Restograf Restograf
  • PRIN ORAȘ
    • UNDE IEȘIM
    • CE MÂNCĂM
    • NOUTĂȚI
    • RECENZII
  • INTERVIURI
    • MEET THE CHEF
    • REPERE
  • FOOD & DRINKS
    • BĂUTURI
    • DINE IN
    • REȚETE
    • SHOPPING
    • TIPS & TRICKS
  • DESTINAȚII
    • ÎN ȚARĂ
    • ÎN LUME
  • E-SHOP
  • PRIN ORAȘ
    • UNDE IEȘIM
    • CE MÂNCĂM
    • NOUTĂȚI
    • RECENZII
  • INTERVIURI
    • MEET THE CHEF
    • REPERE
  • FOOD & DRINKS
    • BĂUTURI
    • DINE IN
    • REȚETE
    • SHOPPING
    • TIPS & TRICKS
  • DESTINAȚII
    • ÎN ȚARĂ
    • ÎN LUME
  • E-SHOP
Restograf Restograf
București
  • Bihor
  • Brașov
  • București
  • București/Ilfov
  • Călărași
  • Cluj
  • Constanța
  • Mehedinți
  • Prahova
  • Sibiu
Restaurante
  • Toate restaurantele
  • Argentinian
  • Arăbesc
  • Asiatic
  • Bakery
  • Balcanic
  • Bar
  • Barbecue
  • Beach Bar
  • Belgian
  • Berărie
  • Bio
  • Bistro
  • Boardgames
  • Brasserie
  • Brazilian
  • Burger
  • Cafenea
  • Ceainărie
  • Cheese bar
  • Chinezesc
  • Club
  • Cocktail Bar
  • Cofetărie
  • Columbian
  • Coreean
  • Dessert
  • Englezesc
  • European
  • Evenimente
  • Fine dining
  • Franțuzesc
  • Fusion
  • Gastrobar
  • Gelaterie
  • German
  • Grecesc
  • Grill
  • Grădină
  • Indian
  • Interbelic
  • Internațional
  • Iranian
  • Irlandez
  • Italian
  • Japonez
  • Karaoke-bar
  • Libanez
  • Mediteranean
  • Mexican
  • Modern cuisine
  • Oriental
  • Oyster Bar
  • Pasta Bar
  • Peruan
  • Pescăresc
  • Pizzerie
  • Portughez
  • Pub
  • Românesc
  • Rusesc
  • Sky Bar
  • Social Club
  • Spaniol
  • Specialty Coffee
  • Sports Bar
  • Steakhouse
  • Sushi
  • Sârbesc
  • Teatru
  • Terasă
  • Texan
  • Thailandez
  • Tradițional
  • Turcesc
  • Unguresc
  • Urban
  • Vegan
  • Vegetarian
  • Vietnamez
  • Wine Bar
  • Ţigănesc
Conectare
Inregistrare
  • Ai un restaurant?
    • Promoveaza-te
    • Business Blog
    • Consultant virtual
  • PRIN ORAȘ
    • UNDE IEȘIM
    • CE MÂNCĂM
    • NOUTĂȚI
    • RECENZII
  • INTERVIURI
    • MEET THE CHEF
    • REPERE
  • FOOD & DRINKS
    • BĂUTURI
    • DINE IN
    • REȚETE
    • SHOPPING
    • TIPS & TRICKS
  • DESTINAȚII
    • ÎN ȚARĂ
    • ÎN LUME
  • E-SHOP
Restograf Restograf
  • Conectare
  • Inregistrare
|
București
  • Bihor
  • Brașov
  • București
  • București/Ilfov
  • Călărași
  • Cluj
  • Constanța
  • Mehedinți
  • Prahova
  • Sibiu
Rezervă o masă
  • Toate restaurantele
  • American
  • Argentinian
  • Arăbesc
  • Asiatic
  • Bakery
  • Balcanic
  • Bar
  • Barbecue
  • Beach Bar
  • Belgian
  • Berărie
  • Bio
  • Bistro
  • Boardgames
  • Brasserie
  • Brazilian
  • Burger
  • Cafenea
  • Ceainărie
  • Cheese bar
  • Chinezesc
  • Cigar Club
  • Club
  • Cocktail Bar
  • Cofetărie
  • Columbian
  • Concept Dining
  • Coreean
  • Craft Beer
  • Dessert
  • Englezesc
  • European
  • Evenimente
  • Fine dining
  • Franțuzesc
  • Fusion
  • Gastrobar
  • Gelaterie
  • Gentleman's Club
  • German
  • Gluten Free
  • Gourmet
  • Grecesc
  • Grill
  • Grădină
  • Indian
  • Interbelic
  • Internațional
  • Iranian
  • Irlandez
  • Italian
  • Japonez
  • Karaoke-bar
  • Kosher
  • Libanez
  • Loc de joaca
  • Mediteranean
  • Mexican
  • Modern cuisine
  • Muzica live
  • Oriental
  • Oyster Bar
  • Pasta Bar
  • Peruan
  • Pescăresc
  • Pizzerie
  • Portughez
  • Pub
  • Raw Vegan
  • Românesc
  • Rusesc
  • Sky Bar
  • Social Club
  • Spaniol
  • Specialty Coffee
  • Sports Bar
  • Steakhouse
  • Sushi
  • Sârbesc
  • Teatru
  • Terasă
  • Texan
  • Thailandez
  • Tradițional
  • Turcesc
  • Unguresc
  • Urban
  • Vegan
  • Vegetarian
  • Vietnamez
  • Wine Bar
  • Ţigănesc
Acasa > Arhivă articole > Daca iti vine sa ceri paine la toate felurile de mancare, inseamna ca cheful mai are de lucru
  • Arhivă articole

