Restograf Restograf
  • Locuri Cool
    • Hot Events
    • Hot Plates
    • Hot Spots
  • Spotlight
    • Noutati
    • Tendințe
  • Insider
    • Meet The Chef
    • Repere
  • De bun gust
    • Food Smart
    • Rețete
    • Tips & Tricks
  • Chin-Chin
    • Vin & Bere
    • Cocktails & Spirits
    • Re-Fresh
    • Hot Drinks
  • Food Trip
    • Pe la ei
    • Pe la noi
  • @Acasă
    • De Citit
    • Dine In
    • Fun
    • În Bucătărie
    • Shopping
  • Locuri Cool
    • Hot Events
    • Hot Plates
    • Hot Spots
  • Spotlight
    • Noutati
    • Tendințe
  • Insider
    • Meet The Chef
    • Repere
  • De bun gust
    • Food Smart
    • Rețete
    • Tips & Tricks
  • Chin-Chin
    • Vin & Bere
    • Cocktails & Spirits
    • Re-Fresh
    • Hot Drinks
  • Food Trip
    • Pe la ei
    • Pe la noi
  • @Acasă
    • De Citit
    • Dine In
    • Fun
    • În Bucătărie
    • Shopping

Restograf Restograf

București
  • Bihor
  • Brașov
  • București
  • București/Ilfov
  • Cluj
  • Constanța
  • Călărași
  • Mehedinți
  • Prahova
  • Sibiu
Restaurante
  • Toate restaurantele
  • American
  • Argentinian
  • Arăbesc
  • Asiatic
  • Bakery
  • Balcanic
  • Bar
  • Barbecue
  • Beach Bar
  • Belgian
  • Berărie
  • Bio
  • Bistro
  • Boardgames
  • Brasserie
  • Brazilian
  • Burger
  • Cafenea
  • Ceainărie
  • Cheese bar
  • Chinezesc
  • Cigar Club
  • Club
  • Cocktail Bar
  • Cofetărie
  • Columbian
  • Concept Dining
  • Coreean
  • Craft Beer
  • Dessert
  • Englezesc
  • European
  • Evenimente
  • Fine dining
  • Franțuzesc
  • Fusion
  • Gastrobar
  • Gelaterie
  • Gentleman's Club
  • German
  • Gluten Free
  • Gourmet
  • Grecesc
  • Grill
  • Grădină
  • Indian
  • Interbelic
  • Internațional
  • Iranian
  • Irlandez
  • Italian
  • Japonez
  • Karaoke-bar
  • Kosher
  • Libanez
  • Mediteranean
  • Mexican
  • Modern cuisine
  • Muzica live
  • Oriental
  • Oyster Bar
  • Pasta Bar
  • Peruan
  • Pescăresc
  • Pizzerie
  • Portughez
  • Pub
  • Raw Vegan
  • Românesc
  • Rusesc
  • Sky Bar
  • Social Club
  • Spaniol
  • Specialty Coffee
  • Sports Bar
  • Steakhouse
  • Sushi
  • Sârbesc
  • Teatru
  • Terasă
  • Texan
  • Thailandez
  • Tradițional
  • Turcesc
  • Unguresc
  • Urban
  • Vegan
  • Vegetarian
  • Vietnamez
  • Wine Bar
  • Ţigănesc
Conectare
Inregistrare
Descoperă. Rezervă. Savurează.
Restograf Restograf
  • Locuri Cool
    • Hot Events
    • Hot Plates
    • Hot Spots
  • Spotlight
    • Noutati
    • Tendințe
  • Insider
    • Meet The Chef
    • Repere
  • De bun gust
    • Food Smart
    • Rețete
    • Tips & Tricks
  • Chin-Chin
    • Vin & Bere
    • Cocktails & Spirits
    • Re-Fresh
    • Hot Drinks
  • Food Trip
    • Pe la ei
    • Pe la noi
  • @Acasă
    • De Citit
    • Dine In
    • Fun
    • În Bucătărie
    • Shopping
Restograf Restograf
  • Conectare
  • Inregistrare
|
București
  • Bihor
  • Brașov
  • București
  • București/Ilfov
  • Cluj
  • Constanța
  • Călărași
  • Mehedinți
  • Prahova
  • Sibiu
Rezervă o masă
  • Toate restaurantele
  • American
  • Argentinian
  • Arăbesc
  • Asiatic
  • Bakery
  • Balcanic
  • Bar
  • Barbecue
  • Beach Bar
  • Belgian
  • Berărie
  • Bio
  • Bistro
  • Boardgames
  • Brasserie
  • Brazilian
  • Burger
  • Cafenea
  • Ceainărie
  • Cheese bar
  • Chinezesc
  • Cigar Club
  • Club
  • Cocktail Bar
  • Cofetărie
  • Columbian
  • Concept Dining
  • Coreean
  • Craft Beer
  • Dessert
  • Englezesc
  • European
  • Evenimente
  • Fine dining
  • Franțuzesc
  • Fusion
  • Gastrobar
  • Gelaterie
  • Gentleman's Club
  • German
  • Gluten Free
  • Gourmet
  • Grecesc
  • Grill
  • Grădină
  • Indian
  • Interbelic
  • Internațional
  • Iranian
  • Irlandez
  • Italian
  • Japonez
  • Karaoke-bar
  • Kosher
  • Libanez
  • Mediteranean
  • Mexican
  • Modern cuisine
  • Muzica live
  • Oriental
  • Oyster Bar
  • Pasta Bar
  • Peruan
  • Pescăresc
  • Pizzerie
  • Portughez
  • Pub
  • Raw Vegan
  • Românesc
  • Rusesc
  • Sky Bar
  • Social Club
  • Spaniol
  • Specialty Coffee
  • Sports Bar
  • Steakhouse
  • Sushi
  • Sârbesc
  • Teatru
  • Terasă
  • Texan
  • Thailandez
  • Tradițional
  • Turcesc
  • Unguresc
  • Urban
  • Vegan
  • Vegetarian
  • Vietnamez
  • Wine Bar
  • Ţigănesc
Acasa > Arhivă articole > Funky chefs, funky cuisine, clienti imbracati de duminica
  • Arhivă articole

