Restograf Restograf
  • Locuri Cool
    • Hot Events
    • Hot Plates
    • Hot Spots
  • Spotlight
    • Noutati
    • Tendințe
  • Insider
    • Meet The Chef
    • Repere
  • De bun gust
    • Food Smart
    • Rețete
    • Tips & Tricks
  • Chin-Chin
    • Vin & Bere
    • Cocktails & Spirits
    • Re-Fresh
    • Hot Drinks
  • Food Trip
    • Pe la ei
    • Pe la noi
  • @Acasă
    • De Citit
    • Dine In
    • Fun
    • În Bucătărie
    • Shopping
  • Locuri Cool
    • Hot Events
    • Hot Plates
    • Hot Spots
  • Spotlight
    • Noutati
    • Tendințe
  • Insider
    • Meet The Chef
    • Repere
  • De bun gust
    • Food Smart
    • Rețete
    • Tips & Tricks
  • Chin-Chin
    • Vin & Bere
    • Cocktails & Spirits
    • Re-Fresh
    • Hot Drinks
  • Food Trip
    • Pe la ei
    • Pe la noi
  • @Acasă
    • De Citit
    • Dine In
    • Fun
    • În Bucătărie
    • Shopping

Restograf Restograf

București
  • Bihor
  • Brașov
  • București
  • București/Ilfov
  • Cluj
  • Constanța
  • Călărași
  • Mehedinți
  • Prahova
  • Sibiu
Restaurante
  • Toate restaurantele
  • American
  • Argentinian
  • Arăbesc
  • Asiatic
  • Bakery
  • Balcanic
  • Bar
  • Barbecue
  • Beach Bar
  • Belgian
  • Berărie
  • Bio
  • Bistro
  • Boardgames
  • Brasserie
  • Brazilian
  • Burger
  • Cafenea
  • Ceainărie
  • Cheese bar
  • Chinezesc
  • Cigar Club
  • Club
  • Cocktail Bar
  • Cofetărie
  • Columbian
  • Concept Dining
  • Coreean
  • Craft Beer
  • Dessert
  • Englezesc
  • European
  • Evenimente
  • Fine dining
  • Franțuzesc
  • Fusion
  • Gastrobar
  • Gelaterie
  • Gentleman's Club
  • German
  • Gluten Free
  • Gourmet
  • Grecesc
  • Grill
  • Grădină
  • Indian
  • Interbelic
  • Internațional
  • Iranian
  • Irlandez
  • Italian
  • Japonez
  • Karaoke-bar
  • Kosher
  • Libanez
  • Mediteranean
  • Mexican
  • Modern cuisine
  • Muzica live
  • Oriental
  • Oyster Bar
  • Pasta Bar
  • Peruan
  • Pescăresc
  • Pizzerie
  • Portughez
  • Pub
  • Raw Vegan
  • Românesc
  • Rusesc
  • Sky Bar
  • Social Club
  • Spaniol
  • Specialty Coffee
  • Sports Bar
  • Steakhouse
  • Sushi
  • Sârbesc
  • Teatru
  • Terasă
  • Texan
  • Thailandez
