Restograf Restograf
  • PRIN ORAȘ
    • UNDE IEȘIM
    • CE MÂNCĂM
    • NOUTĂȚI
    • RECENZII
  • INTERVIURI
    • MEET THE CHEF
    • REPERE
  • FOOD & DRINKS
    • BĂUTURI
    • DINE IN
    • REȚETE
    • SHOPPING
    • TIPS & TRICKS
  • DESTINAȚII
    • ÎN ȚARĂ
    • ÎN LUME
  • E-SHOP
  • PRIN ORAȘ
    • UNDE IEȘIM
    • CE MÂNCĂM
    • NOUTĂȚI
    • RECENZII
  • INTERVIURI
    • MEET THE CHEF
    • REPERE
  • FOOD & DRINKS
    • BĂUTURI
    • DINE IN
    • REȚETE
    • SHOPPING
    • TIPS & TRICKS
  • DESTINAȚII
    • ÎN ȚARĂ
    • ÎN LUME
  • E-SHOP
Restograf Restograf
București
  • Bihor
  • Brașov
  • București
  • București/Ilfov
  • Călărași
  • Cluj
  • Constanța
  • Mehedinți
  • Prahova
  • Sibiu
Restaurante
  • Toate restaurantele
  • Argentinian
  • Arăbesc
  • Asiatic
  • Bakery
  • Balcanic
  • Bar
  • Barbecue
  • Beach Bar
  • Belgian
  • Berărie
  • Bio
  • Bistro
  • Boardgames
  • Brasserie
  • Brazilian
  • Burger
  • Cafenea
  • Ceainărie
  • Cheese bar
  • Chinezesc
  • Club
  • Cocktail Bar
  • Cofetărie
  • Columbian
  • Coreean
  • Dessert
  • Englezesc
  • European
  • Evenimente
  • Fine dining
  • Franțuzesc
  • Fusion
  • Gastrobar
  • Gelaterie
  • German
  • Grecesc
  • Grill
  • Grădină
  • Indian
  • Interbelic
  • Internațional
  • Iranian
  • Irlandez
  • Italian
  • Japonez
  • Karaoke-bar
  • Libanez
  • Mediteranean
  • Mexican
  • Modern cuisine
  • Oriental
  • Oyster Bar
  • Pasta Bar
  • Peruan
  • Pescăresc
  • Pizzerie
  • Portughez
  • Pub
  • Românesc
  • Rusesc
  • Sky Bar
  • Social Club
  • Spaniol
  • Specialty Coffee
  • Sports Bar
  • Steakhouse
  • Sushi
  • Sârbesc
  • Teatru
  • Terasă
  • Texan
  • Thailandez
  • Tradițional
  • Turcesc
  • Unguresc
  • Urban
  • Vegan
  • Vegetarian
  • Vietnamez
  • Wine Bar
  • Ţigănesc
Conectare
Inregistrare
  • Ai un restaurant?
    • Promoveaza-te
    • Business Blog
    • Consultant virtual
  • PRIN ORAȘ
    • UNDE IEȘIM
    • CE MÂNCĂM
    • NOUTĂȚI
    • RECENZII
  • INTERVIURI
    • MEET THE CHEF
    • REPERE
  • FOOD & DRINKS
    • BĂUTURI
    • DINE IN
    • REȚETE
    • SHOPPING
    • TIPS & TRICKS
  • DESTINAȚII
    • ÎN ȚARĂ
    • ÎN LUME
  • E-SHOP
Restograf Restograf
  • Conectare
  • Inregistrare
|
București
  • Bihor
  • Brașov
  • București
  • București/Ilfov
  • Călărași
  • Cluj
  • Constanța
  • Mehedinți
  • Prahova
  • Sibiu
Rezervă o masă
  • Toate restaurantele
  • American
  • Argentinian
  • Arăbesc
  • Asiatic
  • Bakery
  • Balcanic
  • Bar
  • Barbecue
  • Beach Bar
  • Belgian
  • Berărie
  • Bio
  • Bistro
  • Boardgames
  • Brasserie
  • Brazilian
  • Burger
  • Cafenea
  • Ceainărie
  • Cheese bar
  • Chinezesc
  • Cigar Club
  • Club
  • Cocktail Bar
  • Cofetărie
  • Columbian
  • Concept Dining
  • Coreean
  • Craft Beer
  • Dessert
  • Englezesc
  • European
  • Evenimente
  • Fine dining
  • Franțuzesc
  • Fusion
  • Gastrobar
  • Gelaterie
  • Gentleman's Club
  • German
  • Gluten Free
  • Gourmet
  • Grecesc
  • Grill
  • Grădină
  • Indian
  • Interbelic
  • Internațional
  • Iranian
  • Irlandez
  • Italian
  • Japonez
  • Karaoke-bar
  • Kosher
  • Libanez
  • Loc de joaca
  • Mediteranean
  • Mexican
  • Modern cuisine
  • Muzica live
  • Oriental
  • Oyster Bar
  • Pasta Bar
  • Peruan
  • Pescăresc
  • Pizzerie
  • Portughez
  • Pub
  • Raw Vegan
  • Românesc
  • Rusesc
  • Sky Bar
  • Social Club
  • Spaniol
  • Specialty Coffee
  • Sports Bar
  • Steakhouse
  • Sushi
  • Sârbesc
  • Teatru
  • Terasă
  • Texan
  • Thailandez
  • Tradițional
  • Turcesc
  • Unguresc
  • Urban
  • Vegan
  • Vegetarian
  • Vietnamez
  • Wine Bar
  • Ţigănesc
Acasa > Arhivă articole > Painea fara drojdie si tortul cu crema de rosii, castigatorii Concursurilor GastroPan
  • Arhivă articole