Funky chefs, funky cuisine, clienti imbracati de duminica

  • Autor : Restograf
  • Data publicare : 31 decembrie, 2012
  • Data modificare : 30 iunie, 2022
Total
0
Shares
0
0
0
Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0

Intelesul originar al lui “funky” era legat de mirosul branzei mucegaite, apoi s-a extins la toate celelalte mirosuri, descriind ceva greu, statut, imbacsit, de vechi, nespalat. Folosinta ulterioara a pastrat sensul de « vechi », insa curatandu-l si ducandu-l catre simplu, originar, autentic, fundamental, ca antonim al lui rafinat, sofisticat. Muzica l-a preluat de aici, in felul in care stim, iar in limbajul curent uzanta excesiva duce acum in mai multe directii, unele surprinzator de diferite, de la natural la obsolet, de la apatic si resemnat la ceva cu traire interioara foarte intensa. Si cum « originar » si « original » e totuna pentru tinerii de azi, funky esti daca iesi in evidenta, daca esti neconventional, neasteptat, surprinzator, excentric, ostentativ vesel, daca fortezi (challengeuiesti) barierele sociale.

Eu nu am auzit de « funky cuisine » pana acum, si, probabil, nici multi altii, insa nu am vreo indoiala ca oricine se gandeste cam la acelasi lucru cand vede cele doua cuvinte impreunate. Asadar, cand am citit ca cei doi asociati si bucatari, in acelasi timp, isi scriu pe cartile de vizita « funky chef », mi-am imaginat corect despre ce e vorba, mai ales ca ii stiu pe cei doi ca fiind foarte tineri.