  • Tradițional
  • Turcesc
  • Unguresc
  • Urban
  • Vegan
  • Vegetarian
  • Vietnamez
  • Wine Bar
  • Ţigănesc
Conectare
Inregistrare
Descoperă. Rezervă. Savurează.
Restograf Restograf
  • Locuri Cool
    • Hot Events
    • Hot Plates
    • Hot Spots
  • Spotlight
    • Noutati
    • Tendințe
  • Insider
    • Meet The Chef
    • Repere
  • De bun gust
    • Food Smart
    • Rețete
    • Tips & Tricks
  • Chin-Chin
    • Vin & Bere
    • Cocktails & Spirits
    • Re-Fresh
    • Hot Drinks
  • Food Trip
    • Pe la ei
    • Pe la noi
  • @Acasă
    • De Citit
    • Dine In
    • Fun
    • În Bucătărie
    • Shopping
Restograf Restograf
  • Conectare
  • Inregistrare
|
București
  • Bihor
  • Brașov
  • București
  • București/Ilfov
  • Cluj
  • Constanța
  • Călărași
  • Mehedinți
  • Prahova
  • Sibiu
Rezervă o masă
  • Toate restaurantele
  • American
  • Argentinian
  • Arăbesc
  • Asiatic
  • Bakery
  • Balcanic
  • Bar
  • Barbecue
  • Beach Bar
  • Belgian
  • Berărie
  • Bio
  • Bistro
  • Boardgames
  • Brasserie
  • Brazilian
  • Burger
  • Cafenea
  • Ceainărie
  • Cheese bar
  • Chinezesc
  • Cigar Club
  • Club
  • Cocktail Bar
  • Cofetărie
  • Columbian
  • Concept Dining
  • Coreean
  • Craft Beer
  • Dessert
  • Englezesc
  • European
  • Evenimente
  • Fine dining
  • Franțuzesc
  • Fusion
  • Gastrobar
  • Gelaterie
  • Gentleman's Club
  • German
  • Gluten Free
  • Gourmet
  • Grecesc
  • Grill
  • Grădină
  • Indian
  • Interbelic
  • Internațional
  • Iranian
  • Irlandez
  • Italian
  • Japonez
  • Karaoke-bar
  • Kosher
  • Libanez
  • Mediteranean
  • Mexican
  • Modern cuisine
  • Muzica live
  • Oriental
  • Oyster Bar
  • Pasta Bar
  • Peruan
  • Pescăresc
  • Pizzerie
  • Portughez
  • Pub
  • Raw Vegan
  • Românesc
  • Rusesc
  • Sky Bar
  • Social Club
  • Spaniol
  • Specialty Coffee
  • Sports Bar
  • Steakhouse
  • Sushi
  • Sârbesc
  • Teatru
  • Terasă
  • Texan
  • Thailandez
  • Tradițional
  • Turcesc
  • Unguresc
  • Urban
  • Vegan
  • Vegetarian
  • Vietnamez
  • Wine Bar
  • Ţigănesc
Acasa > Arhivă articole > Despre Topul Time-Out al restaurantelor bucurestene pe 2010
  • Arhivă articole