Painea fara drojdie si tortul cu crema de rosii, castigatorii Concursurilor GastroPan

  • Autor : Restograf
  • Data publicare : 26 martie, 2015
  • Data modificare : 30 iunie, 2022
Total
0
Shares
0
0
0
Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0

Painea cu maia salbatica de secara si amestec de seminte si tortul cu crema de rosii, blat fara faina din bezea si crema de grau incoltit au castigat marile trofee “Painea Anului 2015” si “Tortul Anului 2015” la Concursurile GastroPan. Va prezentam castigatorii celor 8 categorii ale concursurilor care au atras la Expozitia GastroPan din Targu Mures peste 200 de brutari, cofetari si bucatari talentati din toata tara.

Painea si Tortul Anului – cele mai ravnite premii oferite in cadrul expozitiei GastroPan, au impresionat prin combinatia optima dintre gust, sanatate si traditii reinventate. Marele premiu al sectiunii Cofetarie a revenit firmei Vipp Fashion, cu Tortul Rustic, in timp ce la sectiunea Panificatie trofeul a fost adjudecat companiei Vel Pitar, pentru Painea Low GI.

Tortul Anului 2015 a fost obtinut dintr-o reteta simpla, cu combinatii curajoase de ingrediente perene, sanatoase dar accesibile. Crema de rosii, blatul din bezea fara faina si crema de grau fiert au fost principalele componente care au creat gustul deosebit recompensat de juriu cu marele trofeu.

Painea Anului 2015 este un sortiment care se intoarce la traditii, o combinatie optima intre gust si sanatate. Este o paine cu indice glicemic redus, fara drojdie, obtinuta cu maia salbatica de secara si imbogatita cu un amestec de seminte nutritive.

 

Castigatorii Concursurilor GastroPan 2015:

 

SECTIUNEA PANIFICATIE-PATISERIE

Categoria Paine: 

  • Locul I [Painea Anului 2015] – Ilinca Camelia – Vel Pitar, Ramnicu Valcea
  • Locul II – Simac Viorel – Institutul de Bioresurse Alimentare, Bucuresti
  • Locul III – Bocskor Rozalia – Primula SRL, Sanmartin

Categoria Creatie Artistica din Aluat de Panificatie:     

  • Locul I – Berszan Bela – Brutaria Dioszegi, Sfantu Gheorghe
  • Locul II – Tokes Tibor – Brutaria Eldi, Agristeu
  • Locul III – Mihu Ciprian – Brutaria Frontera

Categoria Patiserie:

  • Locul I – Cazacu Elena Ada – Vipp Fashion
  • Locul II – Szabo Zsolt – Brutaria Eldi, Agristeu
  • Locul III – Csibi Julianna – Harmopan SA, Miercurea Ciuc

 

SECTIUNEA COFETARIE

Categoria Tort:    

  • Locul I [Tortul Anului 2015] – Filip Anamaria Claudia – Vipp Fashion, Barlad
  • Locul II – Rapa Alexandru – Fantezia Decor, Satu Mare
  • Locul III – Ibrean Adriana – Clarion SRL, Campina