Bogdan Alexandrescu si Alex Petricean au jucat in piesa Master Chef de pe Pro TV ca personajele Dexter, respectiv d’Artagnan. Previzibil si fer inaf, baietii au decis sa profite de momentum si sa treaca la episodul 2. Au luat un spatiu destul de marisor la parterul unui bloc comunist de mare lux vizavi de Marriott si langa Posta Puisor si s-au pus barbateste pe treaba. S-au asociat cu o duduita designer sau arhitect, care s-a pus si ea femeieste pe treaba si le-a tras o amenajare girlie funky pe masura, cu mare taci la publicul targhet, nau daut abaut it… Au pus un nume interesant restaurantului, i-au zis Autographe, si i-au adaugat si o codita, « by Rococo ». Fiindca acolo era un club cu acest nume, Rococo, adica, al carui patron le-a propus celor doi (sau trei, cu duduita inclusa) aceasta asociere, sau poate ca finanteaza el toata afacerea.

Autographe e deschis de curand, in toamna tarzie a lui 2012. Un meniu fix (alacart si pe hartie) vor avea din ianuarie, mi l-au si aratat tiparit, vor avea din ianuarie si va fi funky fusion, obviously. Acum, fiind in faza de inspiratie si de creatie, cand intrebi ce ti se da sa mananci, ti se raspunde ca nu se stie si ca trebuie sa vina cei doi funky chefs ca sa negociezi direct cu ei. Si, intr-adevar, dupa vreo 15 minute vin cei doi, cu figurile lor simpatice si anforghetabal de patsipatason, care te fac sa-ti treaca nervii. Ii intrebi ce au facut de mancare. Ei iti raspund ca nimic. Tu te miri. Asa afli ca intr-un fanchirestrant – cel putin in faza de inceput, de documentare, de creatie – fanchiseful gateste numai lovit de inspiratia de moment. Se uita bine la tine, iti studiaza aura de deasupra capului, analizeaza imbracamintea, varsta, zodia si starea civila si de aici deduce care ar fi produsele si ingredientele cu care esti compatibil si care ti se potrivesc in momentul respectiv. Dupa care se trece la faza de sinteza si conceptie, sublimata intr-o propunere de combinatii si procedee culinare, carora li se dau nume de gen proxim, sau carora poti sa le dai singur un nume, daca vrei, la urma urmei. Odata confirmat agrimantul, te pui pe asteptat, pentru ca in bucataria creativa totul se ia ab initio. Din fericire, doar de la camara incoace… 🙂

Noi am primit un fel de amiuzbus cu cateva maruntisuri destul de bune, si doua paharute cu supa, una de cartofi si una de fasole, bune si acelea. Si painea prajita la fel. Apoi ceva cu tot felul de legume. Ca gen proxim ne-a fost sugerat ratatouille, insa diferentele specifice le-am gasit noi singuri in cantitatea prea mare de sare si in combinatia foarte originala de legume reci si legume calde in aceeasi inghititura. Au spus ca nu sunt legume din conserva, asa cum crezuseram noi initially. Curcanul a fost funky, adica earthy and uncomplicated, cam cum l-a lasat Dumnezeu; fasolea verde de buna calitate si destul de bine facuta, desi nesarata, si la fel si sparanghelul. Un risotto cu ciuperci si parmezan foarte sarat, denumit de noi « risotto foarte sarat cu ciuperci si parmezan », a fost destul de bun, totusi, la fel ca si pestele palamida prajit mai mult decat era cazul, pana s-a uscat mai mult decat era cazul. Sosul cu carnati de Plescoi si ceva dulce sau dulceata a fost interesant. La crevetii cu mamaliga s-a mers pe varianta ab originem a stilului funky. Crevetii chiar foarte « autentici », iar mamaliga cu lapte facuta dintr-un malai prost, obsolete, outdated, antiquated, having an odor or flavor suggestive of mold, as old buildings, long-closed rooms. Desertul a fost bun la Autographe, chiar foarte bun. O spuma de mascarpone si straciattela, probabil, cu aroma de usturoi, une mousse au chocolat un pic prea airy, dar foarte buna la gust, si une tarte aux pommes cu o consistenta ciudata, insa gustoasa, probabil facuta cu unt de calitate.