Despre Topul Time-Out al restaurantelor bucurestene pe 2010

  • Autor : Restograf
  • Data publicare : 6 decembrie, 2010
  • Data modificare : 30 iunie, 2022
Total
0
Shares
0
0
0
Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0

La sfarsit de an, multa lume face retrospective si clasamente. Ieri mi-au cazut ochii pe un articol care spunea ca ”Revista Time-Out Bucureşti a premiat cele mai bune restaurante din Bucureşti în cadrul galei Eating & Drinking Awards 2010 care s-a desfăşurat în seara de 21 octombrie la restaurantul Embassy din Capitala” – si asta cu girul unui juriu distins.

Nu m-as fi enervat daca nu as fi vazut cum un restaurant de mana a doua (sau a treia, depinde cum iti definesti sistemul de referinta) nu ar fi fost premiat drept «Cel mai bun restaurant italienesc». La aceasta categorie au fost nominalizate : Aquarium, Isoletta, Capricciosa, Bellini si Malagamba. La ultimele doua nu am fost, insa la primele trei da, si inca de destule ori. Nu stiu daca au luat doar mancarea in calcul sau daca au tinut seama si de ambianta, de servicii sau alte criterii. Insa cand spui – oricum ai lua-o – ca Aquarium e “Cel mai bun restaurant italian din Bucuresti”, inseamna fie ca ai o problema, fie ca iti consideri audienta drept o adunatura de natangi, fie amandoua. E posibil ca bucatarii de la Aquarium sa stie sa faca cea mai buna mancare italieneasca din Bucuresti. Insa, va asigur, o fac numai cand cand vor ei si cand ii anunta DINAINTE vreun mare fotbalist sau vreun juriu care urmeaza sa-i premieze ca se vor duce sa manance acolo. Pentru mine considera ca nu merita deranjul. Clientul neinteresant pentru ei mananca mai degraba banal, pe fete de masa neschimbate de la cei de dinainte. Un restaurant nu e “bun” atunci cand are o treime din mancare foarte buna, o treime buna si cealalta treime proasta. Nu faci o “medie” intre acestea si iti iese “bun” la sfarsit. Un restaurant “de top” nu poate avea nici macar un singur fel de mancare despre care un client sa spuna raspicat ca e prost, fara sa-i fie teama ca se face de ras. Nu cere nimeni ca toate sa fie la fel de “foartebune”, pentru ca gusturile sunt suverane si greu justificabile. Insa daca lasi sistematic mai multe feluri nemncate in farfurie, pentru ca nu-ti vine sa te apropii de ele, restaurantul acela cu greu poate ajunge “cel mai… din Bucuresti”. Mai bine nu mai dai premiul la categoria respectiva. Ca sa nu mai spun ca Isoletta, de pilda, e mai bun decat Aquarium, din orice unghi ai privi. Si ca la Osteria Gioia mananci mai bine decat la Isoletta. Deci, daca as numi Osteria “de prima mana” (de cinci stele, sa zicem), atunci Isoletta ar fi de “mana a doua” (de patru stele) in clasamentul meu, iar Aquarium de “mana a treia”, adica de trei stele – ca sa folosesc un limbaj cu care multi sunt obisnuiti cand e vorba de clasamente de orice fel.

La restaurante “Chinezesti” au nominalizat Orasul Interzis, Asia, China Town, Nan Jing si Templul Soarelui si l-au premiat pe primul. Eu prefer Nan Jing-ul, dar cred ca nu e mare diferenta intre ele incat sa merite mai multe comentarii. La “Indiene” au spus Taj, Haveli si Karishma, cu primul castigator. De aici nu stiu decat pe Karishma si pe Taj (intre care nu vad o mare diferenta), asa ca le dau tot creditul.

La “Japoneze” au fost Yakimono, Asami, Benihana, Kyoto si Sushi Ko, cu Benihana in frunte. E singurul pe care il stiu din cele cinci si mi se pare foarte bun, asa ca le acord si aici toata increderea, cu exceptia Kyoto-ului, daca e cel de pe Calea Dorobantilor inchis de cativa ani si in locul caruia acum e un cabinet stomatologic. Dar poate s-au mutat doar si nu stiu eu…

Nici despre restaurantele “Cu mancare organica” nu stiu mare lucru, desi nu cred ca e acolo chiar ceea ce vrea titlul categoriei sa sugereze. Au fost Mandala, Casa Satya, Miko Palace Café, Fibrio si Nana. Eu stiu doar pe Fibrio si pe Casa Satya din aceasta lista. Daca Satya li s-a parut mai bun decat Fibrio, asa cum a considerat juriul, inseamna ca au mancat de mai multe ori la fiecare. Oricum, bucatariile sunt complet diferite (indiana la Satya si “normala” la Fibrio). Totusi, amandoua sunt restaurante foarte bune pentru genul acesta de meniu/ bucatarie pentru oameni suferinzi sau dudui care vor sa ramana de-a pururi in mare forma.

La “Libaneze” au zis Piccolo Mondo, Four Seasons, Tulin, Tripoli si Beirut si l-au premiat pe al doilea din lista. Eu cred ca cei de la Piccolo sunt mai buni, insa am auzit pe mai multi ca prefera Four Season-ul, asa ca nu mai comentez.

Au mai facut o categorie “Cu meniu pescaresc” si au listat acolo Lotca, Pescarul, Tasty Fish si Mamma Leone, cu premiu pentru ultimul. Lotca mi se pare cel mai bun, desi am fost o singura data. Sper ca Pescarul e altfel decat era acum cativa ani cand am fost eu acolo si mi-am zis ca nu ma voi reintoarce in viata mea, ca altfel nu vad ce ar cauta pe o astfel de short-list. La ultimele doua am mancat prost de fiecare data. La Mamma Leone am fost chiar de multe ori, desi nu aveam vreun motiv sa revin. O fi mancat juriul in separeu, poate ?