Categoria Creatie Artistica in Pasta de Zahar:

  • Locul I – Botea Lidia – Lidy Sweets, Codlea
  • Locul II – Dobrescu Daniela – Delice International, Campina
  • Locul III – Cazacu Elena Ada – Vipp Fashion, Barlad

Categoria Creatie Artistica in Isomalt:    

  • Locul I – Toma Mihaela Gabriela – Clarion SRL, Campina
  • Locul II – Dobrescu Daniela – Delice International, Campina
  • Locul III – Morar Cornel Constantin – Clarion SRL, Campina

 

SECTIUNEA GASTRONOMIE

Categoria Platouri Culinare:  

  • Locul I – Holhos Paul – Restaurant Belvedere, Brasov
  • Locul II – Nichifor Alin – Restaurant Belvedere, Brasov
  • Locul III – Mihai Marian Ciprian – Whirlpool Romania, Bucuresti

Categoria Sculptura in Legume si Fructe:  

  • Locul I – Oprisa Marcel – Hotel Continental, Arad
  • Locul II – Stiglet Angelica – Autoelys Frasin, Frasin
  • Locul III – Manea George – Panda Expres, Constanta

Expozitia GastroPan s-a desfasurat in intervalul 19-21 martie 2015, la Centrul Expo President din Targu Mures. Urmatoarea editie a Concursurilor GastroPan va avea loc in primavara anului 2016, tot la Targu Mures. Detalii pe www.gastropan.ro.

 

Despre GastroPan:

Peste 21.000 de vizitatori au trecut pragul expozitiei pentru a se conecta la ultimele noutati tehnologice ale pietei, iar majoritatea celor 132 de expozanti din 24 de tari si-au planificat deja sa revina anul viitor cu standuri si mai spatioase.

Capacitatea de a reuni furnizorii de echipamente, ingrediente, ustensile si solutii cu producatorii, operatorii, specialistii si antreprenorii din domeniu a asigurat succesul expozitiei. Vizitatorii au regasit la standuri cele mai noi si eficiente solutii pentru afacerile pe care le desfasoara brutarii, cofetarii, patiserii, restaurante, cafenele, mori, magazine de specialitate, hoteluri, ciocolaterii, gelaterii.

Standurile au afisat mai multa eficienta, inovatie si diversitate

Vizitatorii GastroPan au avut ocazia de a experimenta, testa si degusta o gama variata de solutii, utilaje, tehnologii si ingrediente, unele dintre ele fiind disponibile in premiera pe piata autohtona. Managerii si specialistii din domeniu au descoperit idei de afaceri si solutii pentru eficientizarea activitatilor, pentru reducerea costurilor, pentru cresterea calitatii sau pentru dezvoltarea de produse si servicii noi, adaptate cerintelor actuale de pe piata.

Program dinamic si numeroase demonstratii practice

Anul acesta expozitia GastroPan a fost din nou spatiul inovatiei si al creativitatii, gazduind si mai multe programe demonstrative care au evidentiat utilitatea si eficienta conceptelor si tehnologiilor expuse. Atat la standurile expozantilor, cat si separat, la invitatia organizatorilor, brutari, bucatari, cofetari si cake designeri premiati la olimpic si mondial si-au impartasit talentele cu miile de vizitatori. Sculptura in legume si fructe, modelajul din pasta de zahar, pictura artistica pe suport de zahar si tehnica modelarii zaharului tras, suflat si turnat au fost printre cele mai atractive demonstratii la GastroPan 2015.

Am premiat Painea, Tortul si Inovatiile Anului 2015

Cei mai buni 212 brutari, cofetari si bucatari din toate colturile tarii s-au intrecut la Concursurile GastroPan. Pe langa Painea Anului 2015 si Tortul Anului 2015, au mai fost premiate cele mai bune produse de patiserie, cele mai reusite platouri culinare si cele mai impresionante lucrari artistice din aluat de panificatie, fructe si legume, pasta de zahar sau Isomalt. Aflati rezultatele Concursurilor GastroPan 2015 pe www.gastropan.ro.

GastroPan, in calendarul expozitiilor internationale

Asociatii de specialitate din tara si din mai multe tari europene au fost prezente la GastroPan, expozitie etalon pentru consolidarea industriei de panificatie din Europa de Est. Liderii asociatiilor de profil din Romania, Slovacia si Ungaria, mediati de vicepresedintele Uniunii Internationale a Brutarilor si Cofetarilor (UIBC) au purtat discutii in cadrul expozitiei despre modalitati de colaborare si despre promovarea produselor autohtone pe pietele UE.