Le-am pus 9 la mancare desi nu era cazul, daca e sa comparam cu alte restaurante din Bucuresti care au aceeasi nota. Insa mancarea de la Autographe e mai buna decat la multe restaurante la care am pus 8, asa ca am constiinta pe jumatate impacata. Si doresc astfel sa-i incurajez, pentru ca mi-a fost drag de ei si le privesc eforturile si implicarea cu multa simpatie, desi sunt in alta lume decat a mea.

La ambianta le-am scazut nota nu pentru ca nu-mi plac mie citatele scrise direct pe pereti, ci pentru ca am fost obligati sa stam langa niste funkysti care ne suflau fumul in nas, la Autographe neexistand o alta incapere in care sa-i duca pe ei sau sa ne puna pe noi, fiindca documentarul despre petrol si viata funky a sondorilor americani a tinut mai mult de 3 ore si, mai ales, pentru muzica agresiva, harsh, de discoteca, in contrast total cu prezentarea mancarii si ceremonialul servirii exagerat, inutil si ca nucanperete de ceremonioase pentru un astfel de loc.

La servicii poate ca as fi pus nota maxima, chiar daca am asteptat atat de mult, mai ales ca i-am gasit si chelneritei complet aeriene un loc in definitia foarte larga a funky-ului si eram intr-o stare de spirit in care inadaptatii social ni se pareau mult mai dezirabili decat ceilalti. Insa un chelner « de profesie » ne-a aratat si partea neigienica a funky-ului si l-am taxat. Sa fie foarte clar, nu cred ca exista restaurant in lume la care daca fata de masa ramane impecabil de curata si de apretata dupa ce se ridica un client de la masa, chelnerul sa o schimbe intotdeauna si sa nu fie tentat sa o netezeasca putin si sa o lase urmatorului client. Insa diferenta dintre un chelner bun si unul prost e ca primul face asta cand nu e niciun client in sala, sau cand nu se uita nimeni, pe cand celalalt o face de fata cu clientul! Asa si chelnerul de la Autographe… Ma uitam uluit cum, dupa ce au plecat cei doi clienti de la masa de alaturi, vine repede chelnerul profesionist, inspecteaza rapid locul, trage niste concluzii rapide, sufla cateva firimituri absolut minuscule pe jos, se apleaca cu ochiul pana la nivelul tabliei si se uita transverasal (in felul acesta se vad mult mai bine firimiturile decat daca te uiti de sus, cand vezi mai bine petele), se declara multumit, netezeste fata de masa cu dosul palmei, se retrage putin ca sa aiba o vedere panoramica, se declara din nou multmunit de ce constata, dupa care aduce pahare si tacamuri curate si le asaza frumos, aliniate perfect.

Clienti am vazut destui la Autographe, toti tineri sau foarte tineri, si numai perechi. Si toti imbracati neobisnuit, de sarbatoare. Unii erau in faza de inceput a ritualului curtarii, emotionati, cand oamenii vorbesc putin si in soapta, fetele cu privirea in jos si cu genunchii stransi, baietii facandu-si curaj si self branding cu un pahar cu vin pe care nu stiu sa-l tina prea bine in mana, convinsi ca si-au dus viitoarea iubita la un fine dining. Spre norocul lor, preturile de la Autographe sunt rezonabile, felul cel mai scump pe care l-am vazut in meniu avand scris un 70 in dreptul lui, iar majoritatea vinurilor sunt romanesti. Cu mai putin de 300 de lei pentru o cina in doi, iti poti atinge bine scopul…

Finale: noua ne-a placut la Autographe, ne-a placut de ei, de ideea si de restaurantul lor, de tatonarile si de incercarile lor, chiar si de mancarea de acolo, de clientii lor nefumatori, de exemplul pe care il dau, ne-au trezit emotii si le dorim sa le fie bine si lor si clientilor lor cu pulsul marit… The end

Da-mi voie sa te invit la un fine dining la Autographe by Rococo!