De ce l-or fi considerat pe Mesogios restaurant “Mediteranean”, alaturi de Mazagran, Les Oliviades si Xanadu, numai ei stiu. Mesogios trebuia pus in categoria precedenta si castigator la distanta mare (presupunand ca Lotca poate fi pus pe acelasi nivel cu celelalte din lista, ceea ce nu e deloc evident). Mazagran stiam ca nu mai exista, daca nu s-or fi mutat cumva din Piata Amzei, unde i-a luat locul Bluu. Sau poate despre acesta e vorba aici? Oricum, fie fostul Mazagran, fie Bluu, nu cred ca au ce cauta pe vreo lista de nominalizari la vreun premiu si nici sa fie socotite “restaurante cu specific mediteranean”. Nici Xanadu nu ar avea ce sa caute pe o astfel de lista scurta, in niciun caz! Daca ar mai fi cautat putin, sigur ar fi gasit destule restaurente bune de pus aici.

O categorie bizara mi s-a parut cea pentru restaurantele “Cu specific national”, in care au pus pe Balcic, Taverna Sarbului, Divan, Ibrail si Waterloo, cu Balcicul bulgaresc drept castigator. De ce acestea si nu altele, greu de spus, din nou!

Alta bizarerie mi se pare categoria cu cele mai bune restaurante “De Business”. Ce-o fi aia? Cele din care patronii fac cei mai multi bani? E o noua bucatarie, despre care eu abia acum aud? Se intampla ceva nemaivazut acolo? Daca te uiti la alaturarile din lista nominalizarilor, confuzia devine si mai mare: Casa di David, Dacia Felix, Madrigal, Roberto’s, Uptown, Aqua, Chez Marie. Oare ce cauta Chez Marie, de pilda, aici? Si cum o fi ajuns Uptown castigator, cand au un meniu cu o mancare destul de comuna, neschimbata de ani de zile, din cate stiu eu? Nu e proasta mancarea la Uptown, nici macar un singur fel nu e prost – ceea ce e foarte important! E comuna dar destul de buna, insa nu cred ca veti auzi pe cineva spunand ca vine special la Uptown din alt colt al Bucurestiului ca sa manance un anume fel. Poate doar ca sa fie vazut si sa creada lumea ca e si el/ea persoana importanta. Si, apoi, mancarea de la Casa di David e clar mai buna decat cea de la Uptown. Si la Aqua e ceva mai buna decat la Casa di David, asa ca de unde pana unde au scos ei Uptownul pe primul loc???

Restaurantele “Romanesti” finaliste au fost Casa Doina, Burebista Traditional, La Cocosatu, La Berbecu’, Nicoresti, Casa Romaneasca, Hanul Berarilor si Caru’ cu Bere, cu ultimul castigator. Cred ca si eu as fi pus Caru’ castigator, desi toate acestea (si orice alt restaurant cu bucatarie romaneasca din Bucuresti la care am fost eu) sunt departe de ce ar putea da gastronomia noastra romaneasca traditionala. Despre asta voi scrie un articol separat, insa, pentru ca subiectul merita multa reflectie. Oricum, mi s-a parut revoltator sa gasesc Burebista si La Berbecu’ pe o lista cu aspiranti la premiere. Se mananca prost de-a binelea la fiecare dintre ele.

Nu stiu daca s-au suparat sau doar au zambit condescendent Nicolai si ai lui cand au fost pusi pe lista cu restaurante “Fusion”, alaturi de Avalon, Bistro DaDa, La Mandragora si Mju. La Cantine de Nicolai e restaurant frantuzesc, nu e fusion, si e cel mai bun restaurant frantuzesc din Bucuresti si cel mai bun si in “cross-section” , dupa parerea mea. Nici Mandragora nu cred ca e fusion, si nici Avalon, daca imi aduc bine aminte. La DaDa nu am fost. Mju este fusion, intr-adevar, si e destul de bun. Eu stiu asa: daca un restaurant are in meniu feluri din diverse bucatarii, atunci isi spune “international”. Numai daca in cadrul aceluiasi fel de mancare regasesti ingrediente sau influente din mai multe bucatarii distincte, atunci isi spune “fusion”.  Deci, atunci cand mancati acasa la cina sarmalute, macaroane si musaca, nu inseamna ca mancati fusion…

In fine, cele mai bune restaurante “Nou Deschise” au fost considerate Maison du Karin, Escargot Bistro, La Bonne Bouche si Divan, cu penultimul castigator. Cred ca la Maison du Karin voiau sa scrie « Nou inchise », dar tastatura le-a jucat ceva feste.