Daca iti vine sa ceri paine la toate felurile de mancare, inseamna ca cheful mai are de lucru

  • Autor : Restograf
  • Data publicare : 30 noiembrie, 2014
  • Data modificare : 30 iunie, 2022
Total
0
Shares
0
0
0
Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0

AGO

Am revenit la AGO dupa exact un an de la prima vizita si l-am gasit tot in forma buna, asa cum il lasasem. Au schimbat decorurile, si nu stiu sa spun daca mi se pare mai bine sau mai putin bine decat inainte. Oricum ar fi, AGO e un restaurant elegant, luxos, un lux al gusturilor zonei si zilelor noastre. Nu ne-a placut ca fac economie tocmai la lumina. Era o zi rece si sumbra de noiembrie si ei tineau luminile stinse (cateva beculete pe sus erau doar de decor, nu pentru lumina), asa ca atmosfera a fost cenusie si la propriu, si la figurat. Le-am lasat nota maxima la ambianta, tousi, pentru ca e ceva ce pot schimba cu usurinta, e suficient sa-i lase patronul sa apese pe intrerupator. Mesele sunt mari si bine spatiate, nu te simti deloc inghesuit si deranjat de cei din jur.

Meniul e scurt la AGO, asa cum si trebuie sa fie la restaurantele serioase, bucatarie internationala. Mancarea mi s-a parut ceva mai putin buna decat prima data. Le-a fost lene sa faca un amuse bouche serios, asa ca ne-au dat la inceput cateva bilute de mozzarella cu rosii fara gust. Supa crema de ciuperci a fost prea groasa pentru un restaurant cu asemenea pretentii, insa gustul a fost excelent; ne-au mai dat niste pachetele de primavara, destul de bune, asezate pe niste frunze de salata verde, pe post de decor, ca la restaurantele din Militari, la iesirea spre autostrada. Supa spuma de telina a fost buna si mai deosebita, la fel si burta de porc, doua bucati de slanina cu straturi de carne printre ele, foarte moi si bine facute, gustoase. Fileul de cod in sos meditaranean avea carnea buna, insa sosul prea sarat, probabil de la niste masline atat de sarate incat a trebuit sa ramana in farfurie, aproape neatinse. Am mai primis si niste tagliatele cu somon, probabil cel mai bun fel de mancare dintre cele primite in acea zi la AGO.

Painea foarte buna, asa ca am mancat-o cu fiecare fel de mancare, de la amuse bouche la supe si la felurile principale. Dar, chiar daca e atat de buna, nu e normal sa mananci atata paine. In folclorul gastronomiei fine din Franta (grande cuisine, fine dining) se spune ca daca iti vine sa mananci paine la mai mult de un singur fel de mancare din cina respectiva, inseamna ca cheful acela trebuie sa cada pe ganduri. Cred ca ar trebui sa reflecteze la asta si cheful de la AGO…

Serviciul a fost bun, cu aproape tot atatia chelneri cati clienti in restaurant. Le place sistemul cu mancarea adusa simultam tuturor celor de la masa, cu tot atatia chelneri deodata. Nu le-am pus nota maxima la servicii pentru ca totul e lent la AGO, folosesc sistemul acela de-a dreptul stupid de a da comanda pentru urmatorul fel de mancare abia cand vad ca l-ai terminat pe primul , fara sa te intrebe, asumandu-si cu de la sine putere ca trebuie sa stai acolo cateva ceasuri la o masa, indiferent de situatie. Pe noi ne-au tinut doua ore pentru un pranz, si va asigur ca voiam sa fac cu totul altceva in cel putin jumatate din timpul acela. Cand le-am atras atentia ca ar fi mai logic sa-i intrebe pe clienti daca vor sa trandaveasca sau nu pe canapelele de la AGO, decat sa presupuna ei ca toti vo asta, a fost mirare mare si sincera pe fata lor.

Preturile de la AGO sunt in ton cu zona si cu cele de la vecini, asa ca nu a parut exagerate, stiind la ce sa ne asteptam. O masa in doi, cu un vin bun, iti scoate vreo 4-500 de lei din buzunar.