(pozele de pe www.deviantart.com)

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Tags
  • Alex Petricean
  • autograf
  • autograf restaurant
  • autographe restaurant
  • autographe rococo
  • Bogdan Alexandrescu
  • cafe bucuresti
  • cafenea bucuresti
  • cafenele bucuresti
  • cafenele centru
  • ceainarii bucuresti
  • cele mai bune restaurante
  • clasament restaurante
  • club rococo
  • cluburi bucuresti
  • fine dining
  • gastronomie fina
  • grande cuisine
  • haute cuisine
  • haute gastronomie
  • lista restaurante bucuresti
  • localuri nunti
  • mese festive
  • organizam evenimente
  • restaurant autograf
  • restaurant autographe
  • restaurante bucuresti
  • restaurante de top
  • restaurante evenimente
  • restaurante nunti
  • restaurante specific
  • restaurante traditionale
  • sali evenimente
  • topul restaurantelor bucuresti
Citește și
Citește articolul
  • Arhivă articole
Atelier de mixologie moleculara si live cooking la un bistro
Seara moldoveneasca cu bucate alese si muzica live
Citește articolul
  • Arhivă articole
Seara moldoveneasca cu bucate alese si muzica live
Cand barurile au umor, notele de plata arata asa
Citește articolul
  • Arhivă articole
Cand barurile au umor, notele de plata arata asa
(P) Dulce si Ceva in Plus – lumea cadourilor inedite
Citește articolul
  • Arhivă articole
(P) Dulce si Ceva in Plus – lumea cadourilor inedite
Honey Toast Brunch la Muse Bistro
Citește articolul
  • Arhivă articole
Honey Toast Brunch la Muse Bistro
Citește articolul
  • Arhivă articole
Cu ce preparate defileaza vedetele in pozele de pe Instagram
Citește articolul
  • Arhivă articole
Reclama care a suparat comunitatea creatorilor de cafea artizanala
Rasfat culinar by Chef Scarlatescu
Citește articolul
  • Arhivă articole
  • Noutati
Rasfat culinar by Chef Scarlatescu
Alege o cina deosebita pentru Ziua Indragostitilor
Citește articolul
  • Arhivă articole
Alege o cina deosebita pentru Ziua Indragostitilor