De ce a ajuns La Berbecu’ si nu Crama Domneasca pe lista, de pilda, e un mister. La fel cum e si felul in care juriul a evaluat restaurante ca Osteria Gioia, La Mangerie (o mai fi deschis ?), Market8, Casa Vernescu, Osho, Bonton, Esperanto, The Gang, Paparazzi si inca multe altele, de a ajuns la concluzia ca nu merita sa fie nominalizate, insa Aquarium si Uptown da, si inca premianti cu cununita…

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Tags
  • aquarium
  • asia
  • bellini
  • benihana
  • Capricciosa
  • casa satya
  • china town
  • fibrio
  • haveli
  • isoletta
  • karishma
  • kyoto
  • malagamba
  • mandala
  • nan jing
  • orasul interzis
  • osteria gioia
  • revista time out
  • sushi ko
  • taj
  • templul soarelui
  • yakimono
Citește și
Citește articolul
  • Arhivă articole
Atelier de mixologie moleculara si live cooking la un bistro
Seara moldoveneasca cu bucate alese si muzica live
Citește articolul
  • Arhivă articole
Seara moldoveneasca cu bucate alese si muzica live
Cand barurile au umor, notele de plata arata asa
Citește articolul
  • Arhivă articole
Cand barurile au umor, notele de plata arata asa
(P) Dulce si Ceva in Plus – lumea cadourilor inedite
Citește articolul
  • Arhivă articole
(P) Dulce si Ceva in Plus – lumea cadourilor inedite
Honey Toast Brunch la Muse Bistro
Citește articolul
  • Arhivă articole
Honey Toast Brunch la Muse Bistro
Citește articolul
  • Arhivă articole
Cu ce preparate defileaza vedetele in pozele de pe Instagram
Citește articolul
  • Arhivă articole
Reclama care a suparat comunitatea creatorilor de cafea artizanala
Rasfat culinar by Chef Scarlatescu
Citește articolul
  • Arhivă articole
  • Noutati
Rasfat culinar by Chef Scarlatescu
Alege o cina deosebita pentru Ziua Indragostitilor
Citește articolul
  • Arhivă articole
Alege o cina deosebita pentru Ziua Indragostitilor