Gastropan 2015

(comunicat de presa)

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Citește și
Jocuri de casino și artă culinară: restaurante cu stele Michelin în cazinouri prestigioase
Citește articolul
  • Arhivă articole
Jocuri de casino și artă culinară: restaurante cu stele Michelin în cazinouri prestigioase
Tradiția căpșunilor de la Wimbledon – aproape 40 de tone se consumă anual 
Citește articolul
  • Arhivă articole
Tradiția căpșunilor de la Wimbledon – aproape 40 de tone se consumă anual 
Restaurante de top din Las Vegas, recomandate de clienți
Citește articolul
  • Arhivă articole
Restaurante de top din Las Vegas, recomandate de clienți
Riflaje: ce sunt și cum le poți utiliza în amenajarea spațiului
Citește articolul
  • Arhivă articole
Riflaje: ce sunt și cum le poți utiliza în amenajarea spațiului
Delicii culinare în Mangalia: unde să te bucuri de cele mai bune preparate?
Citește articolul
  • Arhivă articole
Delicii culinare în Mangalia: unde să te bucuri de cele mai bune preparate?
Ghid complet pentru recoltarea și uscarea florilor de tei pentru ceai
Citește articolul
  • Arhivă articole
Ghid complet pentru recoltarea și uscarea florilor de tei pentru ceai
Restaurante perfecte pentru o ieșire cu colegii, pe final de an. Varianta petrecerii de Crăciun, adaptată după restricții
Citește articolul
  • Arhivă articole
Restaurante perfecte pentru o ieșire cu colegii, pe final de an. Varianta petrecerii de Crăciun, adaptată după restricții
De 1 Decembrie, mergem la restaurante să ne ospătăm cu mâncare românească!
Citește articolul
  • Arhivă articole
De 1 Decembrie, mergem la restaurante să ne ospătăm cu mâncare românească!
Kanpai a lansat noul meniu de vară: Super Summer Menu
Citește articolul
  • Arhivă articole
Kanpai a lansat noul meniu de vară: Super Summer Menu
Caută
Alegerea editorilor
  • Târguri de Crăciun din Bucureşti, de la cele mai mari, la cele mai mici
    • NOUTĂȚI
    • UNDE IEȘIM
    Târguri de Crăciun din Bucureşti, de la cele mai mari, la cele mai mici
  • Best comfort food în București. Unde mergem noi când avem nevoie de terapie… culinară
    • CE MÂNCĂM
    Best comfort food în București. Unde mergem noi când avem nevoie de terapie… culinară

Intră în cont

Ai uitat parola?
Conectare cu Google

Recuperează parola

Introdu adresa de email

Bine ai venit pe Restograf!

SUNT DE ACORD NU SUNT DE ACORD

Acceptarea termenilor și condițiilor este obligatorie pentru crearea contului.

Doar promoții și locuri cool, fără spam!

Abonează-te la newsletterul nostru și profită de ofertele și reducerile exclusive pentru abonați!
Îți vom trimite prin e-mail și/sau sms ultimele noutăți legate de localuri, lansări, evenimente și mai ales promoții.

Ești de acord să îți facem o grămadă de surprize plăcute?

SUNT DE ACORD
Vezi mai multe detalii NU SUNT DE ACORD

Cum ar fi să primești
oferte făcute special pentru tine?

Lasă-ne să îți personalizăm ofertele special pe gustul tău, în funcție de profilul și preferințele tale.
Să fim atenți la ce tipuri de localuri frecventezi, care sunt localurile tale preferate și unde îți place să revii, de fiecare dată, cu plăcere.

Ești de acord să îți oferim mai multă atenție?

SUNT DE ACORD
Vezi mai multe detalii NU SUNT DE ACORD

OK
Despre Noi
  • Despre Restograf
  • Articole
  • Cariere
  • Contact
  • Rezervare restaurant
  • Arhivă articole
Help
  • FAQ
  • Politică Cookies
  • Politica de Anulare
  • Confidențialitate
  • Termeni și Condiții
Business
  • Ai un restaurant?
  • Business Blog
Descarcă APP
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER
  • A apărut o eroare, te rugăm să încerci mai târziu

    Te-ai înscris la newsletter-ul Restograf!

Copyright © 2023 Restograf

Input your search keywords and press Enter.