parc, lacu cu ponton si restaurant. E un restaurant pentru nunti, petreceri, evenimente fastuoase de tot felul, cred ca au acolo tot ce le trebuie pentru a face fata oricarei pretentii. Si ca restaurant de om infometat, in trecere sau fara pretentii, merge. Insa nu e un restaurant de lux, desi preturile anticipeaza deja acest target. Cred ca abia acum au inceput sa se gandeasca serios sa faca si altceva in afara de nunti si cumetrii cu restaurantul acela, e pacat de frumusetea locului si de spatiul irosite. Sunt pe calea cea buna, insa abia la inceput. Speram sa gaseasca o formula de succes si sa le reuseasca, merita dupa toata investitia aceea enorma facuta acolo.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Tags
  • bucatarie boiereasca
  • bucatarie internationala
  • bucatarie romaneasca boiereasca
  • bucatarie romaneasca fina
  • bucatarie traditionala boiereasca
  • cele mai bune restaurante
  • clasament restaurante
  • club snagov
  • clubul snagov
  • lista restaurante bucuresti
  • localuri nunti
  • meniu international
  • mese festive
  • organizam evenimente
  • restaurant international
  • restaurante bucuresti
  • restaurante de top
  • restaurante evenimente
  • restaurante nunti
  • restaurante snagov
  • restaurante specific
  • restaurante traditionale
  • sali evenimente
  • snagov
  • snagov club restaurant
  • specific international
  • topul restaurantelor bucuresti
  • traditional boieres
Citește și
Jocuri de casino și artă culinară: restaurante cu stele Michelin în cazinouri prestigioase
Citește articolul
  • Arhivă articole
Jocuri de casino și artă culinară: restaurante cu stele Michelin în cazinouri prestigioase
Tradiția căpșunilor de la Wimbledon – aproape 40 de tone se consumă anual 
Citește articolul
  • Arhivă articole
Tradiția căpșunilor de la Wimbledon – aproape 40 de tone se consumă anual 
Restaurante de top din Las Vegas, recomandate de clienți
Citește articolul
  • Arhivă articole
Restaurante de top din Las Vegas, recomandate de clienți
Riflaje: ce sunt și cum le poți utiliza în amenajarea spațiului
Citește articolul
  • Arhivă articole
Riflaje: ce sunt și cum le poți utiliza în amenajarea spațiului
Delicii culinare în Mangalia: unde să te bucuri de cele mai bune preparate?
Citește articolul
  • Arhivă articole
Delicii culinare în Mangalia: unde să te bucuri de cele mai bune preparate?
Ghid complet pentru recoltarea și uscarea florilor de tei pentru ceai
Citește articolul
  • Arhivă articole
Ghid complet pentru recoltarea și uscarea florilor de tei pentru ceai
Restaurante perfecte pentru o ieșire cu colegii, pe final de an. Varianta petrecerii de Crăciun, adaptată după restricții
Citește articolul
  • Arhivă articole
Restaurante perfecte pentru o ieșire cu colegii, pe final de an. Varianta petrecerii de Crăciun, adaptată după restricții
De 1 Decembrie, mergem la restaurante să ne ospătăm cu mâncare românească!
Citește articolul
  • Arhivă articole
De 1 Decembrie, mergem la restaurante să ne ospătăm cu mâncare românească!
Kanpai a lansat noul meniu de vară: Super Summer Menu
Citește articolul
  • Arhivă articole
Kanpai a lansat noul meniu de vară: Super Summer Menu
Caută
Alegerea editorilor
  • Târguri de Crăciun din Bucureşti, de la cele mai mari, la cele mai mici
    • NOUTĂȚI
    • UNDE IEȘIM
    Târguri de Crăciun din Bucureşti, de la cele mai mari, la cele mai mici
  • Best comfort food în București. Unde mergem noi când avem nevoie de terapie… culinară
    • CE MÂNCĂM
    Best comfort food în București. Unde mergem noi când avem nevoie de terapie… culinară

Intră în cont

Ai uitat parola?
Conectare cu Google

Recuperează parola

Introdu adresa de email

Bine ai venit pe Restograf!

SUNT DE ACORD NU SUNT DE ACORD

Acceptarea termenilor și condițiilor este obligatorie pentru crearea contului.

Doar promoții și locuri cool, fără spam!

Abonează-te la newsletterul nostru și profită de ofertele și reducerile exclusive pentru abonați!
Îți vom trimite prin e-mail și/sau sms ultimele noutăți legate de localuri, lansări, evenimente și mai ales promoții.

Ești de acord să îți facem o grămadă de surprize plăcute?

SUNT DE ACORD
Vezi mai multe detalii NU SUNT DE ACORD

Cum ar fi să primești
oferte făcute special pentru tine?

Lasă-ne să îți personalizăm ofertele special pe gustul tău, în funcție de profilul și preferințele tale.
Să fim atenți la ce tipuri de localuri frecventezi, care sunt localurile tale preferate și unde îți place să revii, de fiecare dată, cu plăcere.

Ești de acord să îți oferim mai multă atenție?

SUNT DE ACORD
Vezi mai multe detalii NU SUNT DE ACORD

OK
Despre Noi
  • Despre Restograf
  • Articole
  • Cariere
  • Contact
  • Rezervare restaurant
  • Arhivă articole
Help
  • FAQ
  • Politică Cookies
  • Politica de Anulare
  • Confidențialitate
  • Termeni și Condiții
Business
  • Ai un restaurant?
  • Business Blog
Descarcă APP
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER
  • A apărut o eroare, te rugăm să încerci mai târziu

    Te-ai înscris la newsletter-ul Restograf!

Copyright © 2023 Restograf

Input your search keywords and press Enter.