Lasă un răspuns Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută
Postări recente
  • Ghid de călătorie: ce e musai de văzut și ce e obligatoriu de mâncat la Istanbul
    Ghid de călătorie: ce e musai de văzut și ce e obligatoriu de mâncat la Istanbul
    • Data publicare : 21 martie, 2023
    • Data modificare : 21 martie, 2023
  • Umami. Ce este al cincilea gust și de ce a intrat în lumina reflectoarelor lumii?
    Umami. Ce este al cincilea gust și de ce a intrat în lumina reflectoarelor lumii?
    • Data publicare : 21 martie, 2023
    • Data modificare : 21 martie, 2023
  • Poke House – un colț de California cu aromă hawaiiană
    Poke House – un colț de California cu aromă hawaiiană
    • Data publicare : 20 martie, 2023
    • Data modificare : 20 martie, 2023
  • To sushi or not to sushi: restaurante japoneze în București
    To sushi or not to sushi: restaurante japoneze în București
    • Data publicare : 20 martie, 2023
    • Data modificare : 20 martie, 2023
  • Fascinata poveste despre berea Guinness, băutura națională a Irlandei
    Fascinata poveste despre berea Guinness, băutura națională a Irlandei
    • Data publicare : 17 martie, 2023
    • Data modificare : 17 martie, 2023
Urmărește-ne pe Instagram!
restograf.ro
Pregătește-te emoțional pentru cea mai bogată în creveți fajita pe care ai mâncat-o vreodată! 😍🍲 Vine sfârâind toată la masă, în culori vibrante și cu un gust de senzație! 😋
🇮🇪 Irlanda e renumită pentru o mulțime de lucruri minunate. Dar puține sunt mai emblematice decât un pint de Guinness 🖤🍻, servit cu acel guler bogat de spumă! 😍
Te-ai săturat de aceeași veșnică dilemă pe care o aveți când se apropie pauza de masă? 🤔 Ce zici de un joc? 🧩
Dacă primăvara asta te-a scos din hibernare 🌿🌞 și ai un chef nebun să ieși zilnic prin oraș, avem noi o sugestie: Stadio Unirii.
Mămăligă à la Joseph 😲❤️. Joseph Hadad.
De la restaurante care servesc mâncăruri tradiționale românești 🇷🇴, până la cele cu bucătărie internațională de înaltă calitate ✨, hai să dăm o tură culinară prin Oradea și să vedem câteva localuri excelente!
Follow
Alegerea editorilor
  • 10+ restaurante din Oradea care să-ți încânte și privirea, și papilele gustative
    • Pe la noi
    10+ restaurante din Oradea care să-ți încânte și privirea, și papilele gustative
  • Unde mâncăm la restaurant în Poiana Brașov?
    • Hot Spots
    • Pe la noi
    Unde mâncăm la restaurant în Poiana Brașov?
  • Chef Florin Dumitrescu: „Echilibrul în farfurie nu poate fi obținut fără echilibrul din familie”
    • Meet The Chef
    Chef Florin Dumitrescu: „Echilibrul în farfurie nu poate fi obținut fără echilibrul din familie”
  • Ce alimente e bine să mănânci după ce ai fost la alergare
    • Food Smart
    Ce alimente e bine să mănânci după ce ai fost la alergare
  • 15 dintre cele mai bune restaurante de la Roma
    • Pe la ei
    15 dintre cele mai bune restaurante de la Roma

Intră în cont

Ai uitat parola?
Conectare cu Google

Recuperează parola

Introdu adresa de email

Bine ai venit pe Restograf!

SUNT DE ACORD NU SUNT DE ACORD

Acceptarea termenilor și condițiilor este obligatorie pentru crearea contului.

Doar promoții și locuri cool, fără spam!

Abonează-te la newsletterul nostru și profită de ofertele și reducerile exclusive pentru abonați!
Îți vom trimite prin e-mail și/sau sms ultimele noutăți legate de localuri, lansări, evenimente și mai ales promoții.

Ești de acord să îți facem o grămadă de surprize plăcute?

SUNT DE ACORD
Vezi mai multe detalii NU SUNT DE ACORD

Cum ar fi să primești
oferte făcute special pentru tine?

Lasă-ne să îți personalizăm ofertele special pe gustul tău, în funcție de profilul și preferințele tale.
Să fim atenți la ce tipuri de localuri frecventezi, care sunt localurile tale preferate și unde îți place să revii, de fiecare dată, cu plăcere.

Ești de acord să îți oferim mai multă atenție?

SUNT DE ACORD
Vezi mai multe detalii NU SUNT DE ACORD

OK
Despre Noi
  • Despre Restograf
  • Articole
  • Cariere
  • Contact
  • Rezervare restaurant
  • Arhivă articole
Help
  • FAQ
  • Politică Cookies
  • Politica de Anulare
  • Confidențialitate
  • Termeni și Condiții
Business
  • Ai un restaurant?
  • Business Blog
Descarcă APP
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

A apărut o eroare, te rugăm să încerci mai târziu

Te-ai înscris la newsletter-ul Restograf!

Copyright © 2022 Restograf

Input your search keywords and press Enter.

Folosim cookie-uri pentru a mentine si imbunatati experienta de navigare.
DetaliiAccepta
Manage consent

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Întotdeauna activate
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDuratăDescriere
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
SALVEAZĂ ȘI ACCEPTĂ