Lasă un răspuns Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută
Postări recente
  • Dieta nordică, considerată a fi printre cele mai sănătoase
    Dieta nordică, considerată a fi printre cele mai sănătoase
    • Data publicare : 28 martie, 2023
    • Data modificare : 28 martie, 2023
  • Restaurante lângă București, pentru o ieșire de weekend
    Restaurante lângă București, pentru o ieșire de weekend
    • Data publicare : 27 martie, 2023
    • Data modificare : 28 martie, 2023
  • Restaurante farm to table care gătesc cu ingrediente locale, curate, de sezon
    Restaurante farm to table care gătesc cu ingrediente locale, curate, de sezon
    • Data publicare : 23 martie, 2023
    • Data modificare : 23 martie, 2023
  • Aperol vs Campari. Care-i diferența dintre ele și cum le folosim?
    Aperol vs Campari. Care-i diferența dintre ele și cum le folosim?
    • Data publicare : 23 martie, 2023
    • Data modificare : 23 martie, 2023
  • Ghid de călătorie: ce e musai de văzut și ce e obligatoriu de mâncat la Istanbul
    Ghid de călătorie: ce e musai de văzut și ce e obligatoriu de mâncat la Istanbul
    • Data publicare : 21 martie, 2023
    • Data modificare : 21 martie, 2023
Urmărește-ne pe Instagram!
restograf.ro
Ce zici de un strop de culoare care să sperie norii ăștia gri? 🌬
Decizii, decizii... 🤔 În „lupta” dintre urzici și spanac 🍃, cine câștigă în varianta ta? Oricum ar fi, un lucru e sigur: e păcat să nu profiți de ele acum, cât sunt în sezon. Bucură-te de un prânz sănătos și delicios!😋
Când spui mâncare japoneză gândul îți fuge imediat la sushi și ramen, nu? 🍜🍣 Avem, desigur, multe restaurante japoneze în București unde poți mânca pește crud și supă cu tăiței asiatici. Bucătăria japoneză are însă mult mai multe de oferit! 🥢🍱🥟
Ce iese când amesteci un strop de Italia, California și Hawaii? 👀 Poke House. O franciză lansată de doi antreprenori italieni care „iese la înaintare” cu poke bowls 😍 – preparate tradițional hawaiiane, pregătite în stil californian. Un concept de fast casual cu mâncare sănătoasă, care a cucerit pe toată lumea.
Pregătește-te emoțional pentru cea mai bogată în creveți fajita pe care ai mâncat-o vreodată! 😍🍲 Vine sfârâind toată la masă, în culori vibrante și cu un gust de senzație! 😋
🇮🇪 Irlanda e renumită pentru o mulțime de lucruri minunate. Dar puține sunt mai emblematice decât un pint de Guinness 🖤🍻, servit cu acel guler bogat de spumă! 😍
Follow
Alegerea editorilor
  • 10+ restaurante din Oradea care să-ți încânte și privirea, și papilele gustative
    • Pe la noi
    10+ restaurante din Oradea care să-ți încânte și privirea, și papilele gustative
  • Unde mâncăm la restaurant în Poiana Brașov?
    • Hot Spots
    • Pe la noi
    Unde mâncăm la restaurant în Poiana Brașov?
  • Chef Florin Dumitrescu: „Echilibrul în farfurie nu poate fi obținut fără echilibrul din familie”
    • Meet The Chef
    Chef Florin Dumitrescu: „Echilibrul în farfurie nu poate fi obținut fără echilibrul din familie”
  • Ce alimente e bine să mănânci după ce ai fost la alergare
    • Food Smart
    Ce alimente e bine să mănânci după ce ai fost la alergare
  • 15 dintre cele mai bune restaurante de la Roma
    • Pe la ei
    15 dintre cele mai bune restaurante de la Roma

Intră în cont

Ai uitat parola?
Conectare cu Google

Recuperează parola

Introdu adresa de email

Bine ai venit pe Restograf!

SUNT DE ACORD NU SUNT DE ACORD

Acceptarea termenilor și condițiilor este obligatorie pentru crearea contului.

Doar promoții și locuri cool, fără spam!

Abonează-te la newsletterul nostru și profită de ofertele și reducerile exclusive pentru abonați!
Îți vom trimite prin e-mail și/sau sms ultimele noutăți legate de localuri, lansări, evenimente și mai ales promoții.

Ești de acord să îți facem o grămadă de surprize plăcute?

SUNT DE ACORD
Vezi mai multe detalii NU SUNT DE ACORD

Cum ar fi să primești
oferte făcute special pentru tine?

Lasă-ne să îți personalizăm ofertele special pe gustul tău, în funcție de profilul și preferințele tale.
Să fim atenți la ce tipuri de localuri frecventezi, care sunt localurile tale preferate și unde îți place să revii, de fiecare dată, cu plăcere.

Ești de acord să îți oferim mai multă atenție?

SUNT DE ACORD
Vezi mai multe detalii NU SUNT DE ACORD

OK
Despre Noi
  • Despre Restograf
  • Articole
  • Cariere
  • Contact
  • Rezervare restaurant
  • Arhivă articole
Help
  • FAQ
  • Politică Cookies
  • Politica de Anulare
  • Confidențialitate
  • Termeni și Condiții
Business
  • Ai un restaurant?
  • Business Blog
Descarcă APP
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

A apărut o eroare, te rugăm să încerci mai târziu

Te-ai înscris la newsletter-ul Restograf!

Copyright © 2022 Restograf

Input your search keywords and press Enter.

Folosim cookie-uri pentru a mentine si imbunatati experienta de navigare.
DetaliiAccepta
Manage consent

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Întotdeauna activate
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDuratăDescriere
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
SALVEAZĂ ȘI ACCEPTĂ