AGO este, deci, unul dintre restaurantele mari ale Herastraului si ale Bucurestiului, cu mancare buna si aspirati de fine dining, insa pe la jumatatea drumului catre acest obiectiv. Cheful e talentat, fara indoiala, mai ramane doar sa nu fie lenes si sa nu faca prea multe compromisuri, spunandu-si ca si asa bucurestenii nu stiu ce e aceea mancare fina.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Tags
  • ago restaurant
  • bucatarie fina
  • bucatarie fusion
  • cele mai bune restaurante
  • clasament restaurante
  • fine dining
  • fusion
  • fusion bucuresti bucatarie internationala
  • gastronomie fina
  • grande cuisine
  • haute cuisine
  • haute gastronomie
  • lista restaurante bucuresti
  • localuri nunti
  • meniu international
  • mese festive
  • organizam evenimente
  • restaurant ago
  • restaurant fusion
  • restaurant international
  • restaurante bucuresti
  • restaurante de top
  • restaurante evenimente
  • restaurante herastrau
  • restaurante nord
  • restaurante nunti
  • restaurante specific
  • restaurante traditionale
  • sali evenimente
  • specific fusion
  • specific international
  • topul restaurantelor bucuresti
Citește și
Jocuri de casino și artă culinară: restaurante cu stele Michelin în cazinouri prestigioase
Citește articolul
  • Arhivă articole
Jocuri de casino și artă culinară: restaurante cu stele Michelin în cazinouri prestigioase
Tradiția căpșunilor de la Wimbledon – aproape 40 de tone se consumă anual 
Citește articolul
  • Arhivă articole
Tradiția căpșunilor de la Wimbledon – aproape 40 de tone se consumă anual 
Restaurante de top din Las Vegas, recomandate de clienți
Citește articolul
  • Arhivă articole
Restaurante de top din Las Vegas, recomandate de clienți
Riflaje: ce sunt și cum le poți utiliza în amenajarea spațiului
Citește articolul
  • Arhivă articole
Riflaje: ce sunt și cum le poți utiliza în amenajarea spațiului
Delicii culinare în Mangalia: unde să te bucuri de cele mai bune preparate?
Citește articolul
  • Arhivă articole
Delicii culinare în Mangalia: unde să te bucuri de cele mai bune preparate?
Ghid complet pentru recoltarea și uscarea florilor de tei pentru ceai
Citește articolul
  • Arhivă articole
Ghid complet pentru recoltarea și uscarea florilor de tei pentru ceai
Restaurante perfecte pentru o ieșire cu colegii, pe final de an. Varianta petrecerii de Crăciun, adaptată după restricții
Citește articolul
  • Arhivă articole
Restaurante perfecte pentru o ieșire cu colegii, pe final de an. Varianta petrecerii de Crăciun, adaptată după restricții
De 1 Decembrie, mergem la restaurante să ne ospătăm cu mâncare românească!
Citește articolul
  • Arhivă articole
De 1 Decembrie, mergem la restaurante să ne ospătăm cu mâncare românească!
Kanpai a lansat noul meniu de vară: Super Summer Menu
Citește articolul
  • Arhivă articole
Kanpai a lansat noul meniu de vară: Super Summer Menu
Caută
Alegerea editorilor
  • Târguri de Crăciun din Bucureşti, de la cele mai mari, la cele mai mici
    • NOUTĂȚI
    • UNDE IEȘIM
    Târguri de Crăciun din Bucureşti, de la cele mai mari, la cele mai mici
  • Best comfort food în București. Unde mergem noi când avem nevoie de terapie… culinară
    • CE MÂNCĂM
    Best comfort food în București. Unde mergem noi când avem nevoie de terapie… culinară

Intră în cont

Ai uitat parola?
Conectare cu Google

Recuperează parola

Introdu adresa de email

Bine ai venit pe Restograf!

SUNT DE ACORD NU SUNT DE ACORD

Acceptarea termenilor și condițiilor este obligatorie pentru crearea contului.

Doar promoții și locuri cool, fără spam!

Abonează-te la newsletterul nostru și profită de ofertele și reducerile exclusive pentru abonați!
Îți vom trimite prin e-mail și/sau sms ultimele noutăți legate de localuri, lansări, evenimente și mai ales promoții.

Ești de acord să îți facem o grămadă de surprize plăcute?

SUNT DE ACORD
Vezi mai multe detalii NU SUNT DE ACORD

Cum ar fi să primești
oferte făcute special pentru tine?

Lasă-ne să îți personalizăm ofertele special pe gustul tău, în funcție de profilul și preferințele tale.
Să fim atenți la ce tipuri de localuri frecventezi, care sunt localurile tale preferate și unde îți place să revii, de fiecare dată, cu plăcere.

Ești de acord să îți oferim mai multă atenție?

SUNT DE ACORD
Vezi mai multe detalii NU SUNT DE ACORD

OK
Despre Noi
  • Despre Restograf
  • Articole
  • Cariere
  • Contact
  • Rezervare restaurant
  • Arhivă articole
Help
  • FAQ
  • Politică Cookies
  • Politica de Anulare
  • Confidențialitate
  • Termeni și Condiții
Business
  • Ai un restaurant?
  • Business Blog
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER
  • A apărut o eroare, te rugăm să încerci mai târziu

    Te-ai înscris la newsletter-ul Restograf!

Copyright © 2023 Restograf

Input your search keywords and press Enter.